Vad vill du boka?

Massage ska aldrig smärta, det ska vara skönt och behagligt!

Jag har 30 års erfarenhet av att behandla människor som har ont, behöver stressa av, reducera svullnad, behöver bli ompysslade, få hjälp med skador mm. Jag är dipl. i flera olika tekniker bla. klassisk massage, manuellt lymfdränage, bindvävsmassage, chokladmassage mm. Nu kan du även boka en underbar hot sotne massage. Utifrån ditt behov anpassar jag behandlingen för bästa resultat. Efteråt bjuds du på en bit lyxig choklad. Varmt Välkommen!


Obs! Det rabatterade priset på studerande- och seniorbehandlingar gäller 10-15 och förstagångsrabatten på 20% kan inte utnyttjas då de priserna redan är rabatterade.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandling, massage

Jag jobbar med olika tekniker så som klassisk massage, manuellt lymfdränage, bindvävsmassage, triggepunkter mm och blandar de utifrån dina behov.
Jag jobbar med olika tekniker så som klassisk massage, manuellt lymfdränage, bindvävsmassage, triggepunkter mm och blandar de utifrån dina behov.
En blandning av olika tekniker utifrån kundens behov.

Lymfmassage/lymfdränage

Manuell lymfdränage är en mjuk form av behandling som syftar till att minska svullnader i kroppen genom att få fart på lymfflödet. Kroppen sorterar och rensar ut slagprodukter och övebliven vätska. Behandlingen är mjuk, lugn och behaglig. Klienterna blir oftast djupt avslappnade. Detta är en helkroppsbehandling.
Manuell lymfdränage är en mjuk form av behandling som syftar till att minska svullnader i kroppen genom att få fart på lymfflödet. Kroppen sorterar och rensar ut slagprodukter och övebliven vätska. Behandlingen är mjuk, lugn och behaglig. Klienterna blir oftast djupt avslappnade. Den går att få som hel eller delkroppsbehandling. 45 minuter för delkropp och 75 minuter för helkroppsbehandling.

Chokladmassage

Chokladmassage är en djupavslappnande helkroppsbehandling där du masseras med en näringsrik olja gjord av bla ekologisk 74% choklad av hög kvalite'.
För att bäst tillgodogöra sej chokladens goda egenskaper så rekommenderar vi att oljan får sitta kvar några timmar innan du duschar.
Du har trosor eller kalsonger på under behandlingen. Använd helst inte vita kläder då oljan kan ge fläckar.

Hot stone massage

En ljuvlig behandling där du masseras med olja och varma stenar.

Senior massage och träning

Kl 10-15 på vardagar får seniorer underbar massage samt tillgång till Wasa Clubs gym till ett rabatterat pris.

Studerande

30 min behandlande massage för studerande. Kl 10-15 på vardagar. Kan ej kombineras med andra rabatter.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Kroppsterapier (Wasa Club)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungstensgatan 44
113 59 Stockholm
Norrmalm, Odenplan, Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗