Vad vill du boka?

Gilla oss på facebook
Source of nature

Följ oss på instagram Source_of_nature

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Alla passar i alla färger. Men för att skapa den perfekta harmonin måste vi ta reda på om du är ljus, medium eller mörk. Lära dig vilka dina bästa nyanser är, dina basfärger , accentfärger och dina kontrastfärger. Här gör vi en färganalys ,du får en palett med dina 30 nyanser som passar just dig samt en genomgång av denna . De först 20 kunderna får en färganalys för endast 595:- ord pris 1500:-

Massage

Ögon

Vill du bara fylla på några stycken fransar och få en uppfräschning så passar detta alternativ dig. Inga fransar skalas bort utan jag fyller endast på så mycket jag hinner under 50 min. Detta rekommenderas bara om du upplever det glest men inte vill ha en ordentlig påfyllning (som jag egentligen rekommenderar)
Bynfärgning
10 min 130,00 kr
Med singles metoden kan du nu få längre fransar eller bara slipp smink och kladd och vakna upp "ready to go"! Vi sätter, med hjälp av ett allergivänligt kirurgiskt lim, en syntetfrans per din egna naturliga frans och en hel förlängning består oftast av 80-140 fransar per öga!
Med hjälp av tunnare fransar kan du nu få ett änny fylligare resultat genom att sätta fler fransar per naturlig frans. Vi jobbar med 0.07 fransar i falsk mink.
Produktrådgivning, rekommendation vad just du passar i samt råd och tips hur du lägger en snygg makeup.

Köper du produkter för minst 595:- betalar du ingenting för den lagda makeupen.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Source of nature

Jag som driver Source of Nature heter Caroline Schilling och kommer ifrån Rejmyre. Där jag bor tillsammans med mia två barn. Jag fanns förut på peggis barber shop men har nu slagit upp portarna till min egna salong . Jag är mycket mån om att alla mina kunder ska lämna salongen 100% nöjda. Det som gör mig glad är att se andra människor glada.
För att se direkt när jag lägger ut nya tider, så du inte missar. Gilla Source of nature på Facebook där skriver jag direkt när nya tider finns ute . Följ oss gärna även på instagram source_of_nature .

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider se kalendern
Adress
Styrmansgatan 4
602 26 Norrköping
Öppna i Google Maps 🗗