Vad vill du boka?

Välkommen till HUDPUNKTEN!

Jag som arbetar på salongen heter Cecilia Mogren, är certifierad SPA- och hudterapeut och diplomerad Advanced Skin Terapist samt Hälso-Livsstilsterapeut.

Hos HUDPUNKTEN behandlas du med omsorg av hela dig. Hudhälsa handlar om att må bra inifrån och ut. Jag behandlar på ett holistikt sätt där kost, motion, hantering av stress och yttre hudvård går hand i hand. Jag vill gärna lära dig ta hand om din hud på bästa sätt och ge dig tips och råd. Produkterna jag valt att arbeta med är Rosenserien, Chokladserien och smink från ZAO. De innehåller vårdande och hjälpande ämnen från naturen och de finns  även till försäljning hos mig. Jag erbjuder en bredd av sköna välgörande behandlingar i en skön miljö.

Salongen hittar du på Hotell Fridhemsgatan, plan 2, Mora. Gratis parkering bakom hotellet i mån av plats. 

Det är tråkigt att covid-19 inte vill ge med sig, men under tiden följer jag myndigheternas rekommendationer för hygienisk verksamhet. Städar ständigt lokalen, spritar av efter varje kund, arbetar med visir, munskydd och handskar. Vi är alla friska utan symtom, det gäller både mig som terapeut och dig som kund. 24h regel vid avbokning är borttagen.
Tvätta händerna med tvål och varmt vatten när du kommer till min salong. Det finns även handdesinfektion. 
Stärk gärna ditt immunförsvar med Thornes zink, D-vitamin 5,000, C-vitamin, magnesium citramate. 

ATT TÄNKA PÅ INNAN DITT BESÖK HOS HUDPUNKTEN
Eftersom jag är ensam på salongen är det svårt att komma i kontakt med mig när jag t ex är upptagen med kund. Vill du boka en tid, köpa produkter eller komma i kontakt med mig är det bästa sättet att boka en tid här nedan. Det blir mycket enklare för dig och jag finns där för att hjälpa dig med vad du önskar. 
Kom gärna osminkad till din ansiktsbehandling, eller i god tid innan för att tvätta bort din makeup, så behöver vi inte ta tid från din behandling till detta. 
Vid färgning av fransar, fransförlängning och Lash Lift - kom utan mascara.

Genom att klicka in dig på tjänsterna nedan kan du läsa lite mer om varje behandling - Jag kan vara svår att få tag i på telefon, då jag inte lämnar pågående behandling. Lämna gärna ett SMS till 070-693 04 53 eller ett mail till hudpunktenimora@gmail.com så återkommer jag så snart jag kan.

DIN BOKNING
Spara alltid din bokningsbekräftelse Du får via mail så Du inte glömmer bort tiden. Det är även i bokningsbekräftelsen Du får din avbokningskod. Kan Du inte komma på den avtalade tiden, så måste Du avboka senast 24 timmar innan då Du annars blir debiterad 100% av behandlingspriset vi skickar då en faktura till dig via mail. Har du bokat flera behandlingar, sk kombobokning och behöver avboka/ändra tiden, se då till att alla behandlingar blir avbokade och att du använder rätt kod för rätt behandling. Av/ombokning av tid sker lättast genom din bokningsbekräftelse på mailen eller genom att Du ringer/ messar på 0706930453. Boka aldrig av via sociala medier - såsom instagram och Facebook. Du söker och hittar din bokning på mailen via noreply. 

PRESENTKORT
Det är endast presentkort köpta på Bokadirekt som det går att skriva in koden under rubriken presentkort, vid din bokning, Ej presentkort köpta fysiskt på HUDPUKNKTEN, dessa presentkort har en egen sifferkombination som Du gärna får skriva in under noteringar vid din bokning.
BETALNING
Jag tar emot betalning med swish, kort, Klarna, ePassi och ActiWay. Tar även emot presentkort från Greatdays.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Holistisk Hälsa och Hudvård

UPPTÄCKARSAMTAL - 15 min

Är du nyfiken på mina nya behandlingar med holistisk hälsa och hudvård är UPPTÄCKARSAMTAL ett bra sätt att få veta vad dessa är. Du kan göra dessa hos mig på salongen eller genom videosamtal. Ett inledande samtal för att se vad som kan passa dig och din situation.
Advanced Skin Treatment - 90 min 1.700kr
Hur mår du på insidan?
I denna behandling får du Ansiktsbehandling med utvalda och anpassade produkter ,Tung- och Ansiktsdiagnostik.
På så sätt kan vi finna grundproblemet till din Acne, Eksem, Förtidig Åldrad hud med mer.
Du får veta hur din inre kropp mår som tex immunförsvar, binjurar, vävnadssvageter i tex tarmen, om stressen kanske har påverkat dina inre organ.
Du kanske behöver göra en detox på cellnivå, tillta extra vitaminer/mineraler, ändra din kost, varva ned mm. Allt detta kommer vi fram till i behandlingen och du får med dig redskapen och tips med dig hem.

Här får du stöttning och uppföljning som kan
göra det enklare att göra en förändring.

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.
Advanced Skin Treatment Brons 4.500 kr (3 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Silver 9.000 kr (7 tillfällen)
Advanced Skin Treatment Guld 14.500 kr (12 tillfällen)

ONLINE BOKNING
Denna behandling går även att få online, dock utan själva ansiktsbehandlingen, Du behöver då kunna koppla upp dig via Facetime /Skype samt ev ta bilder på dig själv och skicka. Du bokar en ONLINE tid enklast via att skicka ett SMS till 070-693 04 53 så kontaktar jag dig och vi kommer överens om en tid som kan passa. Pris: 995kr.

HälsoCoaching- 75 min 995kr

Hur mår du? Är du trött? Blir du ofta sjuk? Strular magen? Tänker du att det inte går att göra mer för din hälsa? Tror du att åldern har tagit ut sin rätt?

Hudpunkten hjälper dig att bli din bästa version! Vi tittar på din hälsa i helhet och gör en grundlig analys med hjälp av flera frågor samt analys av bl.a. ditt ansikte och tunga, vilket ger oss tydliga ledtrådar till inre obalanser, näringsbrister och stressade organ.

Hudpunkten har verktygen att kunna ge dig personliga tips och råd för att "vända skutan".

Jag vågar lova att denna behandling passar alla! Från Dig som redan mår ganska bra men vill veta mer om din hälsa till Dig som har mer större problem.

Ibland räcker ett samtal, ibland är det bra om vi ses flera gånger.

Om du har problem specifikt med huden i ansiktet så rekommenderar jag att du istället bokar Advanced Skin Treatment.

Om du är sjuk så ska du givetvis besöka sjukvården i första hand för att utesluta allvarliga sjukdomar.

Beroende på hur du mår kan vi behöva ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.

Hälsopaket Brons 2.695 kr (3 tillfällen)
Hälsopaket Silver 6.495 kr (7 tillfällen)
Hälsopaket Guld 11.495 kr (12 tillfällen)

Utöver dessa paket erbjuder jag även olika blodtester fr. 1495kr

ONLINE Tjänster

HälsoCoaching ONLINE - 75 min 995kr

Hur mår du? Är du trött? Blir du ofta sjuk? Strular magen? Tänker du att det inte går att göra mer för din hälsa? Tror du att åldern har tagit ut sin rätt?

Hudpunkten hjälper dig att bli din bästa version! Vi tittar på din hälsa i helhet och gör en grundlig analys med hjälp av flera frågor samt analys av bl.a. ditt ansikte vilket ger oss tydliga ledtrådar till inre obalanser, näringsbrister och stressade organ.

Hudpunkten har verktygen att kunna ge dig personliga tips och råd för att "vända skutan".

Jag vågar lova att denna behandling passar alla! Från Dig som redan mår ganska bra men vill veta mer om din hälsa till Dig som har mer större problem.

Ibland räcker ett samtal, ibland är det bra om vi ses flera gånger.

Om du har problem specifikt med huden i ansiktet så rekommenderar jag att du istället bokar Advanced Skin Treatment.

Om du är sjuk så ska du givetvis besöka sjukvården i första hand för att utesluta allvarliga sjukdomar.

Beroende på hur du mår kan vi behöva ses flera gånger. Olika paketlösningar finns.

Hälsopaket Brons 2.695 kr (3 tillfällen)
Hälsopaket Silver 6.495 kr (7 tillfällen)
Hälsopaket Guld 11.495 kr (12 tillfällen)


ONLINE BOKNING
Du behöver kunna koppla upp dig via videosamtal samt ev ta bilder på dig själv och skicka. Du bokar en ONLINE tid så kontaktar jag dig hur du ska gå tillväga med bild på ansiktet och tungan. Vill du boka tid efter kl 17:00 skicka ett SMS till
070-693 04 53 och vi kommer överens om en tid som kan passa. Pris: 995kr.
Rådgivning ONLINE

Har du funderingar kring ekologisk hudvård, eller känner att du vill ha råd allmänt över hur du på bästa sätt ska ta hand om din hud. Boka en rådgivning ONLINE så hjälper jag dig att hitta rätt produkter eller några lämpliga tips just för dig.

Du ska kunna koppla upp dig via videosamtal.
Pris 220 kr, 30 min.

Salongsservice

Salongsservice för köp av produkter, presentkort mm, 15 min.

Vill du vara säker på att någon finns på plats för att hjälpa dig med presentkort eller inköp av produkter så bokar du denna tid. Bokningen är kostnadsfri så länge du kommer på avtalad tid.

OBS! Vid uteblivet besök debiteras 300kr!

Konsultation

Osäker på vilken behandling som passar just
dig?
Boka då in denna kostnadsfria konsultation så
diskuterar vi fram ett beslut ute efter ditt
behov.

OBS! Vid uteblivet besök debiteras 300kr!
Konsultation PlasmaPen behandling

OBS! Uteblivet besök debiteras med 300kr!

Detta är en icke-kirurgisk behandling med väldigt kort återhämtningstid för att effektivt lyfta och tighta till överskottshud. Resultaten är direkta och långvariga, ett bra alternativ till kirurgiskt ingrepp. PlasmaPen är en liten maskin med engångsprober som skapar ett ljus genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls. När kontakten sker med huden bildas en blixt av plasmaljus skapad av en kväve-syremix. Plasman skapar en omedelbar kontraktion utav huden och resulterar i direkt åtstramning.

PlasmaPen har många behandlingsområden både för ansikte och kropp och används med fördel där huden är väldigt slapp, rynkig och hängig. Några exempel är hängande ögonlock, slapp hals, rökrynkor, kråksparkar, bristningar och ärr.

Hur många behandlingar behövs?
1-3 behandlingar kan behövas beroende på utgångspunkt och önskemål. Behandlingar på samma område görs med minst tre månaders mellanrum. Återbesök ingår och görs 6-8 veckor efter behandling.

Plasma Pen vs kirurgi:
-Den enda behandlingen förutom ögonlocksplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Låg kostnad gentemot kirurgi
-Inga snitt eller ärr
-Snabb återhämtning

Innan behandlingen kommer du att få fylla i en hälsodeklaration som bland annat intygar god hälsa mm. Du får inte solat solarium eller gjort spraytan på 4 veckor innan behandling. Du får inte bära kontaktlinser under behandlingen och heller inte på 72 timmar efter om du ska behandla runt och på ögonen. Du får heller inte ha gjort kemisk peeling, botox, fillers, laserbehandling eller andra injektioner på minst 4 veckor innan behandling.
Efter behandlingen har man små bruna prickar/skorpor som faller av ungefär en vecka efter behandling. Viktigt att inte pilla eller klia på dessa för att uppnå bästa resultat och läkning. För att undvika solskador på den nya huden ska spf50 användas efter att skorporna fallit av, i 12 veckor efter behandling.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Ungdom -50 min 695kr

Är du under 18år och har problem med huden, ta hjälp av målsman att boka!

Denna behandling vänder sig till dig med problemhy eller som önskar lära dig mer om din hud och hur du ska ta hand om den.

Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring, mask och anpassad ansiktskräm. Du får med dig en broschyr där vi kryssar för vad som passar dig och berättar hur du ska ta hand om huden hemma.

Vi anpassar oss efter din hud och dina problem/önskemål
ANSIKTSBEHANDLING LITEN
40 min, 495 kr

En behandling för dig som vill ha en enkel och lätt uppfräschning av din hud och 40 minuter av en avkopplande stund.

Rengöring, enzympeelingmask, porrengöring med skinskrubber (ultraljudsvibrationer) vi avslutar med att massera in en vårdande produkt för din hudtyp som slussas in med hjälp av ultraljud.

ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK
60 min, 750 kr

En behandling för dig som vill ha en enkel och lätt uppfräschning av din hud och 60 minuter av en avkopplande stund.

Hudanalys, rengöring, peeling, vårdande ansiktsmask, lymfriktig skön ansiktsmassage. Avslutas med återfuktande kräm som slussas in med hjälp av ultraljud. Brynplock ingår.
ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK LYX
75 min, 850 kr

En behandling för dig som vill ha en enkel och lätt uppfräschning av din hud och 75 minuter av en avkopplande stund.

Vi börjar med en skön längre avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter behandlingen med rengöring, hudanalys, peeling, skinskrubber, ansiktsmassage och mask. Behandlingen avslutas med att en vitaminkräm slussas in med ultraljud.
Brynjustering ingår.
Detta är en otrolig möjlighet för dig som vill byta hudvård!
Här har du chansen att få en ordentlig hudanalys för att hitta de produkter som passar din hud och dess tillstånd.
Produkterna är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Godkända av Djurens Rätt, PETA och nästan alla är VEGAN-märkta.

I behandlingen (värd 850:-) ingår
Rengöring, hudanalys, peeling (korn, enzym eller AHA-syra), hudslipning eller ultraljudspeeling, anpassad mask, serum, ansiktsmassage, massage nacke och axlar och avslutande produkter.

Efter behandlingen plockar vi ihop ett baspaket bestående av fullstora produkter till ett värde av 1500kr som du får med dig hem.

Pris på Start up (75 min) är 1950kr. Totala värdet 2350kr.

Passar normal/torr/fet/mogen och tonårshy

Avancerad hudvård

DIAMOND DERMABRASION
50 min, 850 kr

Den här behandlingen är för dig som vill ha en djupare rengöring/portömning av din hy.

Rengöring, slipning, AHA pensling, porrengöring med hjälp av ultraljud, avslutas med serum anpassad efter din hud, ansiktsmask och kräm som slussas in med ultraljud. Ej ansiktsmassage.


Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.En icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Med det sterila diamantmunstycket peelar man ansiktet. Du får en fräsch och mjukare hy med ökad lyster.

Diamantpeeling kan göras som en uppfräschande engångsbehandling eller som en kurbehandling om ca 4-10 behandlingar beroende på vad man jobbar mot för mål.
Hudpunktens Facial Booster - 75 min 1050kr
Facial Booster Plus Signaturbehandling

Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys,enzympeeling, mild hudslipning.
Fortsätter med porrengöring med en skinskrubber, ultraljudsvibrationer.
Därefter slussar jag in Djupverkande FACIAL BOOSTER SERUM PLUS med niacinamide därefter lägges en Organic Cotton serum mask i 10 min.
Behandlingen avslutas med ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm, ögonkräm.

Facial Booster Serum är precis som det låter ett riktigt boostande serum. Det är 100% naturligt med aktiva ämnen som niacinamide, fermenterade mineraler, probiotikaextrakt och prebiotika. Ingredienserna arbetar bl.a. för att stärka hudbarriären, tillföra och bevara fukt och stärka hudens mikrobiom.

Facial Booster Serum Plus är ett terapeutserum att använda i behandlingar. Den innehåller samma fina ingredienser som Facial Booster Serum men är förstärkt med extra niacinamide, probiotikaextrakt och prebiotika.

MicroGold Kombi, 75 min, 1 495 kr
Mildare microneedling.

KICK OFF för huden!
Här ingår rengöring, enzympeeling,diamond dermabrasion, c-vitaminserum, AHA-syra. Behandlingen avslutas med en Peel off mask och inslussning av vitaminkräm med hjälp av ultraljud .

En ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden.

MicroGold är CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget micro channeling leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.

-Jämnar och slätar ut huden
-Förbättrar ytliga acneärr
-Förbätrrar resultatet av laserbehandlingar med microserum som innehåller tillväxtfaktorer
-Bleker pigmenteringar med rätt produkter
-Smärtfri behandling med minimal risk för rodnad
MICRONEEDLING
ca 60 min, 1295kr

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på:
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller rengöring, ahasyra mask, needling, aktivt serum, peeloff mask, fuktkräm som slussas in med ultraljud.

KUR 3 ggr 10% rabatt
KUR 5. ggr 15% rabatt

Microneedling KOMBO, ca 90, 2100kr.
En All inclusive behandling!

Kombi behandling med diamond dermabrasion och inslussning av serum anpassad efter dina behov. AHA , Facial Booster- och c-vitaminserum ingår.

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!
Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.
Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller:
Rengöring
Diamant Peeling
Needling
AHA-syra
Aktivt serum
Svalkande och boostande mask
Vårdande olja
Ögonmask
Fuktkräm
Solkräm

KUR 3 ggr: 10% rabatt
KUR 5 ggr: 15% rabatt

Ansikte 1795kr
Ansikte och dekoltage 2495kr
Mage/ rumpa eller lår 1795kr
Händer 995kr


Ansiktsbehadlingar - Kurer

Diamond Dermabrasion 50 min

För att uppnå ett fint resultat rekommenderas en kur behandling och med denna 8 gånger, 1-2 ggr/vecka.

Passar alla och är bra för acne, antiage, pigmenteringar, eller för dig som bara vill få mer lyster och liv i din hud.

Diamantpeeling är en effektiv metod där man med hjälp av sterila diamantmunstycken skonsamt och smärtfritt slipar bort det yttersta hudlagret. Med hjälp av vakuum sugs smuts och hudceller upp och fastnar i ett engångsfilter.
Diamantpeeling kan göras som en uppfräschande engångsbehandling eller som en kurbehandling om ca 8 behandlingar beroende på vad man jobbar mot för mål.

Rengöring, hudslipning, porrengöring med skinskrubber, mask, inslussad med ultraljud, eftervårdande produkter.
MICRONEEDLING Kur 60 min

För att uppnå bästa resultat ska man göra behandlingen i kur 3 ggr eller. Det tar ca 3-4 månader för kroppen att börja bilda kollagen och elastin och först då kan man se slutgiltigt resultat.

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på:
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller rengöring, ahasyra mask, needling, aktivt serum, peeloff mask, fuktkräm som slussas in med ultraljud.

KUR 3 ggr 10% rabatt

MICRONEEDLING 60 min 4ggr el fler

För att uppnå bästa resultat ska man göra behandlingen i kur och minst 3-6 ggr. Det tar ca 3-4 månader för kroppen att bilda nytt kollagen och elastin först då kan man se slutgiltigt resultat.

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på:
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller rengöring, ahasyra mask, needling, aktivt serum, peeloff mask, fuktkräm som slussas in med ultraljud.

KUR 4 el fler. ggr 15% rabatt
Microneedling ansikte/hals 90 min
All inclusive!

Här ingår ett Facial Booster serum för hemma bruk .

För att uppnå bästa resultat ska man göra denna i kur och minst 3 ggr var 3-6:e vecka. Det tar ca 3-4 månader för kroppen att bilda nytt kollagen och elastin. Först då ser man slut resultatet. Därför är det bra att boosta systemet.

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller:
Rengöring, mild hudslipning, aha-syra, needling med serum
inslussning av serum med ultraljud, avslutas med peeloff mask, vårdande olja, ögonkräm, fuktkräm som slussas in med ultraljud.

KUR 3 ggr: 10% rabatt på ord.pris
Microneedling Kombo - 4 ggr el fler á 90 min
All inclusive!

Här ingår ett Facial Booster serum för hemma bruk.

För att uppnå bästa resultat ska man göra denna i kur och minst 4-6 ggr var 3-6:e vecka. Det tar ca 3-4 månader för kroppen att bilda nytt kollagen och elastin. Först då ser man slut resultatet. Därför är det bra att boosta systemet.

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller:
Rengöring, mild hudslipning, aha-syra, needling med serum
inslussning av serum med ultraljud, avslutas med peeloff mask, vårdande olja, ögonkräm, fuktkräm som slussas in med ultraljud.

KUR 4 el fler ggr: 15% rabatt på ord.pris

Vackra ögon

Brynplock
20 min 200,00 kr
Franspermanent, keratininpackning som stärker och vårdar fransarna samt ett avslutande eftervårdande serum.

Kom utan mascara eller i god tid för att ta bort den.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel. Keratin och biotin vårdar och stärker fransarna under hela behandlingen!

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Vi erbjuder Lash Lift med eller utan färgning av fransarna.
Vill ni även färga och plocka bryn i samband med behandlingen så går det också bra. (Se fler alternativ i bokningskalendern)

Att tänka på:
- Kom utan kontaktlinser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

- Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

- Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

- Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
- Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.
- Undvik värme (vattenånga/bastubad/öppen eld/cigarettändare osv.) 48h efter behandling, så fransarna kan vara väldigt värmekänsliga.Behandlingen kan upprepas först när du bytt ut alla fransar.
Franspermanent, färgning av fransar, keratininpackning som stärker och vårdar fransarna samt ett avslutande eftervårdande serum.

Kom utan mascara eller i god tid för att ta bort den.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel. Keratin och biotin vårdar och stärker fransarna under hela behandlingen!

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Vi erbjuder Lash Lift med eller utan färgning av fransarna.
Vill ni även färga och plocka bryn i samband med behandlingen så går det också bra. (Se fler alternativ i bokningskalendern)

Att tänka på:
- Kom utan kontaktlinser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

- Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

- Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

- Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
- Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.
- Undvik värme (vattenånga/bastubad/öppen eld/cigarettändare osv.) 48h efter behandling, så fransarna kan vara väldigt värmekänsliga.

Behandlingen kan upprepas först när du bytt ut alla fransar.
Underhåll efter 3-4 veckor av fransförlängning 795kr.

OBS! Tar ej emot nya franskunder.

Vill du sätta fransar hos mig vill jag att du smsar el ringer till mig, 070-693 04 53.

Ett underhåll innebär att minst 25% av fransarna ska finnas kvar efter rensning av de som vuxit ut för långt
(OBS jag fyller endast på de kunder som gjort sina fransar hos mig från början, övriga om det finns tider).


Ca 90-120 min
Underhåll volymfransar. OBS! Tar du ej emot nya franskunder.
Tid ca 3-3,5 tim

Pris: 950kr

Vill du sätta fransar hos mig smsa el ring 070-693 04 53.

SPA Behandlingar

Aromamassage ca 45min 690kr

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer med stress, spänningar och smärta i kroppen, lättare oro, ångest och depressioner.
Massagen hjälper dig att komma ner i varv och skänker en känsla av välbefinnande.
Grepp hämtade från klassisk massage, men som inte gör ont.

En avslappnande helkroppsmassage med varm massageolja. Du väljer doft. Ylang ylang, lavendel, citrongräs.
TOPPTILLTÅ
90 min, 995 kr

En njutningsful helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling när du ligger inlindad i varma filtar.

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.
I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.
SPA-massagens effekter
Det forskas mycket kring effekter av beröring och massage. Dessa är bara några av de effekter man kan få av massagen:
- Bättre immunförsvar
- Lugnare humör
- Minskade sömnproblem
- Minskad stress
- Bättre blodcirkulation
- Lugnande inverkan på nervsystemet
- Påverkan på lymfsystemet
- Musklerna blir smidigare
- Dämpad aggressivitet
- Minskad muskelvärk
- Allmänt ökat välbefinnande
SPA-MASSAGE
60 min, 750kr

En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser. Den varma chokladbalmen droppas direkt på huden, ansiktsmassage ingår.

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.
I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.
SPA-massagens effekter
Det forskas mycket kring effekter av beröring och massage. Dessa är bara några av de effekter man kan få av massagen:
- Bättre immunförsvar
- Lugnare humör
- Minskade sömnproblem
- Minskad stress
- Bättre blodcirkulation
- Lugnande inverkan på nervsystemet
- Påverkan på lymfsystemet
- Musklerna blir smidigare
- Dämpad aggressivitet
- Minskad muskelvärk
- Allmänt ökat välbefinnande
Fotkur LYX med choklad/kaffe
60 min, 750kr.

En härlig uppfräschande behandling för
trötta fötter och vader.
Peeling, lerinpackning,avlägsning av
förhårdnader, naglar och nagelvård.
Avslutas med fot- och vadmassage samt lackning.

Kom utan nagelack på tånaglarna!
Vill du att jag målar dina tånaglar tar du med ditt egna nagellack så målar jag åt dig.

Som rubriken lyder så är detta en SPA-pedikyr. Om du har problem med fötterna ex fot/nagelsvamp, nagelproblem eller vårtor så rekommenderar jag kontakt med medicinsk fotvård.

Body Sugering - sockervaxning

Bodysugering/sockring av hela ben, intim, bikinilinje,magsträng, armhålor,överläpp och haka.
Längd på hårstrå innan behandling för bäst resultat
Rakade strån: 3-5 mm
Vaxade/"sockrade":1-3 mm

Vid bodysugering används ett 100% naturligt socker som värms upp till max 37 grader, så det kan aldrig bränna huden. vid bodysugering används en metod där du lägger på sockret mothårs och dra medhårs, detta medför att hårstråna mer sällan går av samt att du kan sockra strån så korta som 1-2 mm, risken för inåtväxta strån minskar också med denna metod samt inflammerade hårsäckar.
Hårborttagning "Sugaring"
Sugaring är en 100 % naturlig, mild, säker, effektiv och miljövänlig teknik för hårborttagning.

Innan du kommer för en bodysugering behandling, tänk gärna på att peela huden dagen före, även regelbundet, för att ta bort gamla hudceller, samt att du inte smörjer in huden med någon lotion samma dag som du ska " sockras" då fäster sockret lättare.
Efterbehandling: två - tre dagar efter är det bra om du peelar huden på det "sockrade" området.
Vid varje dusch använd gärna en peelinghandske som du tvålar in dig med och återfukta alltid huden efter en dusc
OBS! Behandlingen utförs enbart på kvinnor.
Är det första gången Du kommer för en intim"sockring" och känner dig lite orolig att det ska göra ont, besvärad av situationen osv. Så kan vi behöva lite mer tid för att Du ska känna dig lugn och trygg. Jag som " sockrar" kommer att ge dig en massa information om själva behandlingen och göra allt för att Du ska känna dig i trygga händer innan vi påbörjar behandlingen. Därav längre behandlingstid och lite dyrare pris.
Hur mycket ut utväxt krävs? olika beroende på om Du har rakat, vaxat eller har en naturlig utväxt.
Rakat: det krävs minst 3-4 mm
vaxat: 2-3 mm
Naturlig utväxt: 1-2mm
OBS! denna behandling utförs enbart på kvinnor

Hårborttagning "Sugaring"
Sugaring är en 100 % naturlig, mild, säker, effektiv och miljövänlig teknik för hårborttagning.

Innan du kommer för en bodysugering behandling, tänk gärna på att peela huden dagen före, även regelbundet, för att ta bort gamla hudceller, samt att du inte smörjer in huden med någon lotion samma dag som du ska " sockras" då fäster sockret lättare.
Efterbehandling: två - tre dagar efter är det bra om du peelar huden på det "sockrade" området.
Vid varje dusch använd gärna en peelinghandske som du tvålar in dig med och återfukta alltid huden efter en dusch.
Bodysugering/sockring av hela ben, intim, bikinilinje,magsträng, armhålor,överläpp och haka.
Längd på hårstrå innan behandling för bäst resultat
Rakade strån: 3-5 mm
Vaxade/"sockrade":1-3 mm

Vid bodysugering används ett 100% naturligt socker som värms upp till max 37 grader, så det kan aldrig bränna huden. vid bodysugering används en metod där du lägger på sockret mothårs och dra medhårs, detta medför att hårstråna mer sällan går av samt att du kan sockra strån så korta som 1-2 mm, risken för inåtväxta strån minskar också med denna metod samt inflammerade hårsäckar.
Hårborttagning "Sugaring"
Sugaring är en 100 % naturlig, mild, säker, effektiv och miljövänlig teknik för hårborttagning.

Innan du kommer för en bodysugering behandling, tänk gärna på att peela huden dagen före, även regelbundet, för att ta bort gamla hudceller, samt att du inte smörjer in huden med någon lotion samma dag som du ska " sockras" då fäster sockret lättare.
Efterbehandling: två - tre dagar efter är det bra om du peelar huden på det "sockrade" området.
Vid varje dusch använd gärna en peelinghandske som du tvålar in dig med och återfukta alltid huden efter en dusch.
Bodysugering/sockring av hela ben, intim, bikinilinje,magsträng, armhålor,överläpp och haka.
Längd på hårstrå innan behandling för bäst resultat
Rakade strån: 3-5 mm
Vaxade/"sockrade":1-3 mm

Vid bodysugering används ett 100% naturligt socker som värms upp till max 37 grader, så det kan aldrig bränna huden. vid bodysugering används en metod där du lägger på sockret mothårs och dra medhårs, detta medför att hårstråna mer sällan går av samt att du kan sockra strån så korta som 1-2 mm, risken för inåtväxta strån minskar också med denna metod samt inflammerade hårsäckar.
Hårborttagning "Sugaring"
Sugaring är en 100 % naturlig, mild, säker, effektiv och miljövänlig teknik för hårborttagning.

Innan du kommer för en bodysugering behandling, tänk gärna på att peela huden dagen före, även regelbundet, för att ta bort gamla hudceller, samt att du inte smörjer in huden med någon lotion samma dag som du ska " sockras" då fäster sockret lättare.
Efterbehandling: två - tre dagar efter är det bra om du peelar huden på det "sockrade" området.
Vid varje dusch använd gärna en peelinghandske som du tvålar in dig med och återfukta alltid huden efter en dusch.
Bodysugering/sockring av hela ben, intim, bikinilinje,magsträng, armhålor,överläpp och haka.
Längd på hårstrå innan behandling för bäst resultat
Rakade strån: 3-5 mm
Vaxade/"sockrade":1-3 mm

Vid bodysugering används ett 100% naturligt socker som värms upp till max 37 grader, så det kan aldrig bränna huden. vid bodysugering används en metod där du lägger på sockret mothårs och dra medhårs, detta medför att hårstråna mer sällan går av samt att du kan sockra strån så korta som 1-2 mm, risken för inåtväxta strån minskar också med denna metod samt inflammerade hårsäckar.
Hårborttagning "Sugaring"
Sugaring är en 100 % naturlig, mild, säker, effektiv och miljövänlig teknik för hårborttagning.

Innan du kommer för en bodysugering behandling, tänk gärna på att peela huden dagen före, även regelbundet, för att ta bort gamla hudceller, samt att du inte smörjer in huden med någon lotion samma dag som du ska " sockras" då fäster sockret lättare.
Efterbehandling: två - tre dagar efter är det bra om du peelar huden på det "sockrade" området.
Vid varje dusch använd gärna en peelinghandske som du tvålar in dig med och återfukta alltid huden efter en dusch.

Vaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
Pris fr 150kr
För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

Plasma Pen

Borttagning av ärr 45 min

Beroende på hur mycket som ska tas bort bestäms tid och kostnad mer precis vid en konsultation.

Ca pris för mindre område fr 795 kr med bedövning.
Borttagning av Fibromer 45 min 795 kr för 1st

Fibromer (också så kallade skintags) är helt ofarliga hudflikar som ibland kan vara kosmetiskt eller fysiskt störande. De kan variera i storlek från en millimeter upp till en cm, och brukar sitta på sådana områden som ofta har något som nöter mot huden, t ex runt halsen, runt bh-kanten, eller i armhålor eller vid troskanten. Dessa kan man lätt ta bort med plasmaljus. Vi tar endast bort sådant som vi är säkra på är helt ofarliga.

Pris:
1 st med bedövning 795 kr
2 el fler med bedövning + 195 kr/st vid samma tillfälle
Borttagning av åldersfläckar/pigmentering 45 min


Borttagning av åldersfläckar med hjälp av plasmaljus.
Pris med bedövning för 1 st fläck 795 kr.
Vill man ta bort fler fläckar kan man behöva mer tid det bestämmer vi under konsultationen.

2 el fler kostar 195 kr/st om de görs vid samma tillfälle
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av hud runt bristningar och behandling av bristningar.
För bästa resultat ska men göra behandlingen minst 3ggr med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av hud runt bristning och behandling av bristning. För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.

PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av huden runt linjerna för att släta ut linjer.
För att uppnå bästa resultat krävs 3 behandlingar och de kan göras med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av huden runt linjerna för att släta ut linjer.
För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av linjer hals, eller ”kalkonhals”
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Behandling utav hela pannan.
För att uppnå bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av hud på kinder.
För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.
Åtstramning av hud vid mun. För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av lös hud och linjer under ögonen.
För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Behandling av pannan ovanför ögonbrynen för att lyfta ögonbrynen.
För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av överskottshud och hängande övre ögonlock.
För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 12 veckors mellanrum.

Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.
PLASMA PEN

Konsultation krävs innan man påbörjar en plasmapen behandling.

Åtstramning av lös hud samt linjer på både övre och undre ögonlocket.
För att uppnå bästa resultat ska 3 behandlingar göras med 12 veckors mellanrum.
Vid en eventuell andra behandling 20% rabatt och tredje 50%.

Hudpunkten i Mora

Välkommen till Hudpunkten!

Den lilla salongen med de stora möjligheterna. En liten oas för avkoppling med en mängd olika behandlingar för ditt välbefinnande.

Kom och glöm bort vardagen för en stund i en rofylld miljö.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Efter bokningar
Mån-Fre: 09:00-18:00

Öppettiderna kan variera då jag endast är på plats vid bokningar. Hittar ni ingen passande tid är ni välkomna att smsa mig på 070-693 04 53.
Adress
Fridhemsgatan 15, 2 tr
792 30 Mora
Hotell Fridhemsgatan/Activum
Öppna i Google Maps 🗗