Vad vill du boka?

Nu finns möjligheten att prova yogamassage till rabatterat pris då jag är under utbildning.
Massagen är dynamisk och djupgående och utgår från ett holistiskt perspektiv. 
Behandlingen är terapeutisk och passar både dig som tränar, som ett ytterligare komplement, och dig som inte tränar alls. Yogamassage kallas för "yoga for lazy" och precis som med yoga och annan rörlighetsträning ges en positiv effekt på bland annat immunförsvar, lymfsystemet, muskler, leder och ligament. 

Yogamassage består av oljemassage, djupandning och stretching. Hela kroppen behandlas alltid och i både sittande och liggande positioner.  Jag som terapeut använder mig av händer, fötter och kroppstyngd. Behandlingen avslutas med en avslappnande huvud - och ansiktsmassage. 

Självklart är jag noga med rutiner kring hygien och håller mig uppdaterad angående de senaste riktlinjerna för detta. 

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Yogamassage är en holistisk och djupgående behandling som kombinerar oljemassage, djupandning och assisterad stretching. Behandlingen skapar rymd i kroppen, når djupa bindvävsstrukturer och frigör andning och cirkulation av prana (livsenergi). Man behandlar alltid hela kroppen och avslutar med en avslappnande huvud - och ansiktsmassage.

Behandlingen sker i underkläder på madrass på golvet och jag som terapeut använder mig av händer, fötter och kroppstyngd. I behandlingen används kallpressad ekologisk sesamolja.
Behandlingen tar ca 75 minuter men det tillkommer tid för inledande samtal och hälsodeklaration.

VIKTIG INFORMATION
Tänk på att inte äta på ca 2 timmar innan behandlingen.
Ta på dig underkläder och mjuka kläder som tål lite olja. Om möjligt, låt gärna oljan vara kvar i någon timme innan du duschar så den hinner värka ordentligt. Se till att hålla dig varm efter behandlingen och ta med en mössa då du får olja i håret. ta det gärna lugnt efteråt för att bäst integrera behandlingen i kroppen.

Jag behandlar inte akuta tillstånd, om du är under behandling så är det är bra att höra med din läkare om du kan ta emot massage och stretching.

Jag är under utbildning så jag behandlar inte - utan praktiserar!

Jennys Yogamassage

Jag är sedan tidigare utbildad inom Ayurvedisk - och healingmassage i Indien, men har nu tagit ytterligare ett steg mot att satsa på min passion och utbilda mig till Yogamassageterapeut på Axelsons i Stockholm.

Jag har fått möjligheten att hyra in mig hos Jono på Massage Culture, med lokal i gamla fängelset på knoppen - Falu fängelse & vandrarhem, några dagar i månaden.

Jag ger just nu bara yogamassgebehandlingar men kontakta mig om du är intresserad av någon annan behandling, eller om du inte hittar en tid som passar - så löser vi det!

Betalning sker via Swish eller Bankgiro.

Visa kontaktinformation
Adress
Villavägen 17
791 37 Falun
I Falu Fängelse Vandrarhem på Lustigknopp.
Öppna i Google Maps 🗗