Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ekofrisör

dam herr och barn

Skönhetsvård

Vill du se yngre ut, få bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturligt facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättre den allmänna hälsan.

Metoden är unik i kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till mordern västerländskt tänkande.
Genom bland annat effleurage, friktion och lätta manipulationer ökas blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar upp för djup avslappning och inre frid.


Ayur Veda konsultation och behandlingar

En unik behandling för att skapa djup avslappning och balansering av kropp själ och ande och livskraft. Kroppens marmapunkter stimuleras för att få igång energiflödet i kroppen.
Ca. 90 min.
Hår-och Huvudmassagen stärker och stimulerar cirkulationen och är avslappnande vilket medverkar till att undermuskulaturen i hårbotten stärks. Det gör att håret får bättre kvalite, växer bättre, blir glansigare och får mer volym.

Energiflödet i hår- och huvudmassagen lindrar och läker hela kroppen. Massagepunkterna på huvudet representerar punkterna på kroppen- precis som på fötterna. Massagen ger dessutom en skön känsla av frid och harmoni- det är en lisa för kropp och själv.

Naturligavis

Välkommen till NaturligaVis!

Efter att ha arbetat som traditionell frisör i tjugo år kände jag att tiden var inne för att lära något nytt.
Mitt intresse för människors hälsa har alltid funnits. Därför började mitt sökande efter lärdom.

Jag gick en Ayurvedisk grundkurs av nyfikenhet. Detta ledde till att jag gick tre steg i ayurveda bara för min egen hälsas skull,
hade fått en del problem med astmatiska besvär efter allt användande av frisöryrkets kemikalier.

Min resa i den indiska läkekonsten fortsatte och nu har jag mitt diplom efter två års intensiva studier.
Nu kan jag ägna mig åt det jag vill, hjälpa andra att hitta tillbaka till sin egen hälsa.
Själv har jag slutat med mina mediciner för det astmatiska problem jag hade.

Men den skapande delen av frisöryrket vill jag inte släppa så idag är arbetar jag som ekofrisör .
Det känns så bra att kunna fortsätta även med den biten för håret är ju också en del av oss som påverkas av hur vi lever.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-torsdag 10.00- 18.00
Adress
Centralgatan 13
952 34 Kalix
Öppna i Google Maps 🗗