Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansikte

BB Glow Treatment

Är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.


BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar ovan på och under öga.Resultat:
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow behandling passar:För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Ljusar upp åldersfläckar
För dig med ojämn ton
För dig med missfärgning (hypopigmentering)

3 behandlingar 2750 kr
Vad är Microneedling?

En suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången.

Microneedling nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion.

Microneedling används för att effektivt behandlanda:

Huduppstraming och föryngring

Åldrad och spänstfattig hud

Röklinjer runt munnen samt linjer runt ögonen

Fina linjer och rynkor

Stora porer

Ärr av tex acne, kirurgi och brännskador

Hudbristningar

Behandlingsområden:

Ansikte

Hals

Dekolletage
3 behandlingar 2750 kr

Ansiktsbehandlingar

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård.

Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem eller bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling!

5 behandlingar 1 gång i veckan är att rekommendera.
Maria Åkerberg är först på marknaden med att erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller från rosenrot, antioxidanter och vitaminer i levande form. Inkapslat i dess naturliga cellmembran.
När vi använder aktiva stamceller på huden så får vi ett stärkande resultat på alla hudtyper. Pure Cell Treatment är en behandling som erbjuder näring i dess mest potenta form.

Behandlingen ökar cellförnyelsen, gör hudcellerna mer motståndskraftiga, stimulerar kollagenproduktionen, bygger upp hudens syraskyddmantel, ger lyster, påskyndar reparationssytemet i huden,ökar vitalitet och spänst och ger omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.

Behandlingen passar alla. Speciellt bra när huden behöver vitalitet och behöver stärkas upp. Passar vid alla typer av hudtillstånd eftersom cellerna verkar där det behövs.

Färg/Form på Bryn ingår.
AHA

Huden får bättre lyster, motverkar oren hy och har en sammandragande effekt på stora porer. Stärker collagenfibrerna , åldersfläckar, rynkor och ärr minskar. Huden bör ej utsättas för sol de närmaste 24 timmarna efter behandling. Passar alla hudtyper Portömmning/Ånga. Hudanalys ingår.

Anti-Age

Förbättrar hudens lyster, uppstramande, aktiverande, motverkar pormaskar, förebyggande mot ålderstecken. Passar mogen hy. Portömmning/Ånga. Hudanalys ingår

En härlig, effektfull, avkopplande behandling endast med Annemarie Börlinds produkter. Vi anpassar behandlingen efter hudens behov, ex. stabiliserar en känslig hud, balanserar en torr eller fet hud, portömning, antiaging mm.Vi börjar behandlingen med en hudanalys följt av rengöring, peeling, ånga och portömning. Vi lägger ansiktsmask efter hudtyp och avslutar behandlingen med dag-och ögoncreme, samt råd och tips hur du kan fortsätta sköta din hud hemma. Massage av hals nacke ansikte dekolletage armar.
En behandling för dig som vill ha det lilla extra, eller behöver få ordning på sin hud.

Clearing/Tonår

Motverkar Acne och oren hud. Inflammationshämmande – passar bra vid Acne. Passar till blandad och fet hy. Portömmning/Ånga. Hudanalys ingår.


Ansiktsbehandlingar rekommenderas för dig som vill ha en renare och friskare hud. Behandlingarna omfattar användning av utvalda produkter från Maria Åkerberg/Börlind och skön massage som är specialkomponerade för att ge en maximal djupverkande effekt i din ansiktsbehandling.

Varje människa är unik även så hudens behov, i varje ansiktsbehandling anpassar vi därför behandlingen med produkter som ger DIN hud just vad den behöver (exempelvis fukt, näring, renande, serum,anti-age osv.)
Vapozonånga ingår i behandlingen, ångan öppnar upp porerna, tar bort föroreningar, främjar ämnesomsättningen och blodcirkulationen samt förnyar och återfuktar. Resultatet är en klarare, mer återfuktad och fräschare hud.

En lättare Make-Up om så önskas ingår .
Motverkar pormaskar, förebyggande mot ålderstecken. Du får en jämnare hudstruktur, lyster, ett starkare skydd mot ålderstecken. Passar mogen hudtyp, men anpassas efter din hudtyp. Portömning/Ånga.
Avslutas med en vårdande och skyddande bas. (Make-up om så önskas)

& Färg/Form på Bryn. Hudanalys ingår.

En ansiktsbehandling anpassad för mannen. Här ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning. Ev. brynplock, lätt massage, mask efter hudtyp och vårdande kräm.
Vitamin C

Återuppbygger solskadad hy, motverkar hudens åldrande. Energikick för trött hud. Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar för hud med pigmenteringar, mild Acne och hud som behöver lyster. Huden bör inte utsättas för sol 48 timmar efter behandlingen. Hudanalys ingår.
I behandlingen ingår ryggpeeling, ånga och portömning. Passar dig med finnar/acne på ryggen.
Ta med någon du tycker om och upplev en härlig avkopplande stund tillsammans. Ni får en terapeut som tar hand om er efter varandra
140 min choklad, frukt, något att dricka.
Välj vad ni vill göra. Ansiktsbehandling, make-up massage m.m
För dig som är osäker på vad du har för hudtyp & vilka produkter som kan passa dig.
Du får hjälp så du kan utföra bästa möjliga hemmavården som möjligt.
Handlar du produkter vid detta tillfälle till ett värde av 500 kr så bjuder vi på behandlingskostnaden.

Föreställ dig ett mycket fint sandpapper och du får en bild av hur microdermabrasion fungerar.

Det använder  en diamantbestyckad stav för att försiktigt slipa av det översta lagret (överhuden) i huden och stimulera ny hudtillväxt.

Tekniken bidrar också till att göra ditt kollagen tjockare, vilket resulterar i en yngre hy.

Kollagen är ett protein i huden som du har rikligt av när du är ett barn och gör huden spänstig och slät. Kollagenproduktionen minskar när vi åldras, vilket resulterar i slappare, ojämn hud.

Du kommer nästan inte uppleva något obehag alls av en microdermabrasion, vilket betyder att du inte behöver lokalbedövning. Du kommer inte heller behöva någon återhämtningstid utan du kan fortsätta din dag som vanligt efter behandlingen.
Maria Åkerberg är först på marknaden med att erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller från rosenrot, antioxidanter och vitaminer i levande form. Inkapslat i dess naturliga cellmembran.

När vi använder aktiva stamceller på huden så får vi ett stärkande resultat på alla hudtyper.Pure Cell Treatment är en behandling som erbjuder näring i dess mest potenta form.

Behandlingen ökar cellförnyelsen, gör hudcellerna mer motståndskraftiga, stimulerar kollagenproduktionen, bygger upp hudens syraskyddmantel, ger lyster, påskyndar reparationssytemet i huden,ökar vitalitet och spänst och ger omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.
Behandlingen passar alla. Speciellt bra när huden behöver vitalitet och behöver stärkas upp. Passar vid alla typer av hudtillstånd eftersom cellerna verkar där det behövs.
Pure Cell Treatment rekommenderas att göra i kurer om 5 gånger, 1 gång i veckan i fem veckor för bästa resultat. Absolut bästa resultat får man om man använder Maria Åkerbergs produkter hemma.
Det går också bra att även bara göra enstaka behandlingar emellanåt.
Avslutas med en vårdande och skyddande bas Make-up om så önskas.
Färg/Form på Bryn ingår.

FotvårdVarmt och skönt fotbad, klippning och rensning av naglar och nagelband, förhårdnader tas bort, fötterna filas. Behandlingen avslutas med en skön massage av underben och fötter.OBS: Ej Medicinsk fotvård d.v.s kunder med Diabetes

Frans/Bryn Färg/Form

Browlift är en av dom senaste & populäraste behandlingarna just nu. Perfekt för dig som vill slippa styla bryn varje morgon utan vakna upp med piggare utseende. Det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill göra en permanent förändring.
Brynets strån formas och stylas med permanentvätskor i önskad form samt färgas & plockas med pincett.
Välj mellan vaxning/plockning
Ge ditt ansikte ett naturligt lyft med välplockade och markerade ögonbryn och vackra fransar!

För att uppnå resultatet du vill ha är jag väldigt noga med att blanda färgerna rätt och mäta ut formen på dina bryn tills vi är överens. Färgen sitter i ca 4-5 veckor.
Ge ditt ansikte ett naturligt lyft med välplockade och markerade ögonbryn, färgen håller 4-6 veckor
Hennabryn

Nyheten Hennabryn färgar dina bryn mer bestående än vanlig brynfärg, dessutom på 100% naturlig väg. Hennan lägger sig som en skyddande hinna runt ditt strå och växer bort, det slits inte bort och bryter inte ner stråets struktur så som traditionell färgning gör.  Det snarare vårdar dina strån och med regelbundna behandlingar kan det väcka vilande hårsäckar till liv och återuppbygga växten på tomma fläckar. 

Hennabryn  ger alltså ett mycket fylligare utseende än traditionell färgning. 
Inför din henna behandling ska du inte ha några feta krämer på ögonbrynsområdet.

Är du känslig, kan du komma in till salongen och göra en test innan.
Efter din henna behandling, som tar ca 45 min får du inte blöta ner brynen på 24h. Detta om du vill att det ska hålla så länge som möjligt.

Du ska heller inte skrubba med peelingkrämer och använda feta krämer på brynen alls efteråt.
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Browlift är en av dom senaste & populäraste behandlingarna just nu. Perfekt för dig som vill slippa styla bryn varje morgon utan vakna upp med piggare utseende. Det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill göra en permanent förändring.
Bryn/Frans strån formas och stylas med permanentvätskor i önskad form samt färgas & formas.

Är en ny metod som lyfter, färgar och ger volym till dina egna fransar.

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!
Håller 6-8 veckor

LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Naturligt lyft!
Ge ditt ansikte ett naturligt lyft med välplockade och markerade ögonbryn och vackra fransar!

För att uppnå resultatet du vill ha är jag väldigt noga med att blanda färgerna rätt och mäta ut formen på dina bryn tills vi är överens. Färgen sitter i ca 4-5 veckor.

Lash-Lift
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Håller upp till 1.5 - 2 månader. Permanent
Skadar ej naturliga fransar utan stärker dem. Resultat blir väldigt fint och väldigt naturligt.
Behandlingen passar perfekt till dig som inte kan ha fransförlängning.
Viktigt att tänka på innan behandling:

Blöt ej fransarna på 8 timmar innan behandling och kom helst utan mascara eller lite innan så att du kan tvätta av mascaran hos oss.
Viktigt att tänka på efter behandling:

Tvätta inte fransarna på 24 timmar
Återbesök rekommenderas först efter 5-6 veckor efter första behandling.

Behandlingen passar ej till gravida/ammande kunder pga hormonerna man har i kroppen, då kan vi ej garantera ett hållbart slutresultat.

Make-Up

Inklusive provmakeup och konsultation

Lättare Make-Up till Brudgummen

Färg/Form bryn ingår i prov make-upenHos oss kan du få hjälp att plocka fram ditt vackraste jag!

Make-up är ett fantastiskt verktyg för att skapa skönhet elegans och stil, men även för att dölja och framhäva det vi önskar .Vi använder Maria Åkerbergs ekologiska makeup med vårdande egenskaper.
Lär dig grunden genom en undervisande make-up


Hos oss kan du få hjälp att plocka fram ditt vackraste jag!
Make-up är ett fantastiskt verktyg för att skapa skönhet elegans och stil, men även för att dölja och framhäva det vi önskar .Vi använder Maria Åkerbergs ekologiska makeup med vårdande egenskaper.

Hos oss kan du få hjälp att plocka fram ditt vackraste jag!

Handlar du produkter vid detta tillfälle till ett värde av 500 kr så bjuder vi på konsultationen

Massage

Koppningsmassage ansikte ger en finare lyster till din hud, stramar upp och är väldigt effektiv mot rynkor. Återfå din lyster och rosiga kinder. Jag änvänder både händer och koppar i behandlingen.

En mjuk och skön behandling som gör att musklerna slappnar av, svullnader minskar, rynkor slätas ut, ärrbildning minskar, huden renas, acne, finnar m. m påsar under ögon minskar. Lindring för tinnitus och spänningar i käkmuskulaturen och även huvudvärk.

En mjuk massagemetod som är utvecklad för att hjälpa personer med kronisk smärta. Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, utsöndra smärtlindrande hormon samt mjuka upp muskler och leder i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig, öka den psykiska och fysiska funktionen.
Total njutning. En massage med varma lavastenar, aromatiska oljor, lätt massage ger dig en ny upplevelse av avkoppling. Ger ny energi & ökad cirkulation & sprider värme i hela kroppen, inifrån & ut.
Total njutning. En massage med varma lavastenar, aromatiska oljor, lätt massage ger dig en ny upplevelse av avkoppling. Ger ny energi & ökad cirkulation & sprider värme i hela kroppen, inifrån & ut
En avslappnande massage för dig som "har mycket i huvudet", lider av tinnutus, yrsel eller är stressad eller bara vill koppla av. Behandlingen inleds med lätta strykningar över ryggen för att sedan fortsätta med hårbottenmassage och ansiktsmassage med akupressur, dekolletage.
Lugn & ro
30 min avslappnande massage med Lavendelolja
Vila 15 minuter med hot stone stenar
Chokladbit & en kopp té
En massage helt efter dina behov
Må bättre av massage!
Ta gärna massage i förebyggande syfte , det förhindrar uppkomst av spända muskler och motverkar statiska spänningstillstånd. Genom att få nacken och axlarna masserade så kan du dämpa din migrän eller huvudvärk på ett effektivt sätt. Massage är renande, balanserande, ökar blodcirkulationen och kan hjälpa mot sömnlöshet, stelhet, huvudvärk, stress.

Vad många inte vet är att smärtor i leder ofta beror på att muskulaturen är stum och förkortad, så som i knäled, fotled, armbågsled osv. En spänd muskel drar och sliter i sitt fäste, vilket i sin tur skapar smärta och inflammationer. Samma sak när det gäller huvudvärk, yrsel, brännande smärta i skuldror, samt molvärk i armar, höfter och rygg.

Efter massagen är det viktigt att dricka mycket vatten, för att hjälpa kroppen med den reningsprocess som startat.
Må bättre av massage!

Ta gärna massage i förebyggande syfte , det förhindrar uppkomst av spända muskler och motverkar statiska spänningstillstånd. Genom att få nacken och axlarna masserade så kan du dämpa din migrän eller huvudvärk på ett effektivt sätt. Massage är renande, balanserande, ökar blodcirkulationen och kan hjälpa mot sömnlöshet, stelhet, huvudvärk, stress.
Vad många inte vet är att smärtor i leder ofta beror på att muskulaturen är stum och förkortad, så som i knäled, fotled, armbågsled osv. En spänd muskel drar och sliter i sitt fäste, vilket i sin tur skapar smärta och inflammationer. Samma sak när det gäller huvudvärk, yrsel, brännande smärta i skuldror, samt molvärk i armar, höfter och rygg.
Efter massagen är det viktigt att dricka mycket vatten, för att hjälpa kroppen med den reningsprocess som startat.
Må bättre av massage!

Ta gärna massage i förebyggande syfte , det förhindrar uppkomst av spända muskler och motverkar statiska spänningstillstånd. Genom att få nacken och axlarna masserade så kan du dämpa din migrän eller huvudvärk på ett effektivt sätt. Massage är renande, balanserande, ökar blodcirkulationen och kan hjälpa mot sömnlöshet, stelhet, huvudvärk, stress.
Vad många inte vet är att smärtor i leder ofta beror på att muskulaturen är stum och förkortad, så som i knäled, fotled, armbågsled osv. En spänd muskel drar och sliter i sitt fäste, vilket i sin tur skapar smärta och inflammationer. Samma sak när det gäller huvudvärk, yrsel, brännande smärta i skuldror, samt molvärk i armar, höfter och rygg.
Efter massagen är det viktigt att dricka mycket vatten, för att hjälpa kroppen med den reningsprocess som startat.
Fokus på spänningar kring nacken, med olika grepp frigörs muskulaturen i nacken som ökar rörligheten och minskar smärta.

Massage även på rygg, ansikte, hårbotten & dekolletage.

Microblading

Microblading/Kosmetisk tatuering

Microblading, även kallat eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.
Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.

Microblading/Kosmetisk tatuering

Microblading, även kallat eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.
Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.

Plasmapen

Plasma Lift - Huduppstramning

Plasma pen är en behandling som ger ögonlockslyft, stramar upp huden och jämnar ut rynkor utan kirurgi. Plasma pen är en omtyckt behandling som kommer mer och mer då resultatet är att jämföra med kosmetisk kirurgi men betydligt kortare konvalescens 4-7 dagar.

Behandlings områdeÖgonlock
Under ögonen
Kråksparkar
Pannan
Brynlyft
Rynkor runt munnen
Halsen
Dekolletage
Korrigering av ärr, och bristningar.
LipFlip Läpp-lyft - ett bra alternativ till injektioner om man vill ha ett naturligt resultat
Plasma Lift - Huduppstramning

Plasma pen är en behandling som ger ögonlockslyft, stramar upp huden och jämnar ut rynkor utan kirurgi. Plasma pen är en omtyckt behandling som kommer mer och mer då resultatet är att jämföra med kosmetisk kirurgi men betydligt kortare konvalescens 4-7 dagar.

Behandlings områdeÖgonlock
Under ögonen
Kråksparkar
Pannan
Brynlyft
Rynkor runt munnen
Halsen
Dekolletage
Korrigering av ärr, och bristningar.
LipFlip Läpp-lyft - ett bra alternativ till injektioner om man vill ha ett naturligt resultat

SPA-Dag

SPA-Dag 1
120 min 1.495,00 kr Mer info
Lyxa till det med några timmar bara för dig.
Massage
Ansiktsbehandling
Färg/Form Bryn Fransar
Frukt & något gott att dricka ingår


SPA-Dag 2
180 min 1.795,00 kr Mer info
Lyxa till det med några timmar bara för dig.

Massage
Ansiktsbehandling
Make-Up Konsultation
Färg/Form Bryn/Fransar
Frukt & något gott att dricka ingår

SPA-Dag 3
100 min 1.295,00 kr Mer info
Lyxa till det med några timmar bara för dig

Ansiktsbehandling
Lash-Lift
Färg Form Bryn

Pris : 1.295 kr 100 min

Vaxning

Armar
20 min 315,00 kr Mer info
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
För dig som behöver lite längre tid eller första gången du vaxar!

Hårlängden är viktig, för att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 2-5mm långt, dvs. ca14 dagars utväxt efter rakning. Vi rekommenderar att du vaxar dig var 4-5:e vecka. Då optimeras det hårfria resultatet med minimal smärta vid själva vaxningen. Väntar du längre hinner håren rota sig och känslan kommer att liknas vid din första brasilianska vaxning.

Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till hudytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör brasiliansk vaxning. Vårt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Regelbunden brasiliansk vaxning medför en tunnare strån och glesare utväxt av håret.

Hårlängden är viktig, för att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 2-5mm långt, dvs. ca14 dagars utväxt efter rakning. Vi rekommenderar att du vaxar dig var 4-5:e vecka. Då optimeras det hårfria resultatet med minimal smärta vid själva vaxningen. Väntar du längre hinner håren rota sig och känslan kommer att liknas vid din första brasilianska vaxning.

Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till hudytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör brasiliansk vaxning. Vårt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Regelbunden brasiliansk vaxning medför en tunnare strån och glesare utväxt av håret.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.

Rygg
30 min 400,00 kr Mer info
Tar bort hårväxt temporärt, du slipper rakhyveln och otäcka skärsår. Håret bör ha en utväxt på minst 0,5 cm till max 1,0 cm och vi rekommenderar återbesök var 4-6:e vecka. Ett vax strykes på området och dras sedan bort med en remsa. Hela hårstrået från hårsäcken rycks ut. Alla hår som är tillräckligt långa följer med. Huden blir slät och hårfri direkt. Hudrodnad kan uppstå i 1-2 dagar.

Det är bra att peela huden inför vaxning, då följer små korta strån med bättre och inåtväxta strån kan lättare komma ut ur huden. Du bör ha ren hud utan crème på det område som skall vaxas vid vax tillfället. Huden bör inte vara irriterad eller solbränd så den ömmar.
Efter vaxningen bör du avstå från träning, bad och solning, bodylotion, deo, duschkräm i 24 h då huden och porerna är extra mottagliga för bakterier
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.
Bli av med hårväxt!
Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.
Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.

Lisas Hudvård

Hittar du inga tider som passar? Ring så ordnar vi detta!
Välkommen till Lisas Hudvård & Massage
Välkommen till en salong som använder endast ekologiska produkter från Maria Åkerberg/Börlind i alla behandlingar.

Ge dig själv en paus i vardagen och ta hand om dig. Här finns ett stort utbud av olika spa-behandlingar, allt från ansiktsbehandlingar till massage, vaxning, färg. Här kan du slappna av och njuta av lite vardagslyx. För mig innebär en bra hud och skönhetsvård en bit på vägen till välbefinnande och hälsa. Här arbetar jag med en helhetssyn så att behandlingar, produkter och information ska samspela för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag håller med om att sann skönhet kommer inifrån, men jag är också övertygad om att ett yttre som är välmående även påverkar insidan positivt.
Välkommen med din bokning.
Lisa

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sundsgatan 8
462 33 Vänersborg
Lyckhem-Huvudnäs
Öppna i Google Maps 🗗