Vad vill du boka?

Vi på Må Bra Hälsoklinik behandlar bla värkproblematik, spända muskler, oblanser i kroppen, stress, depression, sömnsvårigheter, hormon -och magproblem samt problem med fötter. 

Martin -MB Akupunktur & muskelrehab,
Yvonne -Krya kroppsterapeut Y. Almqvist och
Mia Åkesdotter -Bara fötter 
-hälsar dig mycket välkommen!!

Martin 0702-109525
Yvonne 0739-077500

Fotvård bokas och kontaktas via https://www.xn--baraftterijnkping-3zbgc.se/
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hårmineralanalys

Med en hårmineralanalys kan man på ett unikt sätt förstå den inre miljön i kroppen under en längre tidsperiod. Hår klipps från nackloben (ca 150 mg) och skickas på analys. Man fyller även i ett frågeformulär om sitt hälsotillstånd. Efter ca 3 veckor är analysen klar och vi träffas igen och går igenom resultatet. Du får med dig personanpassade råd om kost och kosttillskott.

Obs: håret ska inte nyligen vara färgat, blekt eller permanentat.
Då får man invänta en utväxt på ca 3 cm innan man gör håranalysen.

Passar för dig som:
-Mår dåligt utan att hitta orsaken
-Stressar mycket
-Äter en obalanserad diet
-Tar kosttillskott
-Vill förebygga sjukdomar
-Kan ha medfödda obalanser
-Är intresserad av din hälsa
Vi går igenom resultatet på hårmineralanalysen

Konsultation

Jag mäter din kropps/organfunktion och näringsupptag och du får reda på dina intracellulära värden för dels vitaminer, mineraler, fettsyror, aminosyror och tungmetaller men även för kroppens organstatus och tex blodsocker, blodfetter och vätskenivå. Mätningen sker med ett instrument -QRMA – Quantum Resonance Magnetic Analyzer som mäter kroppens frekvenser. Smärtfritt och enkelt.
Resultatet ger en god uppfattning om ditt nuvarande hälsotillstånd på cellnivå och blir en viktig vägledning för att kunna rekommendera och följa upp resultat av individuella råd gällande kost, kosttillskott och ev. behandling eller livstillsråd.
Frekvensanalys bygger på vetenskapliga studier inom medicin, bioinformatik och elektroteknik.
Analysvärdena utgår från framtagna normvärden inom respektive område. Som indata används klientens ålder, kön, längd och vikt.
Analysen används inte för diagnostisering.
Undvik att äta, röka och snusa 2 timmar innan mätningen. ERBJUDANDE-PRIS 599:- (ORD 649:-)
Jag mäter din kropps näringsupptag och får du reda på dina intracellulära värden för vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller. Mätningen sker med ett instrument -QRMA – Quantum Resonance Magnetic Analyzer som mäter kroppens frekvenser. Smärtfritt och enkelt. Resultatet ger en god uppfattning om ditt nuvarande hälsotillstånd och blir en viktig vägledning för att kunna rekommendera och följa upp resultat av individuella råd gällande kost och kosttillskott. Bodyscanning tillsammans med övr. behandlingar- 150:- Undvika att äta, röka och snusa 2 timmar innan mätningen.
Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Eller har du frågor och funderingar på de olika behandlingarna? Välkommen på en kostnadsfri konsultation så berättar jag mer.
Är du osäker på vilken behandling som passar dig?
Eller har du frågor och funderingar på dom olika behandlingarna?
Välkommen på en kostnadsfri konsultation, så berättar jag mer.

Medicinsk behandling

Vi har många muskler i ansiktet som kan vara stela, spända och orsaka smärta och obehag som tex spänningshuvudvärk, käkproblem och tunga ögonlock. Behandlingen börjar med en stunds djupgående Gua sha, sedan följer ca 30 minuters akupunktur på väl valda punkter i ansikte och på öronen. Djupavslappnade och ger ny energi. I sept 15 % rabatt!!
En kraftfullare form av koppning där man rispar lite i huden innan man sätter på kopporna så att det stagnerade blodet sipprar ut i koppen. Bra mot smärtproblem, inflammationer, migrän, stelhet, kramp och dålig cirkulation. Kan vara positivt även för andra problem som pms, matsmältningsproblem och trötthet. Används även som detox av tungmetaller och slagg. Genom att man "tappar" kroppen på blod (lite) så tillverkar kroppen nytt friskt blod vilket gynnar immunförsvar bla. Skall inte göras på personer med blodsjukdomar eller på personer som tar blodförtunnande. Kan i sällsynta fall leda till liten ärrbildning.
Området som skall behandlas måste vara fritt från hår. Ofta behandlar man rygg vilken vid behov måste rakas av kund några dagar innan behandling.
Individanpassad behandling där jag tillsammans med dig diskuterar fram lämplig behandling som kan innehålla akupunktur, akupressur, MB gua sha technique®️, koppningsbehandling, Dorn -kot/ledjustering, örtmedicin, rådgivning/coaching. Första behandling + helkroppsbehandling
Individanpassad behandling där jag tillsammans med dig diskuterar fram lämplig behandling som kan innehålla akupunktur, akupressur, MB gua sha technique®️, koppningsbehandling, Dorn -kot/ledjustering, örtmedicin, rådgivning/coaching. Halvkroppsbehandling 45 min.
Nu erbjudandepris 799:-! Perfekta kombinationen för den stressade! -ca 30 min MB gua sha technique®️ och därefter en avslappnande och skön akupunkturbehandling på ca 30 min. Minskar spänningar, stress, huvud/nack -värk, kan ge bättre sömn, och ökar välbefinnandet.
Akupunkturbehandling som hjälp att sluta röka. Minst sex st behandlingar krävs. Just nu! Erbjudande 399:-/ behandling
Behandling med fokus på sport/idrotts-utövare där MB gua sha technique®️kombineras med koppning och akupunktur.

Behandling som minskar risken för skador, snabbar på återhämtning efter träning/ tävling, ökar blod och lymf-cirkulationen, rensar upp slagg och effektiviserar musklerna vilket leder till ökad rörelse, starkare muskler, bättre prestationförmåga och bättre resultat.

Ger även ökad fettförbränning och vätskeutdrivning.
Behandling med fempunkts-kombinationen NADA (-national acupuncture detoxification association). Behandlingen innebär att man får fem st nålar i varje öra på utvalda punkter och ligger i ca 30 min. Behandlingen används regelbundet inom bla psykiatrin för behandling av oro, ångest, abstinens pg av drog eller alkoholmissbruk, depression och panikattacker. Funkar även som behandling av stress och sömnbrist. Ord.pris 745:-

Skönhetsbehandling

Just nu! Testa på -erbjudande på:
-Kosmetisk akupunktur-behandling -ett naturligt alternativ.
Ansiktsbehandling med mycket tunna nålar som ökar cirkulation av blod, collagen, elastin och lymfa. En individuell behandling, helt anpassad efter dina behov som balanserar de inre organen samtidigt som man stimulerar blodflödet upp till ansiktet så att hud- och bindvävscellerna får optimalt med näring och syre.
Detta ger ökad lyster i huden och en klarare blick. Man stimulerar collagen-produktionen lokalt, vilket kan göra linjerna i ansiktet mjukare samt skapa spänst och ett lätt lyft.

Vid kosmetisk akupunktur behandlar man med ca 75 – 100 små hårtunna nålar som sätts i de områden av ansiktet där du vill ha en effekt. Den lokala behandlingen (ansiktet) kombineras med (den balanserande) kroppsakupunkturen.
Det går också utmärkt att behandla i förebyggande syfte, för att bibehålla hälsa och ungdomlig spänst. För full effekt krävs oftast en kur på minst 10 behandlingar. Gäller 1 st behandling.
Kosmetisk akupunktur -ett naturligt alternativ.
Ansiktsbehandling med mycket tunna nålar som ökar cirkulation av blod, collagen, elastin och lymfa. En individuell behandling, helt anpassad efter dina behov som balanserar de inre organen samtidigt som man stimulerar blodflödet upp till ansiktet så att hud- och bindvävscellerna får optimalt med näring och syre. Detta ger ökad lyster i huden och en klarare blick. Man stimulerar collagen-produktionen lokalt, vilket kan göra linjerna i ansiktet mjukare samt skapa spänst och ett lätt lyft.

Vid kosmetisk akupunktur behandlar man med ca 75 – 100 små hårtunna nålar som sätts i de områden av ansiktet där du vill ha en effekt. Den lokala behandlingen (ansiktet) kombineras med (den balanserande) kroppsakupunkturen. Det går också utmärkt att behandla i förebyggande syfte, för att bibehålla hälsa och ungdomlig spänst. För full effekt krävs oftast en kur på minst 10 behandlingar.

Zonterapi/Reflexologi

Zonterapi är en djupgående behandlingsform som hjälper kroppen vid olika obalanser och överbelastningar. Genom att behandla olika reflexzoner på kroppen och fötterna med hjälp av händerna och speciella zonstavar, aktiverar man kroppens egna självläkning och blodcirkulation.

Zonterapi är bra vid bl.a:
-Smärta i nacke,rygg m.m
-Huvudvärk,migrän
-Stress
-Matsmältningsbesvär
-Allergi
-Hormonella besvär

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till zonterapi
Zonterapi är en djupgående behandlingsform som hjälper kroppen vid olika obalanser och överbelastningar. Genom att behandla olika reflexzoner på kroppen och fötterna med hjälp av händerna och speciella zonstavar, aktiverar man kroppens egna självläkning och blodcirkulation.

Zonterapi är bra vid bl.a:
-Smärta i nacke,rygg m.m
-Huvudvärk,migrän
-Stress
-Matsmältningsbesvär
-Allergi
-Hormonella besvär

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till zonterapi

Massage & Kroppsbehandling

En avkopplande och skön behandling för att släppa på spänningar i huvud, ansikte, öron och fötter.
Denna behandling är en mix av många tekniker. Bl.a reflexiologi i ansikte och öron. Huvudmassage. Facial gua sha och jaderoller i ansikte. Akupunktur på spänningspunkter i huvud och ansikte. Avslutas med skön oljebehandling på fötter.
En kombinerad behandling som består av 3 tekniker för att släppa på djupa spänningar i muskler och få loss på slaggprodukter.
Perfekt behandling för rygg,nacke,axlar,skuldror,höft och armar.
Koppning och gua sha (skrapning) ger märken om det finns mycket spänningar, som brukar försvinna inom 1 vecka.
En härlig, avslappnande och djupverkande taktil behandling med eteriska oljor.
Behandlingen görs på rygg och ryggmuskulatur samt på öron och fötter. Oljorna stimulerar och behandlar i samverkan med kroppen och ger god effekt för problematik relaterad till exempel med stress och oro.
En mycket avslappnande massage som utförs med olja och varma lavastenar.
Avkopplande klassisk massage med/utan aromaoljor på del av kropp. Efter önskemål. Önskas mer kraftfull och djupgående massage rekommenderar vi Kombibehandlingen med Gua Sha och koppning.

Avkopplande klassisk massage med/utan aromaoljor på rygg, nacke, axlar, armar och ben. Efter önskemål. Önskas mer kraftfull och djupgående massage rekommenderar vi Kombibehandlingen med Gua Sha och koppning.

MB Akupunktur & muskelrehab

Välkommen till Må Bra Hälsoklinik! Vi är tre aktörer som erbjuder behandlingar inom bla akupunktur, MB Gua sha technique®, koppning, reflexiologi, zonterapi, olika massagehandlingar och medicinsk fotvård.

Martin 0702-109525
Yvonne 0739-077500

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Må 10-17
Tis 8-16
Ons 12-18
Tors 13-19
Fre 8-15
Varannan Lörd 9-14
Ovan är cirka-tider. Tillfälliga ändringar kan förekomma.
Adress
Barnarpsgatan 39 g
553 33 Jönköping
Öppna i Google Maps 🗗