Vad vill du boka?

Vill du undersöka och filosofera kring livets små och stora frågor? Förundras av livets mysterier och bli mer levande och rörlig i ditt sinne? Behöver du någon att bolla sina idéer och tankar med, eller få en ny infallsvinkel på ett svårt problem? Något i ditt liv kanske skaver och du vill undersöka vad det är? Eller du kanske känner att du har kört fast och behöver hjälp att hitta vägen vidare… Genom samtal med en filosofisk praktiker & coach kan du få en injektion av nya erfarenheter och tankar när du som bäst behöver dem.

Jag erbjuder både personliga samtal och gruppsamtal som är anpassade efter din situation och vad du vill uppnå.  

Varmt välkommen till mitt trevliga mottagningsrum för ett samtal ansikte mot ansikte. Eller,  om det passar dig bättre, kan vi ta samtalet över Skype/telefon. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Samtala.nu

Det samtal som erbjuds på samtala.nu kännetecknas av att de alla är utforskande, dvs. de utgår ifrån och strävar efter ömsesidig respekt, nyfikenhet, öppen­het och att tillsammans förutsättningslöst söka förstå, lära och förundras. Här erbjuds flera former av samtal som på olika sätt tar sin utgångspunkt i detta. Vilken struktur och samtalsmetod som sedan passar bäst för dig i din situation är beroende på vad du har för mål med samtalet.

Ta gärna kontakt så kan vi diskutera oss fram till ett upplägg som passar just dig.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån - fre 08.00-17.00
Adress
Forsbyvägen 1 B
741 40 Knivsta
Öppna i Google Maps 🗗