Vad vill du boka?

Har du redan provat olika behandlingar/metoder för att bli av med din stelhet/smärta utan att få någon bestående effekt? Eller har läkare undersökt dig utan att hitta någon orsak till dina besvär? Då kan det vara så att dina problem grundar sig i en felaktig hållning, och det går att rätta till. Med en speciell typ av träning (och behandling vid behov) hjälper SPIREDO dig återställa kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning. På så vis kan du komma till rätta med dina hållningsrelaterade besvär.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

SPIREDO - Ditt liv i rörelse

SPIREDO finns till för att hjälpa företag till friskare medarbetare och privatpersoner till bättre livskvalitet.

Vi vet att besvär som t ex huvudvärk, ont i axlar och nacke, återkommande ryggskott eller ont i höft och knän ofta beror på en felaktig hållning.

Nyckeln till en långsiktig lösning menar vi är att fokusera på helheten istället för på symptomen, det gör vi med postural träning (Optimum-metoden).

Baserat på varje individs bakgrund och besvärshistorik samt en omfattande hållnings- och funktionsanalys skräddarsyr vi träningsprogram.

Du får coaching och verktyg att återfå en så naturlig och avlastad kroppshållning som möjligt. På så vis kan du bli, och förbli, besvärsfri.

SPIREDO anordnar också föreläsningar/workshops och hjälper företag till friskare medarbetare och färre sjukskrivningsdagar. Skicka ett mail till karin@spiredo.se om du är intresserad av att veta mer om det.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Onsdagar kl. 13.00-16.00
Torsdagar kl. 08.15-19.30
Fredagar kl. 07.00-17.00
Adress
Pepparedsleden 5 (AstraZenecas träningsanläggning)
431 53 Mölndal
Öppna i Google Maps 🗗