Vad vill du boka?

Massage ska aldrig smärta, det ska vara skönt och behagligt!
Jag har 30års erfarenhet av att behandla människor som har ont, behöver stressa av, reducera svullnad, behöver bli ompysslade, få hjälp med skador mm. Jag är dipl. i flera olika tekniker bla. klassisk massage, manuellt lymfdränage, bindvävsmassage, chokladmassage mm. utifrån ditt behov anpassar jag behandlingen för bästa resultat. Efteråt bjuds du på en bit lyxig choklad. Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandling, massage

Jag jobbar med olika tekniker så som klassisk massage, manuellt lymfdränage, bindvävsmassage, triggepunkter mm och blandar de utifrån dina behov.
Jag jobbar med olika tekniker så som klassisk massage, manuellt lymfdränage, bindvävsmassage, triggepunkter mm och blandar de utifrån dina behov.

Chokladmassage

Chokladmassage är en djupavslappnande helkroppsbehandling där du masseras med en näringsrik olja gjord av bla ekologisk 74% choklad av hög kvalite'.
För att bäst tillgodogöra sej chokladens goda egenskaper så rekommenderar vi att oljan får sitta kvar några timmar innan du duschar.
Du har trosor eller kalsonger på under behandlingen. Använd helst inte vita kläder då oljan kan ge fläckar.

Lymfmassage/lymfdränage

Manuell lymfdränage är en mjuk form av behandling som syftar till att minska svullnader i kroppen genom att få fart på lymfflödet. Kroppen sorterar och rensar ut slagprodukter och övebliven vätska. Behandlingen är mjuk, lugn och behaglig. Klienterna blir oftast djupt avslappnade. Detta är en helkroppsbehandling.
Manuell lymfdränage är en mjuk form av behandling som syftar till att minska svullnader i kroppen genom att få fart på lymfflödet. Kroppen sorterar och rensar ut slagprodukter och övebliven vätska. Behandlingen är mjuk, lugn och behaglig. Klienterna blir oftast djupt avslappnade. Den går att få som hel eller delkroppsbehandling. 45 minuter för delkropp och 75 minuter för helkroppsbehandling.
sfkm_logo.png

Kroppsterapier (Wasa Club)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungstensgatan 44
113 59 Stockholm
Norrmalm, Odenplan
Öppna i Google Maps 🗗