Vad vill du boka?

I vår salong kan du ta av dig skorna och känna dig som hemma,
vi tar hand om dig från topp till tå.

Här kan du både göra en ansiktsbehandling,
en pedikyr och fixa dina naglar,
allt på samma dag om du skulle vilja det.

Unna dig ett besök hos oss!


Erbjudanden!

Boka din nagelbehandling hos Frida (Nailed By F) och få 20% rabatt!*

*Erbjudandet gäller ej gelélackning, tillval naglar och borttagning av konstmaterial. Erbjudandet gäller fram till 31 maj 2019. Rabatten dras i kassan. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

Peelar huden
Balanserar talgproduktionen
Ökar cirkulationen
Stimulerar cellförnyelse
Påskyndar läkning
Reducerar ärrbildning
Ökar hudens förmåga att binda fukt
Stärker hudens immunförsvar
Slätar ut huden
Huden blir len och mjuk
Här rengör vi huden på djupet med hjälp av den fantastiska maskinen skin skrubber som rengör huden med hjälp av ultraljud och mikrovågor. Vi använder också en AHA-syra som balanserar talgproduktionen, ökar cirkulationen och påskyndar läkning
Vi jobbar efter din huds förutsättningar, rengör på djupet, peelar, vaxar och plockar bryn, du får en härlig ansiktsmassage och en skön ryggmassage, vi lägger en personligt blandad mask och jobbar även med maskinen skin skrubber.
Här rengör vi din hud, peelar, lägger en personligt blandad mask, du får en härlig ansiktsmassage samt återfuktar med ansiktskräm.
Ger spänst och lyster
Kan läka mildare akne
Kan bleka pigmentfläckar
Vidhåller och stimulerar cellförnyelse, kollagen- och elastinproduktionen.
Uppiggande och lugnande
​Diamantpeeling fräschar upp huden, slipar bort döda hudceller, reducerar fina linjer, minskar porer och förbättrar hudstrukturen. I behandlingen ingår också rengöring samt en ultraljudsbehandling för att slussa ner ett serum anpassat för just din hud. Samt avslutade produkter.
Diamantpeeling fräschar upp huden, slipar bort döda hudceller, reducerar fina linjer, minskar porer och förbättrar hudstrukturen. I behandlingen ingår även rengöring, vaxning av bryn, en svalkande lyxig peeloff-mask, ultraljudsbehandling för att slussa ner ett serum anpassat för just din hud, ansiktsmassage samt avslutande produkter.
Vi börjar med att rengöra huden med maskinen skin skrubber, gör en hudanalys, peelar bort döda hudceller och lägger en mask som är personligt blandad för just din hud. Du får en härlig ansikts- och nackmassage och lägger sedan på en återfuktande ansiktskräm.
Vi börjar med att rengöra huden med våra härliga produkter, vi peelar huden och gör en portömning. Du får en härlig ansiktsmassage och vi avslutar med fuktgivande krämer som passar just din hudtyp.

Butikstid / Konsultation

Du är alltid välkommen in för en konsultation kring hudvård, hälsa eller naglar, men om du vill vara helt säker på att vi inte sitter upptagna i behandling så kan du alltid boka en konsultation kostnadsfritt.

Denna tid kan du boka om du vill ha hjälp med produkter, om du har frågor kring vilken behandling som passar dig eller om det är någonting annat som vi kan hjälpa dig med.

Fotbehandlingar

Vi börjar behandlingen med att peela bort döda hudceller ifrån fötterna sedan fortsätter vi med en oljeinpackning. Vi filar fötterna och du får en härlig fotmassage. Vi lackar dina tånaglar och du får med dig ett lack hem.
Vi börjar behandlingen med att peela bort döda hudceller ifrån fötterna sedan fortsätter vi med en oljeinpackning. Vi filar fötterna och du får en härlig fotmassage.

Inklusive gellack på tånaglarna 75 min

Fransar och Bryn

Fransfärg
15 min 230,00 kr
Semi-permanent böjning av ögonfransarna som håller i 8-10 veckor
Semi-permanent böjning av ögonfransarna som håller i 8-10 veckor

Hälsa

Under en timme berättar jag om vägar till ett friskare liv, hur vi kan förebygga ohälsa och se till att ge vår kropp verktyg för att klara av de påfrestningar som den utsätts för.

Jag kommer berätta om ett hälsokoncept som har vetenskaplig effekt på bland annat:

Hjärnfunktionen
Immunsystemet
Hjärtfunktionen
Synförmågan
Muskelfunktionen

Det finns även möjlighet att ta ett blodprov för att se hur din nuvarande kost påverkar din hälsa.


Denna tjänst är kostnadsfri* och kan bokas av 1-3 personer samtidigt. Skulle ni vilja boka en hälsokväll för flera personer så sker bokning via telefon.


Ev. avbokning måste ske 24 h innan bokad tid annars debiteras 600:-

Kroppsbehandlingar

Vi peelar benen och avslutar med att massera in en återfuktande kräm. Denna behandling kan också göras som en kurbehandling 1 gång/vecka för att motverka celluliter.

Kurbehandlingar

AHA-KUR 30 min x 6 grr 2250:-
Lättare kemisk peeling
Balanserar talgproduktionen
Ökar cirkulationen
Stimulerar cellförnyelse
Påskyndar läkning
Reducerar ärrbildning
Ökar hudens förmåga att binda fukt
Stärker hudens immunförsvar
Slätar ut huden
Huden blir len och mjuk
C-vitamin-KUR 30 min x 6 grr 2250:-
Ger spänst och lyster
Kan läka mildare akne
Kan bleka pigmentfläckar
Vidhåller och stimulerar cellförnyelse, kollagen- och elastinproduktionen.
Uppiggande och lugnande
Diamantpeeling kur 45 min 6 grr 3975:- (ord. pris 4770:-)
Diamantpeeling fräschar upp huden, slipar bort döda hudceller, reducerar fina linjer, minskar porer och förbättrar hudstrukturen. I behandlingen ingår också rengöring samt en ultraljudsbehandling för att slussa ner ett serum anpassat för just din hud. Samt avslutade produkter. När vi gör denna behandling som kur kan vi jobba extra på hudproblem som som akneärr, ojämn pigmentering och fina linjer och rynkor. Behandlingarna görs var 7e till 14e dag.
Diamantpeeling kur 90 min 6 grr 7450:- (ord. pris 8940:-)
Diamantpeeling fräschar upp huden, slipar bort döda hudceller, reducerar fina linjer, minskar porer och förbättrar hudstrukturen.
I behandlingen ingår även rengöring, vaxning av bryn, en svalkande lyxig peeloff-mask, ultraljudsbehandling för att slussa ner ett serum anpassat för just din hud, ansiktsmassage samt avslutande produkter. När vi gör denna behandling som kur kan vi jobba extra på hudproblem som som akneärr, ojämn pigmentering och fina linjer och rynkor. Behandlingarna görs var 7e till 14e dag.

Make up

Här ingår en provsminkning där vi går igenom hur du vill ha din makeup på den stora dagen.

Vi använder oss av naturlig make up från märket Zao, makeupen är vegansk, ekologisk och fairtrade, den är dessutom fri från mineraloljor.
Vardags makeup eller fest makeup efter dina önskemål, Vi går igenom hur du lägger en snygg make up som håller hela dagen, ger dig tips och tricks för hur du gör en snygg make up - varje gång!

Massage

Den ultimata avslappningen! En mycket mjuk helkroppsmassage som är väldigt avslappnande och även är bra vid sömnproblem och fibromyalgi.
Helkroppsmassage inklusive en liten ansiktsbehandling
Helkroppsmassage inklusive en klassisk ansiktsbehandling

Naglar hos Frida

Gelélackning i valfri färg med hållbarhet ca 21 dagar.
Materialet tas bort, nagelns längd och form filas och ny lackning görs med valfri färg. Kom gärna några minuter innan och kika på vad du vill ha för färg.
Förlängning med gelé på mall eller tipp. Ej färg.
Förlängning med gelé på mall eller tipp. Helfärg eller fadat glitter.
Förlängning med gelé på mall eller tipp. Valfri design eller fransk manikyr.
Förstärkning med gelé av naturlig nagel. Ej färg.
Förstärkning med gelé av naturlig nagel. Helfärg eller fadat glitter.
Geléförstärkning med gelé av naturlig nagel. Valfri design eller fransk manikyr.
Materialet och nagelns längd och form filas. Eventuella släpp tas bort och balansering / påfyllning görs med gelé. Ej färg.
Materialet och nagelns längd och form filas. Eventuella släpp tas bort och balansering / påfyllning görs med gelé. Helfärg eller fadat glitter.
Materialet och nagelns längd och form filas. Eventuella släpp tas bort och balansering / påfyllning görs med gelé. Valfri design eller fransk manikyr.
Vi peelar dina händer och nagelband, du får sitta i ett härligt handbad, vi gör en handinpackning, ett paraffinbad och lackar dina naglar med gelélack. Dina händer har aldrig varit så mjuka som efter denna behandling!
Paraffinbehandlingen är en underbar behandling som ger en oslagbar återfuktning av dina händer, du kan se förbättringarna omedelbart! Har du torra händer är detta räddningen! Vi börjar med att peela dina händer och doppar dem sedan i varm paraffin vilket ökar blodcirkulationen, mjukar upp händerna, minskar smärta vid artrit och reumatism samt drar ut slaggprodukter. Du får sitta med paraffininpackningen i 15 minuter innan vi avslutar med en härlig handmassage.
Materialet tas bort, nagelns längd och form filas. Lackning görs med förstärkningsnagellack. Ej färg.
Materialet (gelé eller akryl) tas bort, nagelns längd och form filas och lackning görs med förstärkningsnagellack. Ej färg
Vid skada av material eller förlängning av enstaka nagel. Fler än tre naglar bokas som nytt set.

Naglar hos Erica

Förlängning med tipp eller mall i gelé eller akryl. Helfärg, fadat glitter, salongsfransk.
Naturell Förlängning med tipp eller mall i gelé eller akryl. (ingen färg)
Förlängning med tipp eller mall i gelé eller akryl, valfri design, stenar och dekorationer ingår.
Förstärkning av egen naturlig nagel med gelé eller akryl, valfri design (allt som inte är helfärg, fadat glitter eller salongsfransk)
Förstärkning av egen naturlig nagel med gelé eller akryl. Helfärg, fadat glitter eller salongsfransk
Förstärkning av egen naturlig nagel med gelé eller akryl (ingen färg)
Paraffinbehandlingen är en underbar behahandling som ger en oslagbar återfuktning av dina händer, du kan se förbättringarna omedelbart! Har du torra händer är detta räddningen! Vi börjar med att peela dina händer och doppar dem sedan i varm paraffin vilket ökar blodcirkulationen, mjukar upp händerna, minskar smärta vid artrit och reumatism samt drar ut slaggprodukter. Du får sitta med paraffininpackningen i 15 minuter innan vi avslutar med en härlig handmassage.
Vi peelar dina händer och nagelband, du får sitta i en härligt handbad, vi gör en handinpackning, ett paraffinbad och målar dina naglar med nagellack. Dina händer har aldrig varit så mjuka som efter denna behandling!
Vi peelar dina händer och nagelband, du får sitta i en härligt handbad, vi gör en handinpackning, ett paraffinbad och målar dina naglar med gellack. Dina händer har aldrig varit så mjuka som efter denna behandling!
När man kommer tillbaka med material på naglarna. Fila bort ev släpp vid nagelbanden och fylla på nytt material där det behövs, helfärg i färg, fadat glitter
När man kommer tillbaka med material på naglarna. Fila bort ev släpp vid nagelbanden och fylla på nytt material där det behövs, valfri design.
Kom gärna några minuter innan och kika på vad du vill ha för färg.
När man kommer tillbaka med material på naglarna. Fila bort ev släpp vid nagelbanden och fylla på nytt material där det behövs.

Paketerbjudanden

Gellack på fingrar eller tår
Vaxning halva ben + armhålor
Klassisk ansiktsbehandling
Halvkroppsmassage
Chokladmassage
Klassisk ansiktsbehandling
Nagelförlängning
Lashlift
Halvkroppsmassage
Pedikyr
Kroppsskrubb
Färga fransar och bryn
Pedikyr

Tillval ansiktsbehandling

Paraffinbehandlingen är en underbar behahandling som ger en oslagbar återfuktning av dina händer, du kan se förbättringarna omedelbart! Har du torra händer är detta räddningen! Vi börjar med att peela dina händer och doppar dem sedan i varm paraffin vilket ökar blodcirkulationen, mjukar upp händerna, minskar smärta vid artrit och reumatism samt drar ut slaggprodukter. Du får sitta med paraffininpackningen i 15 minuter innan vi avslutar med en härlig handmassage.

Tillval naglar

Paraffinbehandlingen är en underbar behahandling som ger en oslagbar återfuktning av dina händer, du kan se förbättringarna omedelbart! Har du torra händer är detta räddningen! Vi börjar med att peela dina händer och doppar dem sedan i varm paraffin vilket ökar blodcirkulationen, mjukar upp händerna, minskar smärta vid artrit och reumatism samt drar ut slaggprodukter. Du får sitta med paraffininpackningen i 15 minuter innan vi avslutar med en härlig handmassage.
Från 5:-
Medlem i Svenska Estetikers YrkesförbundMedlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Salong Polish Perfect

Låt oss ta hand om dig!

Salong Polish Perfect öppnar sina dörrar på Karin Larssons väg i Sköndal den 4 februari 2019. Salongen startas av Erica Mattsvåg som arbetat som nagelterapeut sedan 2013 och som hudvårdsterapeut sedan i Februari 2018. I salongen arbetar också Frida Bohlin (Nailedbyf) som arbetat som nagelterapeut sedan Juli 2017.


Välkommen till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Våra öppettider kan variera lite men vanligtvis ser de ut såhär:

Mån 10-21
Tis 10-18
Ons 8-19
Tors 8-19
Fre 8-19
Lör-Sön enligt överenskommelse
Adress
Karin Larssons Väg 20
128 63 Sköndal
Sköndal
Öppna i Google Maps 🗗