Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medicinsk behandling

Behandling med fokus på sport/idrotts-utövare där Gua sha -skrapmassage kombineras med koppning och akupunktur.

Behandling som minskar risken för skador, snabbar på återhämtning efter träning/ tävling, ökar blod och lymf-cirkulationen, rensar upp slagg och effektiviserar musklerna vilket leder till ökad rörelse, starkare muskler, bättre prestationförmåga och bättre resultat.

Ger även ökad fettförbränning och vätskeutdrivning.
Individanpassad behandling där jag tillsammans med dig diskuterar fram lämplig behandling som kan innehålla akupunktur, akupressur, Gua Sha -skrapmassage, koppningsbehandling, Dorn -kot/ledjustering, örtmedicin, rådgivning/coaching. Första gången.
Individanpassad behandling där jag tillsammans med dig diskuterar fram lämplig behandling som kan innehålla akupunktur, akupressur, Gua Sha -skrapmassage, koppningsbehandling, Dorn -kot/ledjustering, örtmedicin, rådgivning/coaching. Uppföljning.
Perfekta kombinationen för den stressade! -ca 30 min Gua sha -skrapmassage och därefter en avslappnande och skön akupunkturbehandling på ca 30 min. Minskar spänningar, stress och ökar välbefinnandet.

Skönhetsbehandling

Testa på -behandling med
-Kosmetisk akupunktur -ett naturligt alternativ till filler och botox.
Ansiktsbehandling med mycket tunna nålar som ökar cirkulation av blod, collagen, elastin och lymfa. En individuell behandling, helt anpassad efter dina behov som balanserar de inre organen samtidigt som man stimulerar blodflödet upp till ansiktet så att hud- och bindvävscellerna får optimalt med näring och syre.
Detta ger ökad lyster i huden och en klarare blick. Man stimulerar collagen-produktionen lokalt, vilket kan göra linjerna i ansiktet mjukare samt skapa spänst och ett lätt lyft.

Vid kosmetisk akupunktur behandlar man med ca 75 – 100 små hårtunna nålar som sätts i de områden av ansiktet där du vill ha en effekt. Den lokala behandlingen (ansiktet) kombineras med (den balanserande) kroppsakupunkturen.
Det går också utmärkt att behandla i förebyggande syfte, för att bibehålla hälsa och ungdomlig spänst. För full effekt krävs oftast en kur på minst 10 behandlingar.
Kosmetisk akupunktur -ett naturligt alternativ till filler och botox.
Ansiktsbehandling med mycket tunna nålar som ökar cirkulation av blod, collagen, elastin och lymfa. En individuell behandling, helt anpassad efter dina behov som balanserar de inre organen samtidigt som man stimulerar blodflödet upp till ansiktet så att hud- och bindvävscellerna får optimalt med näring och syre. Detta ger ökad lyster i huden och en klarare blick. Man stimulerar collagen-produktionen lokalt, vilket kan göra linjerna i ansiktet mjukare samt skapa spänst och ett lätt lyft.

Vid kosmetisk akupunktur behandlar man med ca 75 – 100 små hårtunna nålar som sätts i de områden av ansiktet där du vill ha en effekt. Den lokala behandlingen (ansiktet) kombineras med (den balanserande) kroppsakupunkturen. Det går också utmärkt att behandla i förebyggande syfte, för att bibehålla hälsa och ungdomlig spänst. För full effekt krävs oftast en kur på minst 10 behandlingar.
sfkm_logo.png

MB Akupunktur & muskelrehab

Jag heter Martin Broman och erbjuder behandlingar med ursprung i Kinesisk medicin.

Mina specialitéer är Gua sha -skrapmassage, koppning och öronakupunktur (NADA)
men jag arbetar även med helkroppsakupunkur, kosmetisk akupunktur, akupressur, örtmedicin, Dorn terapi -kot och ledkorrigering och samtal/coaching. 

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungsgatan 3
553 31 Jönköping
Öppna i Google Maps 🗗