Vad vill du boka?

Tveka inte - boka nu!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tematräffar

Välkommen på en tema-träff!

Arbetslaget, tjejkväll, möhippa, födelsedag mm...

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul, och kanske samtidigt lära sig något nytt?!
Dra ihop ett gäng och kom till Mig! Min ljusa och fräscha salong ligger på landsbygden med harmonisk och rogivande miljö inpå knuten.
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; 225: -/pers. inkl. fika/hälsofika och specialerbjudanden.


* Tio nycklar till en bättre hudhälsa!
Vem vill inte ha en hud som utstrålar friskhet och lyster? Här får ni svaret på hur man lyckas! 6-12 pers.

* Hudvårdskurs med ekologisk hudvård
Teori varvas med praktiska övningar. Fokus på vårt ansikte och hur man bäst tar hand om det. 4–6 personer

* Fotkur i grupp
Hur tar man bäst hand om sina fötter? Farväl till sprickor och förhårdnader!
Praktik varvas med teori. 6–10 personer

* Make-up på ett bra och vårdande sätt
Grunderna i en enkel make-up med Zao, ett 100% naturligt och fullsorterat make-upmärke.
Teori varvas med praktik. 4–6 personer

* Nagelskola
Alla kan ha vackra naglar – det gäller bara att lära sig hur!
Teori varvas med praktik i denna enkla nagelskola. 4–6 personer


Om Du inte hittar passande tider här på bokadirekt, kontakta mig (0709-658439) för fler förslag.

Välkomna / Emma

Coaching

Hur mår du? Är du trött? Blir du ofta sjuk? Strular magen? Tänker du att det inte går att göra mer för din hälsa? Tror du att åldern har tagit ut sin rätt?

Hem till Emma hjälper dig att bli din bästa version! Vi tittar på din hälsa i helhet och gör en grundlig analys med hjälp av flera frågor samt analys av ditt ansikte och tunga vilket ger oss tydliga ledtrådar till inre obalanser, näringsbrister och stressade organ.

Hem till Emma har verktygen att kunna ge dig personliga tips och råd för att "vända skutan".

Jag vågar lova att denna behandling passar alla! Från Dig som redan mår ganska bra men vill veta mer om din hälsa till Dig som har större problem.

Ibland räcker ett samtal, ibland är det bra om vi ses flera gånger.

Om du har problem specifikt med huden i ansiktet så rekommenderar jag att du istället bokar Advanced Skin Treatment.

Om du är sjuk så ska du givetvis besöka sjukvården i första hand för att utesluta allvarliga sjukdomar.

Microneedling

Microneedling är mycket effektivt och behandlingen passar:
* Hud med akne och/eller ärr
* Hudbristningar
* Fina linjer/rynkor
* Celluliter
* Generell hudföryngring/hudförbättring

Behandlingen passar de flesta hudtyper och anses vara en av de säkraste metoderna inom naturlig hudvård. De tunna nålarna triggar igång tillväxten av kollagen vilket gör att huden blir mer spänstig och ungdomlig samt att olika problem i huden förbättras.

I ansiktsbehandling "Microneedling" ingår de flesta moment som i Emmas Klassiska. Innan du gör en microneedling hos mig så rekommenderar jag att du bokar in dig på någon av de andra ansiktsbehandlingarna först exempelvis Emmas Klassiska eller Emmas Lyx. Efter genomförd behandling kan vi ta ställning till om din hud passar för microneedling (passar de allra flesta).

Microneedling kan även användas på olika kroppsdelar, tex höfter och mage (bristningar) . Kontakta mig för frågor och kostnadsförslag.

För extra bra resultat kombinerar vi med AHA om du vill (ingår)


För allra bäst resultat gör man x antal behandlingar i kur i kombination med AHA-behandling, då lämnar jag ett paketpris. Ring 0709-658439 för mer information.

Dermabrasion

Diamond Dermabrasion är en känd metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Metoden är effektiv för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är också snabb, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar fina linjer och pigmenteringar samt solskador och äldre ärr. Man återskapar även aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs bort.
Går att kombinera med AHA-syra (ingår i priset).

Rengöring, peeling, hudanalys, diamond dermabrasion, fortsatt personlig behandling, ansiktsmask, inslussning av serum och fukt- och ögonkräm. Ansiktsmassage i mån av tid.
Om du vill börja behandlingen med en avkopplande ryggmassage så väljer du "Diamond Dermabrasion 90 min" istället.
Diamond Dermabrasion är en känd metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Metoden är effektiv för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är också snabb, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar fina linjer och pigmenteringar samt solskador och äldre ärr. Man återskapar även aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs bort.
Går att kombinera med AHA-syra (ingår i priset)

Vi startar med en härlig ryggmassage, fortsätter sedan med ansiktet - rengöring, peeling, hudanalys, diamond dermabrasion, fortsatt personlig behandling, ansiktsmask, inslussning av serum och fukt, ögonkräm och avslutningsvis ansiktsmassage.

Ansiktsbehandlingar

NYHET! I denna fantastiska ansiktsbehandling använder jag två nya produkter:
Organic Cotton Mask och Facial Booster Serum.

Organic Cotton Mask från rosenserien är en intensivt återfuktande sheetmask som minskar fina linjer och ökar hudens elasticitet och fasthet. Den innehåller också prebiotika som stärker hudens mikrobiologiska hälsa. De fina ingredienserna ligger indränkta i en ekologisk tunn bomullsduk med hål för ögon, näsa och mun som appliceras på ansiktet. Du får en stund för dig själv under tiden ämnena tar sig ner i huden och boostar. Masken är utvecklad i enlighet med COSMOS-och Ecocerts standard och är 100% biologiskt nedbrytbar.

Facial Booster Serum appliceras efter sheetmasken och är precis som Organic Cotton Mask 100% naturlig. Serumet innehåller många aktiva och verksamma ämnen:
* Niacinamide som förbättrar hudens barriärsfunktion, förhindrar avdunstning av fukt, har effekt på oregelbunden pigmentering, minskar förstorade porer och överdriven talgproduktion.
* Fermenterade mineraler aktiverar antioxidanter som bryter ner skadliga radikaler, förbättrar barriärsfunktionen och minskar stressrelaterade faktorer på huden.
* Probiotikaextrakt är gynnsam för hudens goda bakterier och förhindrar att onda bakterier får fäste.
* Prebiotika och yoghurtpulver samverkar för god hudhälsa genom att återställa hudens naturliga mikrobiom och förhindrar tillväxt av onda bakterier. Huden får näring och blir återfuktad, mjuk, följsam och mindre stram.
* Fuktbindare från björk är kraftfull och supereffektiv och bygger upp skydd mot miljöföroreningar samt tillför och bevarar fukt.
* Fermenterad rädisa ger fukt och fungerar som ett konserveringsmedel.

I behandlingen ingår även rengöring, hudanalys, peeling och fortsatt personlig behandling inklusive brynplock om så önskas. Vi avslutar med ögonkräm och anpassad fuktkräm.
Här kombinerar vi två populära metoder - Diamond dermabrasion och Microneedling (läs mer om respektive metod i menyn).
Vi startar med Dermabrasion, mild hudslipning, för en yngre och klarare hud. Fortsättningsvis använder vi oss av Microneedling där de tunna nålarna på ett säkert och beprövat sätt stimulerar kollangenbildandet i huden. AHA-syra kan läggas till om så önskas (ingår i priset).

Behandlingsområden:
Akne och/eller ärr
Fina linjer
Generell hudförbättring
Hudföryngring

Rengöring, hudanalys, diamond dermabrasion, fortsatt personlig behandling, microneedling med serum/fett/fukt, ev AHA, peel-off-mask som lugnar huden, inslussning av serum/fukt/fett.

För din egen säkerhet så boka först en vanlig ansiktsbehandling ex Emmas Klassiska eller Emmas Lyx där vi kan lägga en bra grund inför Kombo med resultat.
När du vill ha resultat!
Jag är glad och stolt över att kunna erbjuda mina kunder denna behandling som än så länge bara finns på ett fåtal platser i Sverige!
I en Advanced Skin Treatment fokuserar vi både på din hud och hälsa. Vi tittar på vad som kan vara orsaken till ditt hudtillstånd. Vi ser alltså till helheten, eftersom vår kropp och hud i högsta grad lever i samklang med varandra, och du får hjälp på ett grundligare och effektivare plan.
Din hud är en utmärkt indikator på vad som händer i din kropp!

I behandlingen ingår det en mycket grundlig analys på din hud och din hälsa, och en ansiktsbehandling anpassad efter din hud och vad just du behöver hjälp med. Tankesättet grundar sig ur ett holistisk synsätt och får bara utföras av hudterapeuter som är vidareutbildade till Advanced Skin Therapist.

Jag vågar lova att denna behandling passar alla - oavsett hudtillstånd eller om du vill veta mer om dig själv och hur du kan påverka din hälsa, och därmed hudhälsa, i positiv riktning.
Hudvård på riktigt - inifrån och ut!

Beroende på ditt hudtillstånd så behöver vi ev ses flera gånger. Olika paketlösningar finns. Brons 3 ggr, Silver 7 ggr samt Guld 12 ggr.
Kontakta gärna mig för frågor om denna behandling.
Hos mig jobbar vi långsiktigt och hållbart. Ibland kan man få snabba resultat men det är hur vi mår i längden som avgör vilken hudhälsa vi har!
Du bestämmer själv hur du vill att din framtid ska se ut och hur din hud(hälsa) ska vara men ibland behöver man lite hjälp att komma igång. Hos mig får du verktygen att lyckas!
Välkommen!
Bokas i samråd med Emma.
Diamond Dermabrasion är en känd metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Metoden är effektiv för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är också snabb, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar fina linjer och pigmenteringar samt solskador och äldre ärr. Man återskapar även aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs bort.
Går att kombinera med AHA-syra (ingår i priset).

Rengöring, peeling, hudanalys, diamond dermabrasion, fortsatt personlig behandling, ansiktsmask, inslussning av serum och fukt- och ögonkräm. Ansiktsmassage i mån av tid.
Om du vill börja behandlingen med en avkopplande ryggmassage så väljer du "Diamond Dermabrasion 90 min" istället.
Diamond Dermabrasion är en känd metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Metoden är effektiv för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är också snabb, smärtfri och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar fina linjer och pigmenteringar samt solskador och äldre ärr. Man återskapar även aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs bort.
Går att kombinera med AHA-syra (ingår i priset)

Vi startar med en härlig ryggmassage, fortsätter sedan med ansiktet - rengöring, peeling, hudanalys, diamond dermabrasion, fortsatt personlig behandling, ansiktsmask, inslussning av serum och fukt, ögonkräm och avslutningsvis ansiktsmassage.
En behandling för dig som vill det där lilla extra med huden!

Momenten är de samma som i ansiktsbehandling "Klassisk" men vi lägger till AHA-syra. Läs mer om AHA-syra nedan!

AHA - kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnad kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

Choklad Seriens – AHA-syror;
• Balanserar talgproduktionen
• Ökar cirkulationen
• Stimulerar cellförnyelse
• Påskyndar läkning
• Reducerar ärrbildning
• Ökar hudens förmåga att binda fukt
• Avlägsnar döda hudceller
• Stimulerar bildandet av elastin- och collagenfibrer
• Verkar uppbyggande och stärker hudens immunförsvar
• Transporteras ner i hud, skonsamt och effektivt.
• Dämpar produktionen av hudhormoner som orsakar acne.

Behandlingsområden;
* Acne
* Feta områden som T- zonen
* Överpigmenterade områden
* Ärr och rynkor
* En skonsam behandling som även passar känslig hud.
* Torr hud

För en riktigt dunderbehandling, boka Microneedling - en behandling som vi kan kombinera med AHA-syra.

Emmas klassiska - en bra grundbehandling eller för dig som gör en ansiktsbehandling för första gången. Rengöring, hudanalys med fortsatt personlig behandling, lymfriktig ansiktsmassage, avslutas med en fuktkräm anpassade efter din hud. Tilljämning av bryn ingår också.

Självklart får du råd om hur du bäst tar hand om ditt ansikte på hemmaplan!

Lägg till färg på bryn och/eller fransar för 120:-/220:- (ord 320:- för både och) Skriv gärna in i meddelandefältet när du bokar eller framför ditt önskemål när du kommer.

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra (i mån av tid)
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.
En favorit!
Behandlingen börjar med en avslappnande rygg- och nackmassage. Efter det fortsätter vi med en djuprengöring av ansiktet, hudanalys med personlig behandling inkl närande ansiktsmask, lymfriktig ansiktsmassage och inslussning av ett lyxigt C-vitaminserum samt personligt anpassad fuktkräm och ögonkräm. Tilljämning av bryn ingår också.

Lägg till färg på bryn och/eller fransar för 220:-/120:- (ord 320:- för både och)

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra (i mån av tid)
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.
Naturligt ansiktslyft ökar cirkulationen samt genomblödning i huden som blir varm, får en fin lyster, ger lyft och minskar fina linjer. Huden delas upp i olika zoner som aktiveras med tryck från pannan till halsen. Varje tryck kan också ge effekt och stimulera vissa av våra inre organ.
Rengöring, hudanalys, fortsatt personlig behandling, en aktiverande algmask och fuktkräm samt ögonkräm ingår också.

Man kan också komma och bara göra själva föryngringsmassagen i en kur. Se under rubik "ansiktsmassage"

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra (i mån av tid)
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.
Vill du bli min tonåring :) ?

För dig upp tom 19 år - en ansiktsbehandling till ett bättre pris!
Lär dig ta hand din hud på rätt sätt! Lägg en bra grund och skapa goda vanor som gynnar din hud!
Det är 1000 gånger lättare att förebygga än att åtgärda!

Under tonårstiden kan det hända mycket med huden och många upplever en besvärlig tid. Hormonerna rusar i kroppen och det kan visa sig på huden i form av bl.a. akne i olika svårighetsgrader. Det finns faktiskt en hel del som du kan göra själv för att underlätta för huden även om också viss acceptans kan behövas under en tid.

Om du redan har en fin, stark hud så är det viktigt att du vet hur du ska sköta den för att även i framtiden få behålla den frisk och lystrig!

Djuprengöring, hudanalys med fortsatt personlig behandling, ansiktsmask och fuktkräm anpassad just för din hud.
Tilljämning av bryn ingår också.
Givetvis får du med dig goda råd och tips på hur du bäst sköter om din hud på hemmaplan!

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra (i mån av tid)
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid " när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.

Vid svåra problem rekommenderar jag att du bokar Advanced Skin Treatment ist.
Ansiktsbehandling med choklad! Är det möjligt? Jaa!

Här använder jag chokladseriens underbara produkter som innehåller choklad, kaffe och havtorn! Det är en unik, svensktillverkad hudvårdsserie som känns fantastisk på huden och den doftar ljuvligt! Den innehåller också näring och gör nytta på huden!

Efter en njutbar ryggmassage, med varm chokladolja som droppas på huden, fortsätter vi med ansiktet. Rengöring, peeling, hudanalys, chokladmask och en underbar ansiktsmassage.
Tilljämning av bryn ingår.

Choklad har många positiva effekter både invärtes och utvärtes. Den innehåller massor av antioxidanter, flavonoider, mineraler och vitaminer. Kakao har många positiva effekter på huden; den ger spänst, återfuktar, mjukgör och stramar upp. Den ger också näring samt ökar cirkulationen.

Kaffebönan är naturligt rik på antioxidanter som är välgörande för huden och kan skydda från onödigt åldrande. Kaffeoljan har visat sig vara effektiv mot fina linjer och solskadad hud. Oljan verkar också rengörande och återfettar huden vilket resulterar i en mjuk och fin hy.

Havtorn är ett viktigt inslag i chokladseriens produkter. Det är ett av världens vitaminrikaste bär! Invärtes kan havtorn förebygga hjärt-och kärlsjukdomar. Utvärtes har havtornsolja blivit uppmärksammad för att ha god effekt på hudproblem såsom eksem och akne och det blir ofta snabba resultat. Speciellt för havtorn är att den innehåller de essentiella fettsyrorna omega 3, 6, 7 och 9.

Varför inte köpa med en Havtornsjuice eller Havtornspulver hem för den inre hudvården? I sortimentet finns också en lyxig Havtornsolja både för inre och yttre bruk.

Kom med mörka underkläder och tröja.

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra (i mån av tid.)
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.
Om man vill uppnå vissa önskade resultat med sin hud krävs ofta att man återkommer och gör flera behandlingar.
Jag erbjuder en rad olika behandlingar som går att göra i en kur. Det finns lika många varianter på kurer som det finns människor så kontakta mig och berätta vad just Du vill uppnå för resultat. Läs mer under respektive behandling.

Vanliga hudtillstånd som ofta kräver en kurbehandling kan vara:
* Akne
* Rosacea
* Hudföryngring
* Fina linjer/rynkor
* Pigmenteringar
* Utslag
* Eksem

Kur-behandlingar:
Priset avser 1 st behandling. Vid en kur finns ett paketpris. Kontakta mig.

* Advanced Skin Treatment 120 min 1500:-
* Dermabrasion 60 min 830:-
* Microneedling 90 min 1400:-
* C-vitamin behandling 40 min 495:-
* AHA 60 min 790:-
Boka gratis konsultation om du vill vara säker på att jag inte är uppbokad med annan kund!

Vilka produkter passar till min hud och hur ska jag använda dem?
Vilken foundation passar till mig?
Hur går en ansiktsbehandling till?
Jag vill veta mer om behandlingarna!

Gratis konsultation!
Kom in eller vill du hellre att jag ringer upp - vi löser det :)
Välkommen!
En ansiktsbehandling för dig som vill känna på hur det känns eller kanske inte har så mycket tid över!

Här använder vi Chokladseriens underbara produkter!

Rengöring, hudanalys, lymfriktig ansiktsmassage samt fuktkräm och ögonkräm.

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra tid!
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.
En ansiktsbehandling för dig som vill känna på hur det känns eller kanske inte har så mycket tid över!

Här använder vi fantastiska, svensktillverkade och 100% naturliga Rosenserien!

Rengöring, hudanalys, lymfriktig ansiktsmassage samt vitaminmask och ögonkräm.

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra tid!
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.
Är din hud trött och glåmig? Eller full med pigmenteringar? Behöver din hud extra omvårdnad tex efter en sjukdomsperiod?
Testa en C-vitaminbehandling med Rosenseriens stabiliserade C-vitamin!

* En energikick för torr- och känslig hud
* Huden bibehåller/återfår spänst och lyster
* Kraftfull antioxidant som enligt senaste rön slätar ut huden
* Kan motverka hudens åldrande, skyddar kollagenet.
* Kan återuppbygga solskadad hud, skyddar mot fria radikaler
* Kan användas året runt
* Kan med fördel användas vid lättare och oren hud, kan ge effektiva resultat vid mildare akne
* Kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar
* Hudens eget försvar underhålls
* Huden blir jämnare samt får härlig lyster

Rengöring med mild peeling, C-vitaminserum 30% penslas på huden och slussas ner på djupet med hjälp av ultraljudsvågor och efter det appliceras rosenseriens vitamin-mask med aloe vera.

För bäst resultat görs behandlingen som kur hos Hem till Emma 1-2 ggr/ vecka under 3-4 veckor. Tiden mellan behandlingarna kan förlängas om kuren kompletteras med hembehandling av 10% C-vitaminserum. Gör 5 behandlingar betala för 4.

Efter C-vitaminbehandling ska huden inte utsättas för sol på minst 24 timmar. En bra kombination för hemmabehandling är rosenseriens Rose Cream anti wrinkle som innehåller parakrasse, en naturlig ingrediens med dokumenterad effekt mot rynkor.

OBS! Citrusallergiker kan vara känsliga för C-vitaminserum.

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra (i mån av tid)
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig
I mitt sortiment finns Grön Lycka som står för en ekologisk livsstil med hyllning till naturens kraft och mångfald! Grön Lycka handplockar ingredienser med ursprung från naturen och ekologiska råvaror.

Här använder vi lokalproducerade Grön Lyckas Facial Care Collection. Olika örter samverkar tillsammans för en vårdande effekt. Vad sägs om ringblomma, kamomill, kaktusfikonolja, jojobaolja, sesamolja, sheasmör och neroli bland annat.

Rengöring med ekologisk tvål anpassade efter din hudtyp, hudanalys, fortsatt personlig behandling, lymfriktig ansiktsmassage och som avslutning appliceras Bloom Out Face & Eye Cream.

Välkommen att boka denna doftrika behandling med verksamma örter tillverkad av Grön Lycka!

Första gången du kommer till mig och gör en ansiktsbehandling så bjuder jag på 15 min extra tid!
Då hinner vi prata igenom dina önskemål och förväntningar och din behandling av ansiktet blir så bra som möjligt!
Jag bokar "15 min extra tid" när jag ser att du bokat en ansiktsbehandling.

OBS! Gäller endast ansiktsbehandlingar och endast första gången du ska göra en ansiktsbehandling hos mig.
Microneedling är mycket effektivt och behandlingen passar:
* Hud med akne och/eller ärr
* Hudbristningar
* Fina linjer/rynkor
* Celluliter
* Generell hudföryngring/hudförbättring

Behandlingen passar de flesta hudtyper och anses vara en av de säkraste metoderna inom naturlig hudvård. De tunna nålarna triggar igång tillväxten av kollagen vilket gör att huden blir mer spänstig och ungdomlig samt att olika problem i huden förbättras.

I ansiktsbehandling "microneedling" ingår de flesta moment som i Emmas Klassiska. Innan du gör en microneedling hos mig så rekommenderar jag att du bokar in dig på någon av de andra ansiktsbehandlingarna först exempelvis Emmas Klassiska eller Emmas Lyx. Efter genomförd behandling kan vi ta ställning till om din hud passar för microneedling (passar de allra flesta).

För extra bra resultat kombinerar vi med AHA om du vill (ingår)

För allra bäst resultat gör man x antal behandlingar i kur i kombination med AHA-behandling, då lämnar jag ett paketpris. Ring 0709-658439 för mer information.

Ögon

Välskötta och fint formade ögonbryn ramar in ansiktet och gör att du ser piggare och fräschare ut!

Färgning av bryn samt formning av bryn.

100:- rabatt tillsammans med ansiktsbehandling
Endast bryn (inkl plockning) 220:-
Endast fransar 220:-
Jag färgar dina ögonfransar 220:-

100:- rabatt tillsammans med ansiktsbehandling
Endast bryn (inkl. plockning) 220:-
Endast fransar 220:-
Välskötta och fint formade ögonbryn ramar in ansiktet och gör att du ser piggare och fräschare ut!

Färgning av fransar och bryn samt formning av bryn.

100:- rabatt tillsammans med ansiktsbehandling
Endast bryn (inkl plockning) 220:-
Endast fransar 220:-

Ansiktsmassage

Föryngringsmassagen ökar cirkulationen samt genomblödningen i huden som blir varm, får en fin lyster, ger lyft och minskar fina linjer. Huden delas upp i olika zoner som aktiveras med tryck från pannan till halsen. Varje tryck kan också ge en positiv effekt på vissa av våra inre organ.
Ett snabbt och smidigt sätt att få ett piggt och fräscht ansikte! Massagen har på sikt en föryngrande effekt men redan efter ett tillfälle känner du att huden "vaknar till liv" och får mer lyster!
Kom 4 gånger och få 5:e gången gratis! (vi gör upp ett schema)
En underbar ansiktsmassge där du verkligen får njuta! Massagen är lymfriktig vilket gör att slaggämnen som stagnerat i ansiktet frigörs.
Massagen ingår i de flesta behandlingarna av ansiktet men du kan givetvis boka endast massagen om du så önskar!

Massage

En underbar lymfmassage som både är kraftfull och avslappnande (ej att förväxla med klassisk svensk massage som har ett mer behandlande syfte)
Ansiktsmassage ingår.

På 30 minuter hinner vi rygg, nacke och ansikte

Naglar

Jag hjälper dig att ta bort ditt gamla gelelack gratis om du har gjort det hos mig.
Annars 200:-
Gelelack på egen nagel.
Här ingår filning av dina naglar samt vård av nagelband och lackning av gelélack från Nubar/The Gel Bottle.

Appliceras som vanligt nagellack, härdas i LED-lampa. Håller sig fint 2-3 veckor därefter kan du göra en påfyllning om du vill. Boka då "Gelenaglar påfyllning"
Vi börjar med att ta bort ditt gamla gelelack. Ingår i priset om du gjort det hos mig.
100:- vid annat märke/salong

Gelelack på egen nagel.
Här ingår filning av dina naglar samt vård av nagelband och lackning av gelélack från Nubar/The Gel Bottle

Appliceras som vanligt nagellack, härdas i LED-lampa. Håller sig fint 2-3 veckor. Därefter kan du göra en påfyllning om du vill. Boka då "Gelenaglar påfyllning"
Påfyllning. Nytt lager på det gamla. Endast gelenaglar gjorda hos mig.
Se på dina naglar, andra gör det!
Alla kan ha vackra naglar, det gäller att lära sig hur!
Liten nagelskola där vi utgår från kundens egna naturliga naglar.
Filning, skötsel av nagelband, nagelolja, handmassage och lackning.

Kom utan nagellack (borttagning av lack 30:-)

Fötter

Unna dig en go fotmassage! Så härligt för välbefinnandet!
Du får ligga skönt på min lyxiga brits med värme i och jag stoppar om dig med ett fluffigt täcke innan jag börjar massera dina fötter.
En SPA-pedikyr är fantastisk att få! Du får lägga dig tillrätta på den varma britsen, bli omstoppad och får njuta av att jag tar hand om dina fötter. Med rätt - både salongs- och hembehandling - så är det möjligt att bli av med sprickor, torra hälar och förhårdnader.
Rengöring med skrubb, oljeinpackning, massage mm.
Fotkräm/olja och ev. lackning.

Kom utan nagellack.
(borttagning av nagellack 30:-)

Som rubriken lyder så är detta en SPA-pedikyr. Om du har problem med fötterna ex fot/nagelsvamp eller vårtor så rekommenderar jag kontakt med medicinsk fotvård.

Vaxning

Upp till halva låren.

För att kunna vaxa behöver hårstrået vara ca 5 mm långt beroende på kroppsdel. Eftersom hårstråna har olika växtfaser behöver de allra flesta komma och göra en andra vaxning efter ca 3-4 veckor för bästa resultat.

Kom nypeelad (dagen innan räcker) för bästa resultat!
För att kunna vaxa behöver hårstrået vara ca 5 mm långt beroende på kroppsdel. Eftersom hårstråna har olika växtfaser behöver de allra flesta komma och göra en andra vaxning efter ca 3-4 veckor för bästa resultat.

Kom nypeelad (dagen innan räcker) för bästa resultat!
Precis upp över knäna.

För att kunna vaxa behöver hårstrået vara ca 5 mm långt beroende på kroppsdel. Eftersom hårstråna har olika växtfaser behöver de allra flesta komma och göra en andra vaxning efter ca 3-4 veckor för bästa resultat.

Kom nypeelad (dagen innan räcker) för bästa resultat!
Upp till övre delen av benen , ca 5-10 cm ifrån grenen.

70 min 595:-
80 min 695:-
90 min 795:-

För att kunna vaxa behöver hårstrået vara ca 5 mm långt beroende på kroppsdel. Eftersom hårstråna har olika växtfaser behöver de allra flesta komma och göra en andra vaxning efter ca 3-4 veckor för bästa resultat.

Kom nypeelad (dagen innan räcker) för bästa resultat!
För att kunna vaxa behöver hårstrået vara ca 5 mm långt beroende på kroppsdel. Eftersom hårstråna har olika växtfaser behöver de allra flesta komma och göra en andra vaxning efter ca 3-4 veckor för bästa resultat.

Kom nypeelad (dagen innan räcker) för bästa resultat!

Boka i kombination med ansiktsbehandling 100:-
För att kunna vaxa behöver hårstrået vara ca 5 mm långt beroende på kroppsdel. Eftersom hårstråna har olika växtfaser behöver de allra flesta komma och göra en andra vaxning efter ca 3-4 veckor för bästa resultat.
Klippkort till återkommande kunder.

Kom nypeelad (dagen innan räcker) för bästa resultat!

Boka i kombination med ansiktsbehandling 150:-

Make-up

Lär dig grunderna i make-up.
Jag använder Zao som är ett fullsorterat och helt naturligt märke.

Personlig make-upskola kostar 350:- vid köp av ett rabatterat grundpaket (20% rabatt) från Zao innehållandes:

Foundation 1 st
Etui med 1 st rouge/solpuder samt 2 ögonskuggor
Mascara 1 st
Läppglans/lippolish/läppstift 1 st

Kom gärna rengjord och återfuktad.
Ta också gärna med en vän som sällskap. Hen får vara sekreterare och får alla tips och råd på köpet samt samma rabatt som du har på make-upen.
En enkel vardagsmake-up efter dina egna önskemål.

Vid denna behandling har du ett rabatterat pris (20% rabatt) vid köp av ett grundpaket från Zao innehållandes:

Foundation 1 st
Etui med 1 st rouge/solpuder samt 2 ögonskuggor
Mascara 1 st
Läppglans/lippolish/läppstift 1 st

Öronljus

Inbäddad i värme får du en otroligt skön upplevelse med alla sinnen! Öronljusen hjälper dig att bli avslappnad och bli av med stress.

Hem till Emma ansikte & kropp

Välkommen till total avkoppling i en harmonisk miljö med naturen inpå knuten!

Jag sysslar med ekologisk och hållbar hudvård och jag tänker mig jordnära med omtanke.

Kika in på menyn och välj bland mina olika behandlingar.

NYHET - Advanced Skin Treatment, hudvård inifrån och ut. Vi går till botten med ditt hudtillstånd.

Tematräffar - ett populärt inslag hos mig! Dra ihop ett gäng och kom och ha en mysig stund där ni samtidigt lär er något nytt!

Varmt välkommen till mig / Emma

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet för behandlingar:
Mån - Tors: 8.30-16.30
Fre: 8.30-13.00
En kväll i veckan 17-20
1 lördag i månaden 9.00-13.00

Alltid öppet för shopping om jag bara är hemma :) Men hör av dig innan!
Adress
ÖDESTUGU NYBYGGET 1
561 63 Tenhult
Öppna i Google Maps 🗗