Vad vill du boka?

Välkommen till Hud & Harmoni! Hos mig får du BONUSKORT på både behandlingar och vid köp av produkter.  Du får 20% rabatt på den 5e behandlingen! ( Du får en markering (X) vid betalning vid ordinarie pris - dvs inte vid redan rabatterade behandlingar, kurer eller andra erbjudanden, betalning via ePassi och wellnet samt lashlift). Bonuskorten gäller 1 år från den första stämpeln på kortet. Det innebär att om du vill hinna ta del av rabatten på den 5e behandlingen så bör den göras inom 1 år från första stämpeln.   
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

INFORMATION OM ANSIKTSBEHANDLINGARNA

- Infraröd värmelampa - värmer huden samt öppnar upp porerna. Används vid behov i ansiktsbehandlingarna.

- Ånga - Ångan värmer upp huden, fuktar den och öppnar upp porerna så att serum och krämer kommer djupare ner i hudlagren. Ozonet har en antiinflammatorisk effekt på huden och bra vid tex acne.

- Skin Scrubber - en ultraljudsbehandling som avlägsnar döda hudceller, rengör i porerna samt ger klarare hy.

- Diamond microdermabrasion- en maskin som på ett effektivt sätt slipar bort epidermislagret ( det översta hudlagret) och stimulerar en föryngring av hudcellerna. Instrumentet har fasta diamanter som förs över huden med ett jämt tryck. Döda hudceller sugs samtidigt upp med hjälp av vakuum. Mycket effektivt för behandling av pigmentering, fina linjer, åldrad hud, rosacea, solskador etc. Huden känns mjuk och len efteråt, en "städad" känsla!

- Avlägsning av milier - små hårda vita glaskulor under huden. Dessa kan man inte klämma ut på egen hand, då de inte har någon öppning. Med en kanyl eller lancett tar jag hål på dessa
"kulor" för att skapa en öppning (utförsgång), för att sedan kunna trycka ut keratinet (talget).

- AHA syra - är en mild, naturlig men mycket effektiv produkt att använda för att exfoliera huden. Exfoliering = Avlägsning av döda hudceller som gör att nya celler stimuleras att ta sig till hudytan, som då ersätter de avlägsnade cellerna. Underliggande fräsch hud får då möjlighet att komma fram. AHA syran ökar dessutom hudens förmåga att binda fukt och huden känns otroligt mjuk och len efteråt.
OBS!! AHA syra ingår ej i Hårgaberget 60 min.

- Ansiktsmask - ingår i alla fyra varianterna. Maskerna blandar jag efter din hudtyp och vad din hud behöver just nu.

- Peel off mask ingår i ansiktsbehandling Mount Everest eller kan köpas som extra tillägg i någon av de andra ansiktsbehandlingarna. Det är en mycket fuktgivande mask som är rik på mineraler och vitaminer från havet och ger en fantastisk mjuk och len hy!
Hos mig kan du välja mellan tre olika långa ansiktsbehandlingar samt en ansiktsbehandling för män.
Innehållet varierar eftersom varje kunds behov är individuellt och varierar beroende på årstid och mycket annat.
En ansiktsbehandling innebär också en avkopplande och stressreducerande stund på en varm brits med infraröd värmemadrass. När du lämnar britsen, lämnar du även kvar de stresshormoner du kanske bar på innan du kom. Istället går du hem - lite dåsig men skönt trött efter behandlingen, ny härlig energi och en skön känsla på huden!

Du får alltid råd och tips om huden om du önskar det i samband med behandlingen. Även hjälp med att hitta rätt produkter för din hud.

Du kan välja mellan;

Hårgaberget- 60 min
Kebnekaise- 80 min
Mount Everest- 120 min
Sweden Eco - 60 min

Alla fyra inleds på samma sätt; rengöring, hudanalys samt peeling. Därefter ser jag vad just din hud behöver just nu och fortsätter behandlingen efter det.
Jag använder mig av Rosenseriens, Sweden Ecos, tre60s och Chokladseriens produkter som är naturliga och nästan helt ekologiska.

Att beakta;
Att sträva mot en bättre hy kräver tålamod och bra rutiner.

- Naturliga och vårdande produkter
- Skaffa bra hudvårdsrutiner
-Se över kosten, sömnen, stressen, lymfsystemet..
-Gå regelbundet på ansiktsbehandlingar för att få det där extra med exklusiva salongsprodukter

ANSIKTSBEHANDLINGAR

OBS! Läs först under fliken; " information om ansiktsbehandlingarna".

Den här behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Därefter anpassar jag behandlingen beroende på vad din hud behöver med något av förslagen i " exempel på innehåll " som du kan läsa om. Här ingår alltid en personligt blandad ansiktsmask som anpassas efter din hud. Avslutas med en försvinnande skön ansiktsmassage med delar från den Tibetanska Faceliftmassagen.
OBS! Läs först under fliken; " information om ansiktsbehandlingarna"

Den här behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Därefter anpassar jag behandlingen beroende på vad din hud behöver med något av förslagen i
"exempel på innehåll " som du kan läsa om. Det ingår en personligt blandad ansiktsmask som anpassas efter din hud. Avslutas med en lite längre ansikts/skalpmassage med delar av den Tibetanska Faceliftmassagen.
OBS! Läs först under fliken; " information om ansiktsbehandlingarna"

Den här behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Följs därefter av något av förslagen i " exempel på innehåll " som du kan läsa om. I den här längre behandlingen finns utrymme att göra mer med din hud. Här får du två ansiktsmasker. Först en personligt blandad mask som anpassas efter din hud, och sedan en peel-off mask- en intensiv fuktmask med marint komplex rik på mineraler! Masken friskar upp, tillför massor av fukt och näring samt gör huden fantastiskt mjuk. En riktig lyxmask!
Brynplock och färg ingår . Avslutas med en försvinnande skön ansikts/skalpmassage med delar från den Tibetanska Faceliftmassagen.
OBS! Läs först under fliken; " information om ansiktsbehandlingarna"

Den här behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Följs därefter av något av förslagen i " exempel på innehåll " som du kan läsa om. Personligt blandad ansiktsmask ingår samt även plockning av bryn om du önskar det. Avslutas med en skön ansikts/skalpmassage med delar från den Tibetanska Faceliftmassagen.

AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR

Innan du bokar in dig på microneedling görs alltid en konsultation. Så innan din första bokning bör du därför kontakta mig på tel 076-812 47 79 . Därefter går det bra att boka här via bokadirekt.

Bokar du en kur så görs alltid en behandlingsplan och alla behandlingar bokas in i förväg.
Microneedling är en djupgående nålningsteknik som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin. Beroende på hudstatus, syfte samt önskemål anpassas behandlingen för just dina behov.
Resultatet blir allmänt en jämnare och mer uppstramande hud. Behandlingen kan användas för många hudtillstånd som linjer och rynkor, åldrad och slapp hud, rökrynkor, acneärr, stora porer, hudbristningar samt för att återställa volym och elasticitet och ge spänst till huden.

Hur går behandlingen till?
Hårstråstunna nålar förs över huden, och via kanalerna som bildas slussas serum och andra aktiva, och för dig passande produkter, ner på djupet och huden ökar sin upptagningsförmåga med upp till 80%.
Hur många behandlingar krävs det och vad kan jag förvänta mig av behandlingen?
För ärr krävs det som regel 6-8 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum beroende på ärrens utseende och djup.
För allmän uppfräschning räcker det normalt med 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.
Resultatet man kan förvänta sig baseras utifrån dina förutsättningar, syftet och hur många behandlingar man gör.
Bästa effekt får man efter 4-6 månader men resultat kan man se redan efter första behandlingen. Därefter rekommenderas påfyllnadsbehandlingar 1-2 ggr/ år för att bibehålla effekten av kuren.
Hur känns behandlingen?
Behandlingen kan "sticka" lite, men det gör inte ont.
Efter behandlingen uppstår en lätt rodnad men är snabbt övergående. Viktigt att använda solskydd efter behandlingen och att undvika direkt sol de första dagarna efter.
När bör man ej göra microneedling?
- Vid aktiv akne
- Inflammerad rosacea
- Pågående infektion i kroppen eller på huden
- Gravida och ammande
- Blodförtunnande medicin
- Medicinering av akne

Ordinarie pris 1495 kr
Kur 3 ggr - 1345 kr/gång.
Kur 4-6 ggr - 1270 kr/gång.
OBS!! Vid en kur betalas alltid ordinarie pris varje gång, rabatten dras sedan av i samband med den sista behandlingen

Kombobehandling ( 2 behandlingar i 1 ) med både Microdermabrasion ( hudslipning) och microneedling ( nålning ) Ingår även kemisk peeling ( AHA syra )

OBS! Alltid en konsultation innan första behandlingen!

Vad ingår i priset?
Rengöring, peeling, slipning (dermabrasion), skin scrubber, aktivt och verksamt serum och ev andra passande produkter just för din hy som appliceras innan nålningen. Efter nålning- exklusive peeloff mask ( värde 100 kr ), serum, fuktkräm/olja samt solskydd som slussas in med ultraljud.

Pris; 1695 kr
Kur 3 ggr - 1525 kr
Kur 4-6 ggr - 1440 kr

OBS! Vid en kur betalas alltid ordinarie pris varje gång, rabatten dras sedan av vid den sista behandlingen

TILLÄGG TILL ANSIKTSBEHANDLINGARNA

Ingår i Mount Everest 120 min
Ingår i Mount Everest 120 min

Peel-off mask- en intensiv fuktmask med marint komplex rik på mineraler! Masken friskar upp, tillför massor av fukt och näring samt gör huden fantastiskt mjuk. En riktig lyxmask!

TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

Har du ofta huvudvärk, spända käk, nack- och halsmuskler?

Då kanske detta är något för dig att prova. Tibetansk Faceliftmassage är en kombination av bindvävsmassage, stretching, lymfdränage, akupressur samt oljemassage.

En riktigt härlig lyxbehandling där du " försvinner " bort ...

Under 4 behandlingar, alla olika men beroende av varandra, bearbetas 14 meridianer och ca 90 muskler i ansikte, hårbotten, hals och nacke.
Behandlingen inleds med rengöring och applicering av ett exklusivt serum -
"Facial booster serum plus", som stärker hudbarriären och minskar talgproduktionen.
Behandlingen avslutas efter 75 min med en AHA mask från Chokladserien som ej tvättas bort.

Stagnationer i ansiktet påverkar hela kroppen negativt, så att lösgöra spänningar i hårbotten, ansikte , hals och nacke ger en behandlande massage även för resten av kroppen.

Stress och spänningar lämnar kroppen och ger huden en rejäl syreboost! Ger lyster och spänst till huden .

Rekommenderas att gå som kur om 4 gånger för att alla muskler och meridianer ska kunna bearbetas. Det bör gå max 3 veckor mellan varje behandlingstillfälle, men går att komma tätare om man vill. Efter denna förstagångskur är det bra att underhålla några gånger om året med påfyllnadsbehandling.

Har du ofta huvudvärk, spända käk, nack- och halsmuskler?

Då kanske detta är något för dig att prova. Tibetansk Faceliftmassage är en kombination av bindvävsmassage, stretching, lymfdränage, akupressur samt oljemassage.

En riktigt härlig lyxbehandling där du " försvinner " bort...

Under 4 behandlingar, alla olika men beroende av varandra, bearbetas 14 meridianer och ca 90 muskler i ansikte, hårbotten, hals och nacke.
Behandlingen inleds med rengöring och applicering av ett exklusivt serum -
"Facial booster serum plus", som stärker hudbarriären och minskar talgproduktionen.
Behandlingen avslutas efter 75 min med en AHA mask från Chokladserien som ej tvättas bort.

Stagnationer i ansiktet påverkar hela kroppen negativt, så att lösgöra spänningar i hårbotten, ansikte , hals och nacke ger en behandlande massage även för resten av kroppen.

Stress och spänningar lämnar kroppen och ger huden en rejäl syreboost! Ger lyster och spänst till huden .

Rekommenderas att gå som kur 4 gånger för att alla muskler och meridianer ska kunna bearbetas. Det bör gå max 3 veckor mellan varje behandlingstillfälle, men går att komma tätare om man vill. Efter denna förstagångskur är det bra att underhålla några gånger om året med påfyllnadsbehandling.

Kur om 4 behandlingar 15% RABATT!
Vid köp av alla 4 behandlingarna SAMTIDIGT så erhåller du 15% rabatt. Ditt pris per behandling blir då 935 kr.

BRYN & FRANSAR


Färgning av fransar & bryn inklusive plock

Brynfärgning & plock
(i samband med ansiktsbehandlingar och lashlift 120 kr)
Brynplock utan färgning
(i samband med ansiktsbehandlingar och lashlift 100 kr)
Färgning av fransar

Böjning, färgning samt behandling med keratinserum

Vad är lashlift?
Ens egna fransar böjs upp från roten och öppnar upp och ger ögat en piggare blick, då fransarna ser betydligt längre ut.
Fransarna limmas noga upp på en spole/kudde som fästs på dina ögonlock. Sedan appliceras två vätskor i omgångar som gör själva böjen. Därefter färgas fransarna för att slutligen behandlas med keratinserum.

Hur länge sitter böjen?
Hållbarheten är väldigt individuell och beror dels på hur du följer skötselråden de första 48 timmarna efter behandlingen och dels på hur snabb tillväxt du har på dina fransar. Man brukar säga att hållbarheten är allt från 8-12 veckor beroende på ens egen franscykel. Fransarna byts ut hela tiden, man tappar och det kommer nya.

OBS!
Viktigt att känna till - Resultatet bli individuellt
Man utgår ifrån kundens egna fransar. En del har tunna, glesa, korta fransar andra har täta, kraftiga och långa, men oavsett fransarnas utseende så ger det dina ögon ett lyft. Ingen lashlift blir den andra lik, det kan skifta även från gång till gång på samma kund. Fransar är dessutom känsliga för årstidsväxlingar samt luftfuktigheten, och detta gör att en böjning kanske inte håller lika länge på tex sensommaren när det är lite fuktigare klimat, än en lashlift som är gjord vid en annan årstid.

Jag använder mig av det skonsamma svenska märket ”By Bexter” som är framtaget av hudterapeut Elisabeth Bexter.
Då produkterna är milda och skonsamma, så behövs lite längre tid på vätskorna och behandlingen kan ta upp mot 90 min beroende på hur lång tid upplimning av fransarna tar samt tiden på vätskorna. Tiden kan variera mellan 75-90 min.

Obs! Kom gärna utan ögonmakeup om det är möjligt!
Böjning, färgning samt behandling med keratinserum

Vad är lashlift?
Ens egna fransar böjs upp från roten och öppnar upp och ger ögat en piggare blick, då fransarna ser betydligt längre ut.
Fransarna limmas noga upp på en spole/kudde som fästs på dina ögonlock. Sedan appliceras två vätskor i omgångar som gör själva böjen. Därefter färgas fransarna för att slutligen behandlas med keratinserum.

Hur länge sitter böjen?
Hållbarheten är väldigt individuell och beror dels på hur du följer skötselråden de första 48 timmarna efter behandlingen och dels på hur snabb tillväxt du har på dina fransar. Man brukar säga att hållbarheten är allt från 8-12 veckor beroende på ens egen franscykel. Fransarna byts ut hela tiden, man tappar och det kommer nya.

OBS!
Viktigt att känna till - Resultatet bli individuellt
Man utgår ifrån kundens egna fransar. En del har tunna, glesa, korta fransar andra har täta, kraftiga och långa, men oavsett fransarnas utseende så ger det dina ögon ett lyft. Ingen lashlift blir den andra lik, det kan skifta även från gång till gång på samma kund. Fransar är dessutom känsliga för årstidsväxlingar samt luftfuktigheten, och detta gör att en böjning kanske inte håller lika länge på tex sensommaren när det är lite fuktigare klimat, än en lashlift som är gjord vid en annan årstid.

Jag använder mig av det skonsamma svenska märket ”By Bexter” som är framtaget av hudterapeut Elisabeth Bexter.
Då produkterna är milda och skonsamma, så behövs lite längre tid på vätskorna och behandlingen kan ta upp mot 90 min beroende på hur lång tid upplimning av fransarna tar samt tiden på vätskorna. Tiden kan variera mellan 75-90 min.

Obs! Kom gärna utan ögonmakeup om det är möjligt!

MASSAGE

Erbjudande till förstagångskunder; Gå 3 men betala för 2!
Första gången du kommer på en lymfmassagebehandling, rekommenderas att du går 3 ggr i tät följd, under en fyraveckorsperiod ungefär. Sedan räcker om man går ca 1 ggr/månad eller varannan, beroende på just din hälsostatus.

Lymfmassage stimulerar/aktiverar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Kunder brukar därför uppleva sig lätta i kroppen efter massagen!
Lymfsystemet fungerar därför både som reningsverk och ingår i kroppens immunsystem.
Ett trögt lymfsystem kan resultera i svullnad, smärta, domningar, trötthetssymptom, tung känsla i ben/kropp, ofta återkommande infektioner etc.
Ett fungerande lymfsystem = ett bättre immunförsvar = en bättre hälsa!
Massagen består av lätta och lugna strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland används något djupare grepp samt koppning för att lösa upp svårare ärr, fibroser och stopp.

OBS! 60 min behandlingen ingår inte i erbjudandet "Gå 3 betala för 2"
I 60 min behandlingen behandlas endast kroppens framsida.

Lymfmassage stimulerar/aktiverar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Kunder brukar därför uppleva sig lätta i kroppen efter massagen!

Lymfsystemet fungerar därför både som reningsverk och ingår i kroppens immunsystem.
Ett trögt lymfsystem kan resultera i svullnad, smärta, domningar, trötthetssymptom, tung känsla i ben/kropp, ofta återkommande infektioner etc.
Ett fungerande lymfsystem = ett bättre immunförsvar = en bättre hälsa!
Massagen består av lätta och lugna strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland används något djupare grepp samt koppning för att lösa upp svårare ärr, fibroser och stopp.
Lymfmassage stimulerar/aktiverar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Lymfsystemet fungerar därför både som reningsverk och ingår i kroppens immunsystem.
Ett trögt lymfsystem kan resultera i svullnad, smärta, domningar, trötthetssymptom, tung känsla i ben/kropp, ofta återkommande infektioner etc.
Ett fungerande lymfsystem = ett bättre immunförsvar = en bättre hälsa!
Massagen består av lätta och lugna strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland används något djupare grepp eller koppning för att lösa upp svårare ärr, fibroser och stopp.

SPA-BEHANDLINGAR

Otroligt härlig Massage med varma lavastenar på rygg, axlar och baksida ben. Hotstonemassage är en fantastisk spabehandling som ger total avslappning och välbefinnande. Massagen genomförs med varma lavastenar för att förstärka och fördjupa massagens förmåga att lösa spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.


Otroligt härlig Massage med varma lavastenar på både baksida och framsida kropp. Hotstonemassage är en fantastisk spabehandling som ger total avslappning och välbefinnande. Massagen genomförs med varma lavastenar för att förstärka och fördjupa massagens förmåga att lösa spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.
Hotstonemassage LYX!

För den som verkligen vill njuta av en lång härlig hotstonemassage, med extra fokus på rygg, baksida ben samt ansikte. En riktigt härlig lyxbehandling!

VAXNING

Vaxning med rollvax av ben, rygg, armar eller mage.
Längden på stråna innan vaxning bör vara minst 1,5-2,5 mm.

Regelbunden vaxning gör stråna tunnare och mer lättvaxade med tiden.

OBS! Ska du iväg på en solresa, så vaxa inte dagen innan! Du bör undvika sol och bad på tre dygn efter vaxning.

När du bokar en vaxning så tar jag betalt beroende på hur lång tid vaxningen tar. Tex kan en ryggvaxning på en kund ta 15 min medan det på en annan kan ta 45 min.

Så skriv i meddelanderutan vad du vill vaxa och gärna annan info som tex hur mycket strån du har!

15 min 150 kr
30 min 300 kr
45 min 500 kr
60 min 650 kr

VAXNING MED VARMVAX

Vaxning med varmvax på ansikte ( tex överläpp, haka, kinder)
Stråna bör vara 1,5-2,5 mm innan vaxning!

Regelbunden vaxning gör stråna tunnare och mer lättvaxade med tiden.

OBS! Ska du iväg på en solresa, så vaxa inte dagen innan! Du bör undvika solning tre dygn efter.

OBS! Har du mycket hårväxt i ansiktet som du tror tar mer än 15 min, kontakta mig innan.

15 min 120 kr, 30 min 300 kr, 45 min 450 kr
Vaxning med varmvax - armhåla.
Stråna bör vara 1,5-2,5 mm innan vaxning!

Regelbunden vaxning gör stråna tunnare och mer lättvaxade med tiden.

OBS! Ska du iväg på en solresa, så vaxa inte dagen innan! Du bör undvika solning tre dygn efter.

Hud & Harmoni

Välkommen till Hud & Harmoni!
2016 utbildade jag mig till Naturkosmetisk Spa- och Hudterapeut hos tre60 naturkosmetik i Östersund. Gick sedan en utbildning till lymfmassör på Axelsons och på Lymfsalongen. Även utbildad inom lashlift hos Elisabeth Bexter.
September 2020 gick jag hos "Tant Raffa " i Stockholm och lärde mig den fantastiska ansiktsmassagebehandlingen Tibetansk Facelift.

Som naturkosmetisk hudterapeut arbetar jag utifrån ett holistiskt synsätt, en helhetssyn där huden avspeglar mycket vad som pågår på insidan. Kost, motion, stress, ja allt påverkar vår hud och hela kroppen.
Jag använder mig av hudvårdsmärkena Rosenserien, Sweden Eco, Chokladserien samt tre60 naturkosmetik i mina behandlingar. Produkterna är svensktillverkade, naturliga och till ekologiska.

Att komma tillrätta med ett hudproblem, kan handla lite om ett detektivarbete, där det är viktigt att se över ens hela livssituation vad gäller tex kostvanor, stress och fysisk aktivitet.

Allt hänger ihop! Ett bra lymfflöde ger i sin tur ett bättre immunförsvar som håller oss friskare och ger även det en bättre hudhälsa!

Visa kontaktinformation
Öppettider Öppet måndag - fredag vid bokningar.
Adress
Stationsgatan 13
823 30 Kilafors
Bollnäs Ö
Öppna i Google Maps 🗗