Vad vill du boka?

Hej och välkommen till Hud & Harmoni! 


FÖRKLARINGAR till ansiktsbehandlingarna;

* Beauti Iron - galvanisk mikroström - som med inbyggd värme hjälper serum och fuktkrämer att komma djupare ner i hudlagren. Värmen gynnar collagenåterbildningen, reducerar och förebygger fina linjer och rynkor, förbättrar cellaktiviteten samt stimulerar ansiktsmuskulaturen.

* Skin scrubber -  en ultraljudsbehandling med vibrationsvågor. Avlägsnar döda hudceller och pormaskar. Får huden att se friskare och klarare ut med mera lyster.

C-vitamin i hög koncentration är en kraftfull antioxidant som passar de flesta hudtyper, speciellt lämplig när huden är i behov av extra omvårdnad, tex efter en sjukdomsperiod samt före och efter sommaren. Kan även förebygga för tidigt åldrande av huden, nybildar collagen och skyddar huden mot fria radikaler, kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar, energikick för torr- och känslig hud, huden bibehåller/återfår spänst och lyster. 

 * Peel off mask - En intensiv fuktmask som rengör på djupet och gör huden fantastiskt mjuk! Den aktiva ingrediensen i peel off masken är ett alginat från en brunalg som heter kelp.

Spirulina alger – En blågrön alg rik på klorofyll, antioxidanter, vitaminer och mineraler.


BONUSKORT

Du får 20% rabatt på den 5e behandlingen! ( Gäller dock inte redan rabatterade behandlingar, erbjudanden samt lashlift) * Vid bokning av en AHA behandlingskur (syrabehandling) så behövs en konsultation innan. (kontakta mig på tel)

 Vid en AHA kur; Viktigt att förbehandla huden några veckor innan för att;

- Bygga upp och förbehandla huden med rekommenderade produkter, så att onödiga  sidoeffekter uppstår. Vid bokning av AHAkur behandling ges 15 % rabatt på dessa produkter om du behöver köpa.

 - Leder till en ökad upptagningsförmåga av behandlingen, som ger ett bättre resultat.

- Ökar hudens återhämtning och ger snabbare resultat på behandlingarna.

- Mycket viktigt att använda solskyddsfaktor under och efter en AHA behandling!

OBS! Kurpriserna gäller då du bokar in alla behandlingstillfällena på samma gång! Vill du boka in en kurbehandling så boka in den första behandlingen, sen bokar vi in de övriga när du kommer.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Rengöring med mjuk borste för att mjuka upp ansiktsbehåring. Fortsätter med enzympeeling och infraröd värme. Följs sedan av Micro dermabrasion och AHA syra. Sist en skön svalkande peel off mask och ansiktsmassage med en återfuktande skäggolja som mjukar upp. Avslutas med fuktkräm.

Fördel att gå som kurbehandling;
5x90 min 800 kr/ gång
Rengöring med mjuk borste för att mjuka upp ansiktsbehåring. Fortsätter med peeling, infraröd värme och skin scrubber för att få bort orenheter och talg. Följs sedan av lermask och sist en skön ansiktsmassage med en återfuktande skäggolja som mjukar upp. Avslutas med fuktkräm.

Rengöring, peeling *skin scrubber, vitaminmask med infraröd värmelampa. Därefter en fuktkräm som slussas in med *Beauti Iron. ÖgonkrämRengöring, hudanalys, peeling, porrengöring med *skin scrubber. Behandlingen fortsätter med vitaminmask och infraröd värme. Därefter en personlig blandad mask specifikt för dig. Lymfriktig ansiktsmassage som följs av *C-vitaminserum med rosenrot samt en anpassad fuktkräm som slussas in med *Beauti Iron. Ögonkräm
En riktigt härlig lyxbehandling med tre olika masker! Behandlingen inleds med avslappnande lymfriktig ryggmassage. Fortsätter med rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring med *skin scrubber, vitaminmask med infraröd värme samt ytterligare en vårdande personlig blandad mask specifikt för din hy. Skön lymfriktig ansiktsmassage. Därefter en riktigt lyxig *peel off mask med *spirulina alger som följs av ett exklusivt djupverkande *C-vitaminserum som ger spänst och lyster. Fuktkräm samt ögonkräm slussas in med *Beauti Iron
Brynfärg & plock ingår. ¨
Tillägg fransfärg 100 kr (ord pris 180 kr)
För dig som vill få igång blodcirkulationen i huden, stimulera ansiktsmuskulaturen samt öka lystern!
Rengöring, peeling, infraröd värme. Därefter slussas *C-vitaminserum och vitaminmask in med *Beauti Iron i olika steg, som ger en cellstimulerande och uppstramande ansiktsmassage. Avslutas med fuktkräm
Kurbehandling för bästa effekt;
5 x 45 min = 450:- /gång
OBS! Undvik direkt sol direkt efter en C-vitaminbehandling
För dig som vill få igång blodcirkulationen i huden, stimulera ansiktsmuskulaturen, öka lystern och få den där sammetslena känslan!
Rengöring, peeling, infraröd värme. Därefter slussas *C-vitaminserum och vitaminmask in med *Beauti Iron i olika steg, som ger en cellstimulerande och uppstramande ansiktsmassage. Följs sedan av en intensiv fuktmask med *spirulina alger som rengör på djupet och gör huden fantastisk mjuk! Avslutas med fuktkräm

Kurbehandling för bästa effekt;
5 x 75 min = 600:- /gång
OBS! Undvik direkt sol direkt efter en C-vitaminbehandling

ANSIKTSBEHANDLINGAR DE LUXE

Behandling med fokus på långsiktigt och hållbart resultat! Passar dig som vill förbättra spänsten och öka lystern i huden samt komma tillrätta med ett specifikt hudproblem!
Rengöring, peeling, skin scrubber, AHA syra. Sedan slussas c-vitaminserum, passande mask/fuktkräm in med *Beauty Iron. Ögonkräm.

Rekommenderas som kur 1-2 ggr/vecka
4 x 45 min = 450 :- /gång
6 x 45 min = 400 :-/ gång
8 x 45 min = 385 :-/ gång

Chokaldseriens AHA syror består av socker- och mjölksyra. Dessa syror bildar olika molekylvikter i hudens lager där de fyller olika funktioner.

När kan man göra en AHA behandling?
- Som en allmän uppfräscning av huden några gånger/år.
- För att komma tillrätta med ett specifikt hudproblem som tex pigmentfläckar, fina linjer, rynkor, acne, acneärr. Behandlingen bör då göras som en kur i ett visst antal veckor. Antal gånger beror på det specifika hudproblem som Du vill komma tillrätta med. Se mer under ”förklaringar” ovan
Rengöring, peeling, slipning, inslussning av serum, mask och avslutande fuktkräm.

Diamond microdermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. En effektiv, skonsam och smärtfri hudslipning som ger otrolig lyster och fräsch hud då damm, smuts och döda hudceller sugs upp! Det sterila diamantmunstycket reducerar dessutom fina linjer, pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret.
För dig som vill förbättra och/eller förebygga eventuella hudåkommor eller upprätthålla en redan fin hy. Detta är behandlingen för dig som satsar på ett långsiktigt och hållbart resultat.
Diamond microdermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. En effektiv, skonsam och smärtfri hudslipning som ger otrolig lyster och fräsch hud då damm, smuts och döda hudceller sugs upp! Det sterila diamantmunstycket reducerar dessutom fina linjer, pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret.

Rengöring, peeling, hudslipning, vårdande och personlig blandad mask anpassad för just din hy. Fortsätter med lymfriktig ansiktsmassage, inslussning av serum, mask/fuktkräm med *Beauti Iron.
Kurbehandling för bästa effekt; 5 x 75 min = 700 kr/gång
Rekommenderas vid kur; 1-2 ggr/månad
För dig som vill förbättra och/eller förebygga eventuella hudåkommor eller upprätthålla en redan fin hy. Detta är behandlingen för dig som satsar på ett långsiktigt och hållbart resultat, med både hudslipnig och AHA syra! En riktigt härlig lyxbehandling!

Chokaldseriens AHA syror är naturliga och ekologiska och består av socker- och mjölksyra. Dessa syror bildar olika molekylvikter i hudens lager där de fyller olika funktioner.

Rengöring, slipning, AHA syra, vårdande och personlig blandad mask för just din hy. Lymfriktig ansiktsmassage. Avslutas med en intensiv *peel off mask med *spirulina alger som rengör på djupet och gör huden fantastisk mjuk!
Serum och fuktkräm slussas in med *Beauti Iron.
Kurbehandling för bästa effekt; 5 x 90 min 800 :- /gång
Rekommenderas vid kur; 1 ggr/månad

BRYN & FRANSAR


Färgning av fransar & bryn inklusive plock

Brynfärgning & plock
(i samband med ansiktsbehandlingar och lashlift 100 kr)
Brynplock utan färgning
(i samband med ansiktsbehandlingar och lashlift 100 kr)
Färgning av fransar

Böjning, färgning samt behandling med keratinserum

Vad är lashlift?
Ens egna fransar böjs upp från roten och öppnar upp och ger ögat en piggare blick, då fransarna ser betydligt längre ut.
Fransarna limmas noga upp på en spole/kudde som fästs på dina ögonlock. Sedan appliceras två vätskor i omgångar som gör själva böjen. Därefter färgas fransarna för att slutligen behandlas med keratinserum.

Hur länge sitter böjen?
Hållbarheten är väldigt individuell och beror dels på hur du följer skötselråden de första 48 timmarna efter behandlingen och dels på hur snabb tillväxt du har på dina fransar. Man brukar säga att hållbarheten är allt från 8-12 veckor beroende på ens egen franscykel. Fransarna byts ut hela tiden, man tappar och det kommer nya.

OBS!
Viktigt att känna till - Resultatet bli individuellt
Man utgår ifrån kundens egna fransar. En del har tunna, glesa, korta fransar andra har täta, kraftiga och långa, men oavsett fransarnas utseende så ger det dina ögon ett lyft. Ingen lashlift blir den andra lik, det kan skifta även från gång till gång på samma kund. Fransar är dessutom känsliga för årstidsväxlingar samt luftfuktigheten, och detta gör att en böjning kanske inte håller lika länge på tex sensommaren när det är lite fuktigare klimat, än en lashlift som är gjord vid en annan årstid.

Jag använder mig av det skonsamma svenska märket ”By Bexter” som är framtaget av hudterapeut Elisabeth Bexter.
Då produkterna är milda och skonsamma, så behövs lite längre tid på vätskorna och behandlingen kan ta upp mot 90 min beroende på hur lång tid upplimning av fransarna tar samt tiden på vätskorna. Tiden kan variera mellan 75-90 min.

Obs! Kom gärna utan ögonmakeup om det är möjligt!
Böjning, färgning samt behandling med keratinserum

Vad är lashlift?
Ens egna fransar böjs upp från roten och öppnar upp och ger ögat en piggare blick, då fransarna ser betydligt längre ut.
Fransarna limmas noga upp på en spole/kudde som fästs på dina ögonlock. Sedan appliceras två vätskor i omgångar som gör själva böjen. Därefter färgas fransarna för att slutligen behandlas med keratinserum.

Hur länge sitter böjen?
Hållbarheten är väldigt individuell och beror dels på hur du följer skötselråden de första 48 timmarna efter behandlingen och dels på hur snabb tillväxt du har på dina fransar. Man brukar säga att hållbarheten är allt från 8-12 veckor beroende på ens egen franscykel. Fransarna byts ut hela tiden, man tappar och det kommer nya.

OBS!
Viktigt att känna till - Resultatet bli individuellt
Man utgår ifrån kundens egna fransar. En del har tunna, glesa, korta fransar andra har täta, kraftiga och långa, men oavsett fransarnas utseende så ger det dina ögon ett lyft. Ingen lashlift blir den andra lik, det kan skifta även från gång till gång på samma kund. Fransar är dessutom känsliga för årstidsväxlingar samt luftfuktigheten, och detta gör att en böjning kanske inte håller lika länge på tex sensommaren när det är lite fuktigare klimat, än en lashlift som är gjord vid en annan årstid.

Jag använder mig av det skonsamma svenska märket ”By Bexter” som är framtaget av hudterapeut Elisabeth Bexter.
Då produkterna är milda och skonsamma, så behövs lite längre tid på vätskorna och behandlingen kan ta upp mot 90 min beroende på hur lång tid upplimning av fransarna tar samt tiden på vätskorna. Tiden kan variera mellan 75-90 min.

Obs! Kom gärna utan ögonmakeup om det är möjligt!

MASSAGE

Erbjudande till förstagångskunder; Gå 3 men betala för 2!
Första gången du kommer på en lymfmassagebehandling, rekommenderas att du går 3 ggr i tät följd, under en fyraveckorsperiod ungefär. Sedan räcker om man går ca 1 ggr/månad eller varannan, beroende på just din hälsostatus.

NYTT FRÅN HÖSTEN 2019!! Lymfmassage 120 min 1100 kr

Lymfmassage stimulerar/aktiverar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Lymfsystemet fungerar därför både som reningsverk och ingår i kroppens immunsystem.
Ett trögt lymfsystem kan resultera i svullnad, smärta, domningar, trötthetssymptom, tung känsla i ben/kropp, ofta återkommande infektioner etc.
Ett fungerande lymfsystem = ett bättre immunförsvar = en bättre hälsa!
Massagen består av lätta och lugna strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland används något djupare grepp samt koppning för att lösa upp svårare ärr, fibroser och stopp.

Lymfmassage stimulerar/aktiverar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Lymfsystemet fungerar därför både som reningsverk och ingår i kroppens immunsystem.
Ett trögt lymfsystem kan resultera i svullnad, smärta, domningar, trötthetssymptom, tung känsla i ben/kropp, ofta återkommande infektioner etc.
Ett fungerande lymfsystem = ett bättre immunförsvar = en bättre hälsa!
Massagen består av lätta och lugna strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland används något djupare grepp eller koppning för att lösa upp svårare ärr, fibroser och stopp.

SPA-BEHANDLINGAR

Otroligt härlig Massage med varma lavastenar på rygg, axlar och baksida ben. Hotstonemassage är en fantastisk spabehandling som ger total avslappning och välbefinnande. Massagen genomförs med varma lavastenar för att förstärka och fördjupa massagens förmåga att lösa spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.Hotstonemassage LYX!

För den som verkligen vill njuta av en lång härlig hotstonemassage, med extra fokus på rygg, baksida ben samt ansikte. En riktigt härlig lyxbehandling!

VAXNING

Vaxning med varmvax på ansikte ( tex överläpp, haka, kinder) och armhåla.
Stråna bör vara 1,5-2,5 mm innan vaxning!

Regelbunden vaxning gör stråna tunnare och mer lättvaxade med tiden.

OBS! Ska du iväg på en solresa, så vaxa inte dagen innan! Du bör undvika solning tre dygn efter.

När du bokar en vaxning tar jag betalt efter hur lång tid vaxningen tar. Tex kan en vaxning av överläpp/ kind ta 15 min på en kund medan det kan ta 30 min på en annan.

Skriv gärna i meddelanderutan vad det är du vill vaxa och annan info om du har extra mycket strån etc!

15 min 200 kr
30 min 350 kr
45 min 500 kr
60 min 650 kr
Vaxning med rollvax av ben, rygg, armar eller mage.
Längden på stråna innan vaxning bör vara minst 1,5-2,5 mm.

Regelbunden vaxning gör stråna tunnare och mer lättvaxade med tiden.

OBS! Ska du iväg på en solresa, så vaxa inte dagen innan! Du bör undvika sol och bad på tre dygn efter vaxning.

När du bokar en vaxning så tar jag betalt beroende på hur lång tid vaxningen tar. Tex kan en ryggvaxning på en kund ta 15 min medan det på en annan kan ta 45 min.

Så skriv i meddelanderutan vad du vill vaxa och gärna annan info som tex hur mycket strån du har!

15 min 200 kr
30 min 350 kr
45 min 500 kr
60 min 650 kr

Hud & Harmoni

Välkommen till Hud & Harmoni!
2016 utbildade jag mig till Naturkosmetisk Spa- och Hudterapeut hos tre60 naturkosmetik i Östersund. Gick sedan en utbildning till lymfmassör på Axelsons och på Lymfsalongen. Även utbildad inom lashlift hos Elisabeth Bexter.

Som naturkosmetisk hudterapeut arbetar jag utifrån ett holistiskt synsätt, en helhetssyn där huden avspeglar mycket vad som pågår på insidan. Kost, motion, stress, ja allt påverkar vår hud och hela kroppen.
Jag använder både Rosenserien och Chokladserien i mina behandlingar, som är svensktillverkade naturliga och ekologiska produkter.

Att komma tillrätta med ett hudproblem, kan handla lite om ett detektivarbete, där det är viktigt att se över ens hela livssituation vad gäller tex kostvanor, stress och fysisk aktivitet.

Allt hänger ihop! Ett bra lymfflöde ger i sin tur ett bättre immunförsvar som håller oss friskare och ger även det en bättre hudhälsa!

Visa kontaktinformation
Adress
Stationsgatan 13
823 30 Kilafors
Bollnäs Ö
Öppna i Google Maps 🗗