Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kroppsterapi

Tar reda på grundorsaken till dina problem/sjukdomar
Diagnosticerar och behandlar
Balanserar dina chakran
Qi Gong öppnar upp dina blockerade energiflöden och ger dig extra energi och förhöjer din livskvalitet så du håller dig frisk och vid god vigör. Du stärker ditt immunförsvar och lär dig att helbrägdagöra dina organ såväl inre som yttre. Med hjälp av Qi Gong, denna gamla kinesiska träningsform håller du dig ung och smidig långt upp i åren. Qi Gong är anpassade rörelser som är lätta och kan utföras av alla oavsett ålder eller hälsotillstånd.
Tai Chi- denna gamla kinesiska rörelseform hjälper dig att få kontroll både på ett yttre och ett inre plan. Du lär dig balans - koordination- att röra dig på samma gång avspänt som ytterst kontrollerat. Med hjälp av Tai Chi lär du dig att vara närvarande i nuet, medveten närvaro här och nu-också kallat för mindfullness. Tai Chi är från början en försvarskonst- där vi värderar mjukhet och smidighet och konsten att ge efter-lika mycket eller mer än styrka och hårdhet-vattnet urholkar ju stenen som bekant. Tai Chi håller oss mjuka och smidiga och också vid god hälsa långt upp i åldrarna.

Massagebehandlingar

Finsk klassisk massage
Avancerad massage
Thai örtmassage
Triggerpunktsbehandling
Lymfdränagemassage
Fibromassage
Gravidmassage
Thai yogamassage
Koppning
Gua Sha skrapan

Reiki

Behandlar alla sjukdomar och tillstånd på inte bara det fysiska planet utan även den känslomässiga, mentala samt andliga dimensionen. Jag renar dina chakran och balanserar energiflödet emellan dem och det högre energiplanet.
sfkm_logo.png

Tinas Massage & Qi Gong i Örebro

Välkommen!
Jag kan erbjuda massage med ett flertal olika tekniker-allt från klassisk finsk massage och triggerpunktsbehandling som är hårdare,djupare till fibro o gravid massage och lymfdränagemassage som är taktilare, mjukare. Eller kinesiologi som syftar till att hitta grundorsaken till besvären/ sjukdomarna. Jag lär också gärna ut qi gong och tai chi som är tekniker att uppnå balans i kroppen för att åtgärda problem och att underhålla vår hälsa långt upp i åren.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Månd, tisd, 10.00 - 20.00
Onsdagar ( ibland)
Adress
Norra Grev Rosengatan 3, 3tr
Örebro
Norr
Öppna i Google Maps 🗗