Vad vill du boka?

Välkommen! Vi behandlar smärta och värk utifrån varje individ.

Behandlingen sker utifrån varje persons individuella förutsättningar för att skapa det bästa möjliga utgångsläget för hälsa och välmående.

Ett besök består av undersökning, konsultation och behandling.

Har du friskvårdsbidrag kan du använda det till både osteopati & massagebehandlingar. 

Inom osteopatin ses människan som en helhet där alla delar påverkar varandra, om en del av kroppen har nedsatt funktion, t ex en led, så måste resten av kroppen anpassa sig och kompensera för detta vilket kan skapa överbelastning, inflammation och smärta i andra delar av kroppen. 

Mer information finns här: www.osteopatenvast.com

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Osteopati

Osteopati är en form av manuell medicin som i första hand behandlar smärtproblematik relaterade till kroppens rörelseorgan. Under första besöket pratar vi om de besvär du söker för, din allmänna hälsa, livstil och eventuella tidigare skador eller sjukdomar. Informationen gör att jag som terapeut får en helhetsbild av dina besvär, orsak och vad som gör att symtomen bibehålls. Besöket består av undersökning, konsultation och behandling.

Osteopati utformas för att möta dina specifika behov och den grundläggande principen är att kroppen fungerar som en helhet och att alla delar påverkar varandra, att struktur och funktion är sammanlänkade.
Osteopati är en form av manuell medicin som i första hand behandlar smärtproblematik relaterade till kroppens rörelseorgan.

Osteopati utformas för att möta dina specifika behov och den grundläggande principen är att kroppen fungerar som en helhet och att alla delar påverkar varandra, att struktur och funktion är sammanlänkade. I besöket ingår undersökning, konsultation och behandling.

Massage

Klassisk svensk massage för aktiv vila och återhämtning.

OsteopatenVäst

Osteopaten diagnotiserar och behandlar olika besvär relaterade till smärta och värk.

En behandling hos oss börjar med att du berättar om de besvär som du söker för. Vi kommer att prata om din allmänna hälsa, livstil och eventuella tidigare skador eller sjukdomar. Informationen gör terapeuten får en helhetsbild av dina besvär, orsak och vad som gör att symtomen bibehålls.

Därefter utförs en hållning- och rörelseanalys och även mer specifika tester beroende på besvär.

Behandlingen kan därefter se väldigt olika ut beroende på individ och besvär. Tekniker för muskler, leder, ligament, nervsystem och fascia är vanligt förekommande under behandling. Behandlingar anpassas för vuxna i alla åldrar, ungdomar och barn som har fyllt 8 år.

Torsdagar ojämna veckor är jag på plats hos Hylte Padelcenter, för att boka tid där gå in via www.osteopatenvast.com

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppetider

Är du i behov av akuttid eller hittar du ingen tid som passar kan du ringa 0730 675 210 så hoppas vi kunna hjälpa dig.
Adress
Fredriksvallsgatan 7
302 32 Halmstad
Halmstad
Öppna i Google Maps 🗗