Vad vill du boka?

Jag erbjuder samtal och healing på plats i Gnesta och i Mariefred samt på distans via telefon eller Skype.
Du är välkommen på healing för en stunds avkoppling och balansering av energisystemet när livet är stressigt och kroppen och sinnet längtar efter vila och ny energi. Du som vill ge dig själv mer djupgående och varaktig förändring och som vill bli mer medveten om dig själv är välkommen på samtal eller en kombination av samtal och healing.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Sanna Jag

Jag heter Sanna Kjellröier Nordin och driver Sanna Jag som arbetar med friskvård, främst genom samtal och healing. Jag ser holistiskt på människan och vårt välmående, det vill säga alla delar av oss påverkar varandra, kropp, känslor, tankar, själ och energi.
Min drivkraft är att hjälpa människor att öka sin medvetenhet om sig själva och att använda sin energi och potential på ett sätt som ger mer välmående och utveckling. Jag vill hjälpa människor att komma närmare sitt Sanna Jag.
Jag är medlem i SFKM- Skandinaviska förbundet komplementärmedicin och har genom dem ansvars- och behandlingsskadeförsäkring.
Jag arbetar i samtal med psykosyntesen som grund och jag ger intuitiv healing. Jag vidareutbildar mig inom healing och går nu en energiterapeututbildning som utgår från Barbara Brennans tekniker samt Core Energetics.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Oregelbundna tider,
måndagar ojämna veckor i Mariefred. Om du inte hittar en tid som passar, kontakta mig så försöker vi lösa det.
Adress
Solåkravägen 9
646 34 Gnesta
Öppna i Google Maps 🗗