Vad vill du boka?

Välkommen att boka en massagebehandling eller spabehandling hos köpings spa & Relax 
Om du vill boka spat ihop med vänner så ring för att boka tid.
Mvh Theresa Lundkvist 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Rehabtejpning

Rehab tejp
Fullbokat
20 min 250,00 kr Mer info
Rehabtejp används i förebyggande ; akut samt i rehabsyfte

SPABEHANDLINGAR

En mjuk kroppsskrubb för din trötta hud kanske?
I den här sockerskrubben så peelas döda hudceller bort och du får en mjuk och len hud efteråt!
En skrubb på hela kroppen och sen en dusch.
Du hehöver inte smörja in dug efteråt eftersom denna skrubb också återfuktar huden.
I denna behandling får du en scrub för hela kroppen som varsamt peelar bort döda hudceller och din hud får en ny mjukhet, efter scrubben får du en 30 min massage djupgående massage för hela ryggen som löser upp spänningarna samt nacke och skalpmassage.
Ett riktigt avkopplande bad för kropp och själ. Först skrubbas din kropp av en mjuk peeling för att få bort döda hudceller så att kroppen lättare kan ta upp dom välgörande mineralerna från dom eteriska oljor. Sen får du koppla av i ca: 15-20 min i badet till ljus och lugn musik
En härlig behandling för ansiktet som kommer få en ny lyster och mjukhet. Rengöring-peeling-massage-mask och ev dagkräm beroende på vilken mask du väljer.
En skön behandling för händerna som:
-Ger vackrare naglar och händer
-Avstressande
-Välgörande för handens muskler med massage
-en skön inpackning av händerna, scrub, nagelolja och handmassage
Att vänta barn kan kännas underbart men även påfrestande för kroppen. Ta hand om dig när du är gravid . Det är lika viktigt om inte ännu viktigare just nu. Denna behandling hjälper till att stärka huden och motverka bristningar. Peeling och inpackning avslutas med lätt massage där en lotion masseras in i huden.
Behandlingen passar extra bra för efter en graviditet, för dig som är nybliven mamma, även vid hudbristningar. En kroppsbehandling med peeling och massage som stramar upp huden. Denna lyxiga olja med veg oljor, etersika oljar samt E vitamin gör din kropp sammetslen och doftar ljuvligt efteråt.
Doften komer ifrån Nerolioljan. Rosmarinoljan ökar blodcirkulationen och stramar upp huden sen förbättrar den minnet också!
I denna behandling får dina fötter lite omtanke!
Först lindas dina fötter in i varma handdukar med eterisk olja nån minut för att sedan sitta i ett varmt fotbad med uppfriskande havssalt med grönt te och citrus. Därefter skrubbas fötterna och vaderna. Sedan smörjs dom in i en skön fotbalm som avslutas med fot och vadmassage.
En badkur och massage.
Varva ner i ett avkopplande bad med levande ljus, lugn musik och ett glas ekologisk alkoholfri dryck och njut av det välgörande badsaltet och bubblorna.
Kliv sedan upp ur badet svep in dig i badrocken och gå vidare till massagebänken för en 40 min lugn massage för hela baksidan.

Tilläggstjänst i samband med massage behandling

Tillägstjänster

Denna tilläggstjänst är för dig som önskar koppla av ytterligare efter din massage, gå in i bastun en stund och koppla av och avsluta med en dusch och du kommer att känna dig riktigt varm inombords. 45 min får du på dig att basta och duscha.

Finsk klassisk massage

Betalning sker via Swish eller Kontant.
Betalning sker via Swish eller Kontant.
Betalning sker via Swish eller Kontant.
Betalning sker via Swish eller Kontant.
Betalning sker via Swish eller Kontant.

Klassisk svensk massage

En Aromamassage för hela kroppen med varm massageolja från massageljus gör att det blir en extra varm massage med dofter. Oljan är ekologisk. En avslappande spamassage ej djupgående.
En mjuk och lugn massage för avkoppling och återhämtning. (Ej djup massage. )
En avslappningsmassage rygg, nacke, axlar, händer och ansikte . Ej djupgående massage.
30 min massage för rygg,axlar,nacke
En riktigt avkopplande massage får dig att släppa tankarna.
Massage på hela baksidan. Passar bra vid tex träning
Energimassage är en massage som utförs sittandes på en massagestol med kläderna på. Terapeuten gör olika masagetekniker längs ryggen , axlar nacke med hjälp av timmar och handlovar , tekniken är att massera längsmed kroppens meridianer och nervbanor som går till olika organ i kroppen och släppa å spänningar, tex huvudvärk, stress Är denna metod bra mot. Vissa reagerar mer och andra mindre på massagen men du kommer definitivt att känna en positiv skillnad efteråt.
För trötta och ömmande ben och fötter är denna massage för dig och du kommer känna att dina fötter är smidigare och lättare att stå och gå på
En behandling med fokus på ditt problemområde , en mer djupgående massage med triggerpunktsbehandling
( MUSKELKNUTAR)
För dig som väntar barn. En massage anpassad efter dig och dina behov. Du ligger skönt på bänken med magen vilande i en gravidkudde gjord för gravida
En avslappnande helkroppsmassage med valfri olja

Fransar och bryn

Färgning av ögonfransar och ögonbryn samt plockning av ögonbrynen.
Jag är under utbildning, därav det låga priset.

Betalning sker via Swish eller Kontant.
sfkm_logo.png

Köpings Spa & Relax

Välkommen till ett lite mer personligare spa och Relax i Köping, här hyr ni spat helt för er själva under några timmar, ni kan även boka in massagebehandling Om ni önskar. Boka in en kväll med Goa vänner eller arbetskollegor, varför inte ha möhippan här...
Välkommen!
Önskar Theresa Lundkvist

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 10.00-21.00
Adress
Stora Gatan 12
731 30 Köping
Östanås
Öppna i Google Maps 🗗