Vad vill du boka?

Du glömmer väl inte bort ditt friksvårdsbidrag?
-På Salong Lugn & Ro- Eco by Nature finns det flera behandlingar att välja på där du kan nyttja bidraget. -Vi tar även emot ePassi och actiway.

-Hör av er om ni inte hittar någon tid som passar så löser vi det.

-Vi tar swish och kontantbetalning.

-Medlem i SFKM och har ansvarsförsäkring.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

Inklusive:

Rengöring

Peeling

Portömning

Ansiktsmask

Handmassage

Ansiktsmassage

Avslutande produkter
Inklusive:

Dubbel rengöring

Peeling

Rengörande mask

Portömning

Ansiktsmask

Handmassage

Ansiktsmassage

Avslutande produkter
Inklusive

Dubbel rengöring

Peeling

Rengörande mask

Portömning

Ansiktsmask

Handmassage

Lymfdränage

Ansiktsmassage

Avslutande produkter

Fotmassage
Inklusive:

Dubbel rengöring

Peeling

Rengörande mask

PRO green kemisk peeling mask

Ansiktsmask

Handmassage

Ansiktsmassage

Avslutande produkterEn djuprengörande och effektiv ansiktsbehandling som innefattar en 100% naturlig kemisk peeling. Masken exfolierar och ger fukt på ett skonsamt vis med levande probiotika, C-vitamin, AHA- och BHA syror. Behandlingen ger ökad fuktighet och spänst, minskar ärr och pigmenteringar och jämnar ut hudtonen.För bästa resultat rekommenderas en kur på 4 behandlingar var 4e vecka.70 min - 1195 kr
Inklusive:

Rengöring

Peeling

Ansiktsmask

Ansiktsmassage med kansa wand

Fuktmask

Marmamassage

Avslutande produkter

Massage- och kroppsbehandlingar

En taktil, lugn helkroppsmassage med varm olja inklusive hand- fot- och ansiktsmassage.

Behandlingen är djupt avslappnande för både kropp och sinne. Cirkulationen i kroppen ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna hjälper kroppen att rena sig från slaggprodukter.
Halvkroppsmassage

En mjuk och avslappnande halvkroppsmassage med varm olja. Skönt avstressande för både kropp och sinne.Välj:

-Framsida kropp inklusive nacke, händer, fötter och avslutningsvis en ansiktsmassage.

alt.

-Baksida kropp med fokus på rygg och nackmassage.
En väldigt behaglig behandling som ger total avkoppling. Under behandlingen varvas taktil massage med massage från varma lavastenar.

Massagen är värmande för kramper och muskelvärk, avstressande för sinnet och ökar blodcirkulationen.
Massagen är inte lämplig för dej som är gravid, har hjärtproblem och/eller svårinställd diabetes.
n aromatisk, rogivande upplevelse där flera olika 100% rena, ekologiska eteriska oljor arbetas in med taktila rörelser på fötter och rygg.

Den är välgörande för rygg- och nackbesvär, rensar kroppen från slaggprodukter och stärker immunförsvaret
Massagen är inte lämplig för dej som är gravid, har diskbråck, ryggskott, hjärtproblem och/eller neurologiska problem.
En behandling med en naturligt exfolierande saltskrubb som lämnar huden otroligt mjuk och len. Det grova saltet avlägsnar döda hudceller på ett skonsamt sätt och stimulerar till cellförnyelse.

Behandlingen ger en effektiv verkan mot ödem och minskar vätskeansamling. Den bidrar till ökad spänst, bättrar på elasticiteten och är hudrenande.
Behandlingen inleds med ett fotbad med eteriska oljor väl anpassade för just fötter så som timjan, pepparmint citron och tea tree. Efterföljande peeling, fotmask, hand- alternativt skalpmassage och fotmassage sker på massagebänken. Avslutas med vårdande produkter för fötterna.
Behandlingen inleds med en naturligt exfolierande salktskrubb som efterlämnar huden otroligt mjuk och len. Det grova saltet avlägsnar döda hudceller på ett skonsamt sätt och stimulerar till cellförnyelse. Sedan följer en kroppsinpackning med lera, örter, alger, eteriska oljor och havssalt från döda havet. Leran stärker lymfcirkulationen, reducerar apelsinhud, är avgiftande för hudens vävnader samt gör huden mjuk och elastisk. Inbäddad i varmt täcke och medans inpackningen verkar får du en skalp- och ansiktsmassage.

Efter att du duschat av dig inpackningen får du en taktil, lugn baksida massage som innefattar både ben och rygg.

OBS! Ta gärna med ett ombyte av mörka underkläder till lerinpackningen.
Behandlingen inleds med en naturligt exfolierande saltskrubb som lämnar huden otroligt mjuk och len. Det grova saltet avlägsnar döda hudceller på ett skonsamt sätt och stimulerar till cellförnyelse. Efter att du har duschat får du en taktil, lugn helkroppsmassage inklusive fot- hand och ansiktsmassage.

Ayurvediska behandlingar

En taktil, massage med varm olja anpassad efter dina obalanser/dosha. Hela kroppen jobbas metodiskt igenom med långa svepande massagerörelser med inslag av marmamassage. Massagen inkluderar även fötter, händer och ansikte.

Behandlingen är djupt avslappnande för både kropp och sinne, ger återhämtning, bättre sömn, mer energi och ökat välbefinnande. Massagen passar dig som är stressad, känner oro, har ångest, har utmattningssyndrom eller för dig som bara vill njuta av en avkopplande och skön behandling.

Abhyangamassage lösgör slagg i kroppen och återställer balansen hos alla doshor men är speciellt välgörande för Vata.


Alla ayurvediska behandlingar inleds med en kort konsultation ang din nuvarande hälsa och en pulstagning där vi ser vad du har för obalanser/vilken dosha du tillhör för att därefter anpassa behandlingen och kunna välja en balanserande massageolja.
En energigivande och stimulerande helkroppsmassage.

Behandlingen utförs med råsilkesvantar och snabba energigivande rörelser. Garshan är en ayurvedisk torrpeelande lymfmassage som reducerar ama/slagg, förbättrar matsmältningen, motverkar trötthet, eliminerar celluliter och ökar fettförbränningen i fettvävnaden.Massagen piggar upp en tung och stel kropp, ger ett klarare sinne, energi och en lättnadskänsla.Behandlingen passar speciellt bra för kapha dosha och/eller dig med kapha-obalans. Symptom på detta kan visa sig som övervikt, vätskeansamling, dålig lymfcirkulation, fysisk eller mental trötthet, långsam cirkulation.Massagen ges med fördel på våren.

Behandlingen inleds med ett lugnt och stilla fotbad med eteriska oljor anpassade efter dina obalanser/dosha. Efterföljande peeling, fotmask, hand- alternativt skalpmassage och fotmassage sker på massagebänken. Avslutas med marmamassage och vårdande produkter för fötterna.


Alla ayurvediska behandlingar inleds med en kort konsultation ang din nuvarande hälsa och en pulstagning där vi ser vad du har för obalanser/vilken dosha du tillhör för att därefter anpassa behandlingen och kunna välja en balanserande massageolja.
Behandlingen inleds med en taktil massage med varm olja anpassad efter dig och dina behov. Framsida kropp inklusive händer och fötter, arbetas metodiskt igenom med svepande massagerörelser för att kropp och sinne skall komma ner i varv och slappna av. Tempererad sesamolja med eteriska oljor rinner sedan i en stråle ner över pannan, huvudet och ner i hårbotten. Denna behandling har en oerhörd förmåga att stilla tankarna och ger en magisk effekt på sinnet. Det är en lugnande och avstressande behandling där spänningar och huvudvärk kan lösas upp och hela nervsystemet får lugn och ro.Balanserar vata- och pitta dosha speciellt bra.


Alla ayurvediska behandlingar inleds med en kort konsultation ang din nuvarande hälsa och en pulstagning där vi ser vad du har för obalanser/vilken dosha du tillhör för att därefter anpassa behandlingen och kunna välja en balanserande massageolja.Vid behandlingen används 500 ml mognad sesamolja som jag, efter konsultation med dej strax före behandlingen, anpassar med eterisk olja efter dina obalanser/dosha. Överbliven olja får du med dig hem för att du skall kunna fortsätta arbeta med dina obalanser/stärka din dosha genom egen massage.
En mjuk och behaglig behandling som är lugnande, stressreducerande och ger total avkoppling. Under behandlingen varvas taktil massage med massage från varma lavastenar inklusive chakrabalansering.

Massagen är värmande för kramper och muskelvärk, rensar ut slagg, avstressande för både kropp och sinne, ökar blod- och lymfcirkulation ger harmoni och positivt energiflöde.

Balanserar vata särskilt bra.

Alla ayurvediska behandlingar inleds med en kort konsultation ang din nuvarande hälsa och en pulstagning där vi ser vad du har för obalanser/vilken dosha du tillhör för att därefter anpassa behandlingen och kunna välja en balanserande massageolja.


Massagen är inte lämplig för dej som har kraftigt pittaobalans, är gravid, har hjärtproblem och/eller svårinställd diabetes.
Inklusive:

Rengöring

Peeling

Ansiktsmask

Ansiktsmassage med kansa wand

Fuktmask

Marmamassage

Avslutande produkter
Behandlingen inleds med en

energigivande och stimulerande garshan helkroppsmassage.

Massagen utförs med råsilkesvantar och snabba energigivande rörelser. Garshan är en ayurvedisk torrpeelande lymfmassage som reducerar ama/slagg, förbättrar matsmältningen, motverkar trötthet, eliminerar celluliter och ökar fettförbränningen i fettvävnaden.

Råsilkesvantarna exfolierar varsamt bort torra och döda hudceller och efterlämnar huden silkeslen och med mer lyster. Ger även en jämnare och finare solbränna.Efter detta följer en avslappnande abhyanga oljemassage. Hela kroppen masseras metodiskt igenom med långa svepande rörelser med varm olja anpassad efter din dosha/obalans.

​​

Resultatinriktad behandling- Gua sha skrapning inkl koppning

Resultatinriktad behandling med gua sha skrapning och koppning- 60 min.

Första besöket gör vi en lättare anamnes och ringar in dina problem.
Behandlingen individanpassas därefter med gua sha skrapning och efterföljande koppning.

Den kraftfulla behandlingen utförs med gua sha verktyg som djupgående skrapar musklerna för att åstadkomma en bristning i kapillärerna för att lösgöra slagg och stagnationer. Det blir således plats för nytt blod och friskt syre.
Skrapmärkena som framträder i huden kommer från slagg och stagnationer som släpper från musklerna. Dessa märken försvinner vanligtvis inom ett par dagar och gör inte ont.

Behandlingen släpper på knutor och muskelspänningar, rensar slagg och stagnationer, minskar smärta, ökar både rörligheten och lymf- och blodcirkulationen i hela kroppen.

Behandlingen avslutas med koppning. Glaskoppar fästes på kroppen genom att skapa ett undertryck av vacuum genom eldning. Koppningen stödjer kroppens utrensningsprocess, ökar blodcirkulationen, stärker bindväven och är avslappnande.

En kur rekommenderas på 4-6 gånger beroende på hur stora problem och stagnationer man har. Ny behandling kan utföras när föregående bristningar läkt, ca en gång per vecka.


Behandlingen bör ej utföras på gravida, personer med pacemaker och/eller för mycket inflammation i kroppen.
Resultatinriktad behandling med gua sha skrapning och koppning- 45 min.

Den kraftfulla behandlingen utförs med gua sha verktyg som djupgående skrapar musklerna för att åstadkomma en bristning i kapillärerna för att lösgöra slagg och stagnationer. Det blir således plats för nytt blod och friskt syre.
Skrapmärkena som framträder i huden kommer från slagg och stagnationer som släpper från musklerna. Dessa märken försvinner vanligtvis inom ett par dagar och gör inte ont.

Behandlingen släpper på knutor och muskelspänningar, rensar slagg och stagnationer, minskar smärta, ökar både rörligheten och lymf- och blodcirkulationen i hela kroppen.

Behandlingen avslutas med koppning. Glaskoppar fästes på kroppen genom att skapa ett undertryck av vacuum genom eldning. Koppningen stödjer kroppens utrensningsprocess, ökar blodcirkulationen, stärker bindväven och är avslappnande.

En kur rekommenderas på 4-6 gånger beroende på hur stora problem och stagnationer man har. Ny behandling kan utföras när föregående bristningar läkt, ca en gång per vecka.


Behandlingen bör ej utföras på gravida, personer med pacemaker och/eller för mycket inflammation i kroppen.
Sport/idrottsbehandling passar dig som tränar och tävlar och vill ha bättre återhämtning.

Efter behandling kan du få resultat som: snabbare återhämtning efter träning/tävling, ökad rörlighet, bättre gensvar i träningen- ökad styrka, känna dig lättare i kroppen, bättre blod- och lymfcirkulation och ökad energi.

Behandlingen förebygger också skador.

Den kraftfulla behandlingen utförs med gua sha verktyg som djupgående skrapar musklerna för att åstadkomma en bristning i kapillärerna för att lösgöra slagg och stagnationer. Det blir således plats för nytt blod och friskt syre.
Skrapmärkena som framträder i huden kommer från slagg och stagnationer som släpper från musklerna. Dessa märken försvinner vanligtvis inom ett par dagar och gör inte ont.

Behandlingen släpper på knutor och muskelspänningar, rensar slagg och stagnationer, minskar smärta, ökar både rörligheten och lymf- och blodcirkulationen i hela kroppen.

Behandlingen avslutas med koppning. Glaskoppar fästes på kroppen genom att skapa ett undertryck av vacuum genom eldning. Koppningen stödjer kroppens utrensningsprocess, ökar blodcirkulationen, stärker bindväven och är avslappnande.

Behandlingen bör ej utföras på gravida, personer med pacemaker och/eller för mycket inflammation i kroppen.

Hälsorådgivning

Problemhy? Svårt att sova? Viktproblem? Stressad själ? En mage i uppror?

I en hälsorådgivning tittar vi över viktiga byggstenar i livet så som kost, motion och sömn. Vi samtalar kring anamnesen du har fått av mig före mötet och som du tar med ifylld när vi ses.

Jag ser på din tunga, ögon, naglar och tar din puls på ayurvediskt vis. Allt för att hitta dina obalanser och/eller bestämma din personlighetstyp för att kunna ge dej skräddarsydda råd och verktyg för att nå balans i ditt liv.


Du får med dej konkreta tips och enkla rekommendationer hem för att kunna komma på rätt spår igen.
Uppföljning efter ca 4-6 veckor eller enligt överenskommelse.

Produktrådgivning

Inget köptvång

Customer AB värdebevis

25 min halvkroppsmassage. Välj på fram- eller baksida massage.

Uppge värdebeviskod vid bokning
25 min skalp- och öronmassage. På slutet av massagen sätts akupressurplåster på utvalda punkter i öronen för fortsatt behandling hemma.

Uppge värdebeviskod vid bokning

Vid bokning utan kod kostar behandlingen 395kr

Salong Lugn & Ro- Eco by Nature

Med ett stort intresse för natur och holistisk hälsa började min bana inom branschen med en ekologisk hudvårdsterapeututbildning med examen 2017. Jag har därefter arbetat både inom den gröna sektorn och fyllt på med en spaterapeututbildning samt arbete inom detta som anställd. Som godkänd ayurvedisk hälsorådgivare efter genomförda studier har jag fått den sista pusselbiten i min grund för att kunna stå på egna ben. Jag vill kunna förmedla och ge ökad förståelse för att du och din kropp är en helhet, kroppens behov och obalanser visar uttryck på olika vis. Många hudproblem börjar på insidan. Med kunskap inom goda hudvårdsrutiner, sunda kost-, sömn- och motionsvanor hoppas jag få hjälpa dig att komma tillbaka på rätt väg. Eller bara kunna ge dej en lugn och skön stund.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Torsdag 9-16.30
Fredagar 9-15

Övrig tid enligt överenskommelse.
Adress
Strängvägen 17
43267 Veddige
Varberg V
Öppna i Google Maps 🗗