Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

En Konsultation måste bokas in före behandling för att säkerhetsställa om behandling går att utföra eller ej samt om behandlingen passar just för dig.
Kryoterapi är en säker och effektiv behandling som används för att frysa godartade hudförändringar.
Konsultationspriset dras av vid behandling.
Innan denna behandling måste en konsultation ha gjorts.
Cryoalfa är en säker och effektiv behandling som används för att frysa godartade hudförändringar. Cryoalfa fryser endast bort din hudförändring och inte den omgivande friska huden. Detta innebär att din behandling kommer att kännas minimalt.
Behandlar: Hudflikar, åldersfläckar mm.
Vid flera fläckar så ges mängdrabatt.
Om du vill handla produkter eller rådfråga utan att känna att du stör i en behandling.

Ansiktsbehandlingar

När du vill ha även dina bryn färgade och plockade i din ansiktsbehandling.
Frans och brynfärg inkl. formning i samband med din bokade ansiktsbehandling.
Här får du en rengöring, peeling följd av skin scrubber som är en ultraljudsbehandling med vibrationsvågor som avlägsnar döda hudceller och tilltäppta porer. Vitaminmask under infraröd värmelampa. Avslutas med vårdande produkter.
Passar dig som vill ha det lilla extra, perfekt att ge bort som present. En lyxig ansiktsbehandling som anpassas efter din hudtyp. Inleds med en avslappnande rygg och nackmassage. Rengöring, peeling, vapozon, skin scubber. Ansiktsmask, ansiktsmassage som följs av ett c-vitamin serum med rosenrot som slussas in med skin scrubber. Avslutas med att du avnjuter en stund under infraröd lampa med en skön vitaminmask.
Börjas med rengöring, peeling, vapozon och skin scrubber. I behandlingen ingår en algmask som är föryngrande och har en utrensande effekt. Följs av en peel off mask som är en intensiv fuktmask. Är aktiverande och rengörande på djupet, friskar upp och gör huden fantastisk mjuk.
En blandning av bindvävsmassage, lymfdränage och akupressur, där man under olika behandlingar frigör ansiktet och löser upp spända linjer. En underbar ansiktsbehandling där musklerna i ansiktet, hårbotten, hals och nacke bearbetas. Massagen ökar blodcirkulationen och därigenom transporteras slaggprodukter bort. Behandlingen förbättrar elasticiteten i huden och den får en fin lyster. Kan även hjälpa mot stress, spänningshuvudvärk och spända käkar. En kur består av 4 behandlingar där alla är olika.

Avancerad ansiktsbehandling

En effektiv och skonsam hudslipning som ger en otrolig lyster och fräsch hud. Med det sterila diamantmunstycket peelas döda hudceller bort, reducerar fina linjer och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret.
Rengöring, slipning, polering följs av inslussning av serum samt eftervårdande produkter.
Lika som "lilla diamanten" men efter slipning så läggs en AHA-syra på, som kan stimulera bildandet av elastin och collagenfibrer och därmed förbättra hudens spänst och smidighet, ökar hudens förmåga att binda fukt.
Behandling med fokus på resultat. Passar den som vill öka lystern och förbättra hudens spänst. Rengöring, peeling, AHA pensling, lugnande mask, fuktkräm. Kan med fördel göras som kur. kom 5 ggr och betala för 4.
Med hjälp av nålar som gör en kontrollerad skada i huden kan vi förbättra hudens struktur. Microskadan som bildas i huden påbörjar en reparation av huden och stimulerar kollagen och elastinproduktionen. Är en mycket effektiv behandling för anti-age, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor. Förbättrar hudton och textur. Anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Fördelar med microneedling är: inga hudskador, solbrun hud kan behandlas, passar alla hudtyper, även lämplig för den tunna och känsliga huden.
Ex. Panna, kråksparkar. Med hjälp av nålar som gör en kontrollerad skada i huden kan vi förbättra hudens struktur. Microskadan som bildas i huden påbörjar en reparation av huden och stimulerar kollagen och elastinproduktionen. Är en mycket effektiv behandling för anti-age, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor. Förbättrar hudton och textur. Anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Fördelar med microneedling är: inga hudskador, solbrun hud kan behandlas, passar alla hudtyper, även lämplig för den tunna och känsliga huden.
Här görs en skonsam hudslip (se lilla diamanten) innan microneedlingen.

Frans & bryn

Elleebana Lash lift ger fina böjda fransar. Effekten sitter i ca 5-8 veckor. Den kan sitta längre beroende på hur ofta du tappar dina fransar. Ingår färgning av fransar och bryn samt form av bryn.
Formning av bryn med pincett, vax.
Färg av fransar
Formning av bryn med pincett, vax. Färgning.
Formning av bryn med pincett, vax. Färgning.
Elleebana Lash lift ger fina böjda fransar. Effekten sitter i ca 5-8 veckor. Den kan sitta längre beroende på hur ofta du tappar dina fransar. Ingår färgning av fransar.

Kosmetisk tatuering

3D-bryn Microblading
Fullbokat
1440 min 2.800,00 kr Mer info
Innan du kommer på din behandling måste du först ha varit på en konsultation hos mig.
Microblading är en manuell metod där man formar och skapar strån som ger ett naturligt intryck.

Hållbarheten är mellan 1-3 år.
Resultatet kan variera beroende på ålder, hudtyp och andra yttre faktorer.

Åldersgräns: 18 år

I priset ingår ett återbesök som nyttjas inom 4-6 veckor efter ditt första besök.
Påfyllnad 13-20 månader efter första återbesöket.
Påfyllnad 6-12 månader efter första återbesöket.
Denna påfyllnad ingår i priset efter du gjort nya bryn.
En konsultation inför tatueringen. Här går jag igenom information, svarar på frågor och ger råd. Tar kort före och efter Uppmålning av bryn, som du får med dig hem.

Naglar

Borttagning av Shellac, ny Shellacfärg och dekoration
Borttagning av Shellac + ny färg
Shellac görs på din egna naturliga nagel. En blandning av nagellack och gele. Behandlingen börjar med en enklare manikyr. Lacket appliceras som ett nagellack men härdas i uv-lampa och har en otrolig hållbarhet i minst 14 dagar.

Spa & friskvårdsmassage


Bambumassage är en djupgående helkroppsbehandling.
Med hjälp av bambupinnar kommer man djupt ner i muskulaturen och kan få loss spänningar. Ger en djup vävnadsmassage av kroppens muskler.
Visat sig vara effektiv mot celluliter, då bambupinnarna går på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.

Bambumassage är en djupgående behandling för rygg,axlar och nacke.
Med hjälp av bambupinnar kommer man djupt ner i muskulaturen och kan få loss spänningar. Ger en djup vävnadsmassage av kroppens muskler.
En skön behandlingsmetod som utförs med varma stenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och lindrar muskelvärk.
En skön behandlingsmetod som utförs med varma stenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och lindrar muskelvärk.
Inleds med kroppsskrubb, därefter ligger du nerbäddad och under tiden ges en liten ansiktsbehandling. Efter dusch så får du en lättare helkroppsmassage. En total avkoppling!
Inleds med lerinpackning, därefter ligger du nerbäddad och under tiden ges en liten ansiktsbehandling. Efter dusch så får du en lättare helkroppsmassage. En total avkoppling!
En skön och renande ryggbehandling där peeling och ånga ingår. Därefter ligger du under en infraröd lampa som värmer upp musklerna under ryggmassagen.
Här får du en lättare helkroppsmassage. Inbäddad i värme så får du en liten ansiktsbehandling. Rengöring, mask som avslutas med fukt och ögonkräm.

Spraytan

Få en naturlig solbränna. Du får en fin brun nyans på kort tid. Färgen håller i ca 5-8 dagar. Tänk på att peela huden innan för bästa resultat. Du får inte ha deo/parfym, bodylotion, smink när du kommer på behandlingen. Kom gärna i mörka och oömma kläder.

Mias hudvård

Visa kontaktinformation
Öppettider Endast tidsbokning
Adress
Ankarströms väg 1
815 76 Söderfors
Öppna i Google Maps 🗗