Vad vill du boka?

Kroppen visar på utsidan hur vi mår på insidan! Ge din kropp inre balans!

Vid behandlingen kan kläderna vara på och ingen användning av olja.


Språk: Estniska, Svenska, Engelska, Ryska
Varmt Välkomna!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Övriga behandlingar

Chakrabalansering - ​uttrycket allt är energi används ofta. Våra inre organ, musklerna och skelett är en energi, de är kapabla att växa, reproducera sig och läka. Det är möjligt att påverka läkandeprocessen med hjälp av chakrasystemet.

De flesta hälsoproblem börjar i den mentala och emotionella kroppen. Effekten av negativa krafter överförs till den fysiska kroppen via chakran. Chakran kan användas för att behandla på olika nivåer, både den fysiska, emotionella och mentala. Depression, fobier och oro är exempel på symptom på obalans i den mentala kroppen.
Reiki healing hjälper din kropp att komma ned i djup avslappning, tillbaka till ett naturligt självreglerande och självläkande tillstånd. Blockeringar och stagnationer i kroppen frigörs samt frigörs spänningar, känslor och kroppsminnen så att vi får möjlighet att hantera dem. Healing verkar balanserande och stärkande och harmonierar energiflödet i hela din kropp. Energinivån i kroppen höjs och ökar välbefinnandet på alla plan- fysiskt, känslomässigt, mentalt såväl som andligt. Olika hälsoproblem balanseras i samklang med kroppens egen unika process.

Massagebehandlingar

Gua sha i ansiktet är en effektiv hudvårdsmetod med Jade sten som går på djupet, stimulerar hudens egen produktion av elastin och kollagen, hjälper att rensa lymfsystemet i huden, förebygger och slätar ut rynkor genom att musklerna i ansiktet slappnar av, är bra för pigmentfläckar och ger ny lyster till huden.
Det är också en effektiv behandling för torr eller slapp och åldrande hud, har långvariga resultat och är därför ett utmärkt alternativ till fillers och botox. Det är normalt att huden kan rodna till lite efter behandlingen men försvinner dock på några minuter.
Rekommenderas en kur 3-4 gånger, en gång i vecka, därefter 1 gång i månad.
Undvik behandling med Gua sha om din hud är inflammerad eller skadad, om det förekommer rosacea, akne eller perioral dermatit i din hud, om din hud fått fillers eller nålbehandlingar under senaste 3 månader.
Gua sha skrapmassage behandling är en del av Kinesisk medicin. I gua sha skrapas huden med ett platt verktyg av jade eller rosenkvarts. Enligt kinesisk medicin förbättrar jade njurenergin samt rengör toxiner och slaggprodukter ur kroppen och anses vara särskilt bra för sinnet och kroppen vid stress. Behandlingen släpper spänningar i muskler, stimulerar ämnesomsättningen, blodcirkulationen och ökar energiflöde i kroppen. Det viktiga är att eventuella röda fläckar efter behandling är borta innan nästa behandling sker. Rekommenderas en kur på 4-6 stk behandlingar för bestående resultat, ca 1 gång i vecka. Normalt efter 4-6 behandlingar blir det ingen missfärgning av huden.
Tuina massage är en unik, flertusenårig helhetsmassage och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Tuina massage aktiverar kroppens meridiansystem, påverkar organen, dess funktioner och hela det energetiska systemet vilket leder till självläkning. Det är också en förebyggande behandling och en fin metod för att hålla sig frisk.
Tuina massage är en unik, flertusenårig helhetsmassage och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Tuina massage aktiverar kroppens meridiansystem, påverkar organen, dess funktioner och hela det energetiska systemet vilket leder till självläkning. Det är också en förebyggande behandling och en fin metod för att hålla sig frisk.
Vanligtvis behövs flera behandlingar för stora och bestående resultat men även enstaka behandlingar är välgörande.
Kombinatsionsbehandling: här kan man välja olika behandlingar på 60 min eller på 90 min. T.ex. Tuina + Zonterapi eller Tuina + Chakrabalansering o.s.v


Naturlig Facelift – en lyftande behandling för ansikte och dekolletage som ger en tydlig effekt utan kirurgisk ingrepp.

Behandlingen är en unik kombination av japanska och indiska tekniker, akupressur och ansikts- reflexologi. Både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror behandlas. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och det öppnar upp för avslappning och inre frid samt ger huden en friskare lyster.

Rekommendation är att starta med en serie på 4-6 behandlingar 1 ggr/vecka, därefter underhållsbehandling 1 ggr var 4:e - 6:e vecka
Du bör vara osminkad vid behandlingen för bästa effekt ( mascara är ok ).
Behandlingen utförs med vårdande ansiktsolja.


Zonterapi

Medicinsk Ansiktszonterapi - grunden till ansiktszonterapin är den orientaliska medicinens grundprinciper men också den indianska zonterapin, liksom neurologiska punkter i ansiktet. Metoden har funnits länge i Argentina, men är ny i Europa och Sverige. Olika zoner och punkter i ansiktet anses motsvara organ och delar i kroppen. Genom att behandla ansiktet, påverkas också resten av kroppen positivt, på samma sätt som inom vanlig fotzonterapi. Behandlingen upplevs som en bestämd massage, avslappnande och stimulerande på samma gång, är förebyggande och det gör gott att få en behandling regelbundet.

Zonterapi stimulerar nervsystemet så att avfallsprodukterna rensas ut från njurarna, hormonkörtlarna, levern, tarmsystemet och alla muskler. Därefter kan frisk blod komma in till kroppens organ.

När obalans uppstår i ett organ eller i någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känslig för tryck.

Reflexzoner i foten motsvarar alla kroppens delar och man kan således behandla hela kroppen genom foten, allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder.

Vid massage och tryck stimuleras område för att återställa balansen i hela kroppen. Det är viktigt att hålla kroppen i balans.
Vanligtvis behövs flera behandlingar för stora och bestående resultat men även enstaka behandlingar är välgörande.

Silvi Varg Zonterapi & Massage

Jag kommer från en liten ö Dagö i Estland. Har utbildad mig på Axelsons Gymnastiska Institut som Tuina massör/akupressör under 2008.

Under 2015/2016 till Zonterapeut/Reflexolog och Ansiktszonterapeut samt utbildning i Basmedicin & Patientsäkerhet. 2017- Naturlig Facelift ansiktsmassage. Jag har utfört tusentals behandlingar under dessa år och uppnått goda resultat med mina klienter.

Visa kontaktinformation
Öppettider 10.00 - 19.00

Adress
Förmansvägen 42
117 59 Stockholm
Hägersten-Liljeholmen
Öppna i Google Maps 🗗