Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.
Fysisk och psykisk stress ökar spänningsgraden i kroppen med förtätad bindväv som följd.
Bindvävsmassage påverkar kroppens nervbanor och sänker spänningsgraden i hela kroppen. Syftet med behandlingen är att lösa upp bindväven för att öka cirkulationen. Stressnivån i kroppen minskar, musklerna slappnar av, smärta lindras och rörelseförmågan ökar.
Behandlingarna har en långvarig effekt.
Utmärkt vid: ledbesvär, fibromyalgi, idrottsskador, senfästesinflammation, Mag/tarmproblem och cirkulationsproblem.
Evolutionär astrologi är en benämning på en typ av astrologi som ser varje individs födelsehoroskop som en karta över själens utveckling.

Om vi ska titta på just din själs utveckling behöver du veta var och precis när (exempelvis kl 7:03 på förmiddagen) du föddes.

Oftast kan vi få informationen om detta på sjukhuset vi föddes i.
Hot Stone massage är en fantastisk behandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varma lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.
Detta är en smärtfri och ofarlig behandlingsmetod som skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som “befriande” i området runt öron, panna och bihålor. Behandlingen har flera användningsområden, bl.a rengöring av hörselgångarna, vaxproppar, hörselnedsättning, öronsmärtor, yrsel, tryck i huvudet, lock för öronen mm.

Öronljus är en naturprodukt som använts av Hopi-indianerna, med sin stora läkekunskap och ett rikt andlig liv. Varje ljus tillverkas än idag hantverksmässigt med stor omsorg. Man använder gamla recept och de bästa råvaror, som regelbundet genomgår noggranna kontroller. Till öronljusen används uteslutande bivax, honungsextrakt och traditionella indianska örter som salvia, johannesört och kamomill, samt fullständiga naturliga eteriska aromessenser.

Du ligger på sidan och får ett ljus tänt i örat. Öronljuset är ihåligt och därför skapas det en varm luftström, som även bildar ett lätt undertryck (skorstenseffekt). I föreningen med luftvibrationerna i öronljuset till följd av lågans rörelser utsätter trumhinnan för en mjuk massage. På det sättet sugs öronvax och smuts ut under behandlingen.

Båda öronen behandlas alltid vid samma tillfälle, även om man kanske bara har besvär från ett av dem. Varje ljus har en brinntid på ca 15 min.

Rekommenderas varmt att komplettera med en Relaxmassage efteråt!

Öronljus kan hjälpa för
Rengöring av hörselgångarna
Vaxproppar
Hörselnedsättning
Öronsmärtor
Yrsel
Lock för öronen
Tryck i huvudet
Spänningsrelaterad tinnitus

Öronljusbehandling ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.
Regndroppstekniken är en mycket kraftfull form av aromaterapi. I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med Young Livings eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

Behandlingen görs på fötterna, ryggen. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks. Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans. Behandlingen tar ca 55 minuter.
I vår stressade värld med alla de tillstånd som stressen sätter i kroppen, är detta en utmärkt behandling.
Ett väl fungerande lymfkärlsystem är förutsättningen för god hälsa. Lymfkärlsystemet har hand om viktiga funktioner i vår kropp. Systemet hjälper blodsystemet att föra ut slaggprodukter ur vår kropp, via lungor, hud, tarmar och njurar. En annan viktig uppgift för lymfsystemet är att det fungerar som kroppens polis. Lymfsystemet reglerar kroppens egen läkning eller självläkning.
Ett väl fungerande lymfkärlsystem påverkar och höjer immunförsvaret vilket påverkar vår hälsa positivt.
Relaxmassage
55 min 620,00 kr
Mycket effektiv behandling vid migrän, whiplash, parkinsons,emotionella trauman och nackbesvär i övrigt.

NEURO-AURICULAR TEKNIK (NAT)
NAT utvecklades av Gary Young med tanke på neurologiska åkommor under 2007 på Nova Vita-kliniken i Ecuador. Gary upptäckte hur man kunde få det autonoma nervsystemet i balans. Lätta rörelser med en glasstav på Locus coeruleus (LC) är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna. NAT stödjer nervsystemet och oljorna som används är anpassad just till dig och dina besvär.

Hälsoanalys

En komplett hälsocheckup
60 min utan skriftlig analys 770:-
inkl skriftlig analys som skickas efteråt 1540:-
En konsultation tar ca 30min ; därefter får du en skriftlig utvärdering med förslag på balasering anpassad just för dig och din situation!

https://humans-resources.one/alfa-hrv-analys/
Totalvikt
Kroppsfett %
BMI
Total kroppsvatten
Basal ämnesomsättning i kcal
Muskelmassa
Muskelkvalitet
Fysisk ranking
Benmassa
Metabolisk ålder
Visceralt fett
Segmentanalys muskler
Segmentanalys fett

Melior Vita

Elektro Interstitium Scanning / Kroppsscanning
Alfa Hjärtrymnvariabilitetsmätning HRV Stressanalys
Massage
Föreläsningar och Workshops
Vi kan erbjuda dig en unik kombination av den nyaste teknologin inom hälsoanalysen i förbindelse med 15 års yrkeserfarenhet inom komplementär- och energimedicin.
Tillsammans hittar vi de grundläggande orsaker till dina symtom och smärtor och ger dig sedan verktyg för att komma tillbaka i balans i både kropp, själ och ande.
Naturligtvis följer vi upp hela din läkningsprocess!
Vi finns i Ängelholm

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Gasverksgatan 27 C
262 34 Ängelholm
City
Öppna i Google Maps 🗗