Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Om du vill handla produkter eller rådfråga utan att känna att du stör i en behandling.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling där care of Gerds produkter används
Här får du en rengöring, peeling följd av skin scrubber som är en ultraljudsbehandling med vibrationsvågor som avlägsnar döda hudceller och tilltäppta porer. Vitaminmask under infraröd värmelampa. Avslutas med vårdande produkter.
Passar dig som vill ha det lilla extra, perfekt att ge bort som present. En lyxig ansiktsbehandling som anpassas efter din hudtyp. Inleds med en avslappnande rygg och nackmassage. Rengöring, peeling, vapozon, skin scubber. Ansiktsmask, ansiktsmassage som följs av ett c-vitamin serum med rosenrot som slussas in med skin scrubber. Avslutas med att du avnjuter en stund under infraröd lampa med en skön vitaminmask.
Börjas med rengöring, peeling, vapozon och skin scrubber. I behandlingen ingår en algmask som är föryngrande och har en utrensande effekt. Följs av en peel off mask som är en intensiv fuktmask. Är aktiverande och rengörande på djupet, friskar upp och gör huden fantastisk mjuk.
En blandning av bindvävsmassage, lymfdränage och akupressur, där man under olika behandlingar frigör ansiktet och löser upp spända linjer. En underbar ansiktsbehandling där musklerna i ansiktet, hårbotten, hals och nacke bearbetas. Massagen ökar blodcirkulationen och därigenom transporteras slaggprodukter bort. Behandlingen förbättrar elasticiteten i huden och den får en fin lyster. Kan även hjälpa mot stress, spänningshuvudvärk och spända käkar. En kur består av 4 behandlingar där alla är olika.

Avancerad ansiktsbehandling

En effektiv och skonsam hudslipning som ger en otrolig lyster och fräsch hud. Med det sterila diamantmunstycket peelas döda hudceller bort, reducerar fina linjer och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret.
Rengöring, slipning, polering följs av inslussning av serum samt eftervårdande produkter.
Lika som "lilla diamanten" men efter slipning så läggs en AHA-syra på, som kan stimulera bildandet av elastin och collagenfibrer och därmed förbättra hudens spänst och smidighet, ökar hudens förmåga att binda fukt.
Behandling med fokus på resultat. Passar den som vill öka lystern och förbättra hudens spänst. Rengöring, peeling, AHA pensling, lugnande mask, fuktkräm. Kan med fördel göras som kur. kom 5 ggr och betala för 4.
Med hjälp av nålar som gör en kontrollerad skada i huden kan vi förbättra hudens struktur. Microskadan som bildas i huden påbörjar en reparation av huden och stimulerar kollagen och elastinproduktionen. Är en mycket effektiv behandling för anti-age, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor. Förbättrar hudton och textur. Anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Fördelar med microneedling är: inga hudskador, solbrun hud kan behandlas, passar alla hudtyper, även lämplig för den tunna och känsliga huden.
Ex. Panna, kråksparkar. Med hjälp av nålar som gör en kontrollerad skada i huden kan vi förbättra hudens struktur. Microskadan som bildas i huden påbörjar en reparation av huden och stimulerar kollagen och elastinproduktionen. Är en mycket effektiv behandling för anti-age, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor. Förbättrar hudton och textur. Anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Fördelar med microneedling är: inga hudskador, solbrun hud kan behandlas, passar alla hudtyper, även lämplig för den tunna och känsliga huden.
Här görs en skonsam hudslip (se lilla diamanten) innan microneedlingen.
Här används även AHA-syra ( mjölk & sockersyra) Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidig fin hy med lyster.

Frans & bryn

Formning av bryn med pincett, vax.
Färg av fransar
Formning av bryn med pincett, vax. Färgning.
Formning av bryn med pincett, vax. Färgning.
Elleebana Lash lift ger fina böjda fransar. Effekten sitter i ca 5-8 veckor. Den kan sitta längre beroende på hur ofta du tappar dina fransar. Ingår färgning av fransar.

Kosmetisk tatuering

En konsultation inför tatueringen. Här går jag igenom information, svarar på frågor och ger råd. Tar kort före och efter Uppmålning av bryn, som du får med dig hem.

Naglar

Borttagning av Shellac, ny Shellacfärg och dekoration
Borttagning av Shellac + ny färg
Shellac görs på din egna naturliga nagel. En blandning av nagellack och gele. Behandlingen börjar med en enklare manikyr. Lacket appliceras som ett nagellack men härdas i uv-lampa och har en otrolig hållbarhet i minst 14 dagar.

Spa & friskvårdsmassage

En skön behandlingsmetod som utförs med varma stenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och lindrar muskelvärk.
En skön behandlingsmetod som utförs med varma stenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och lindrar muskelvärk.
Inleds med kroppsskrubb, därefter ligger du nerbäddad och under tiden ges en liten ansiktsbehandling. Efter dusch så får du en lättare helkroppsmassage. En total avkoppling!
Inleds med lerinpackning, därefter ligger du nerbäddad och under tiden ges en liten ansiktsbehandling. Efter dusch så får du en lättare helkroppsmassage. En total avkoppling!
En skön och renande ryggbehandling där peeling och ånga ingår. Därefter ligger du under en infraröd lampa som värmer upp musklerna under ryggmassagen.
Här får du en lättare helkroppsmassage. Inbäddad i värme så får du en liten ansiktsbehandling. Rengöring, mask som avslutas med fukt och ögonkräm.

Spraytan

Få en naturlig solbränna. Du får en fin brun nyans på kort tid. Färgen håller i ca 5-8 dagar. Tänk på att peela huden innan för bästa resultat. Du får inte ha deo/parfym, bodylotion, smink när du kommer på behandlingen. Kom gärna i mörka och oömma kläder.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Mias hudvård

Visa kontaktinformation
Öppettider Endast tidsbokning
Adress
Ankarströms väg 1
815 76 Söderfors
Öppna i Google Maps 🗗