Vad vill du boka?

Hej och varmt välkommen till HälsoStund! Jag går på semester tisdag v. 30 och är tillbaka till måndag v. 32. Jag välkomnar dig som kund för behandling förutsatt att både jag och du är friska och symtom fria. Vi på Studio HälsoStund önskar att du kommer så nära din behandlingstid som möjligt och tvättar dina händer när du kommit in, innan din behandling. Vi erbjuder dig en bredd av sköna och välgörande behandlingar i en lugn och trivsam miljö, i Skarphagens Centrum. Här finns bland annat hudvårdsbehandlingar, massage, fransförlängning, healing m.m. Hos oss är du och ditt välbefinnande viktigt och vi vill alltid göra vårt yttersta för att du ska få en bra upplevelse av ditt besök här hos oss.  Viktig information: - Vissa behandlingar kräver konsultation innan påbörjad behandling. - Kom gärna osminkad till din ansiktsbehandling, fransförlängning, lashlift. - Genom att klicka in sig på tjänsterna nedan kan du läsa lite mer om varje behandling. - Vi kan vara svåra att få tag i på telefon, då vi inte lämnar pågående behandlingar, men lämna gärna ett meddelande eller skicka ett mail till info@halsostund.nu så återkommer vi så snart vi kan. - Vid uteblivet besök debiteras 100% av behandlingsbeloppet. Under 18 år krävs målsmans godkännande Vi tar emot betalning med kort, Swish, Klarna samt Wellnet.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

UTBILDNING

För dig som gått utbildning till Regndroppsmassör och önskar utökad kunskap för att avhjälpa olika hälsoproblem.

Mer info kommer.
Vill du lära dig en massagebehandling som sänker stressnivåerna i blodet och i kroppen? Kom och lär dig en mjuk helkroppsmassage med de finaste eteriska oljorna från Young Living. Du ger och får en helkroppsmassage, där kropp och sinne får slappna av och bara vara!

UTBILDNINGENS UPPLÄGG & DIPLOMERING
Utbildningen omfattar både teori och praktik. Du får ett material skickat till dig i förväg som du ska gå igenom och läsa in dig på innan utbildningstillfället. På plats fokuserar vi på den praktiska delen, ni övar på varandra och tar emot kunder. Sista kundbehandlingen är examinerande. Efter godkänd examination mottas diplom vid kursens slut.

PRIS OCH BOKNING
Utbildningen kostar 2 900 kr exkl. eteriska oljor. Du bokar din plats och betalar in anmälningsavgiften du får via faktura.Resterande belopp betalas via faktura senast 7 dagar innan utbildningstillfälle.

OLJORNA
De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta terapeutiska kvalitet. Förutom de eteriska oljorna använde vi även en massageolja. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera tillfällen och kostar från 1 848 kr beroende på vilken diffuser du väljer. Frakt tillkommer. Beställ oljorna via Maria eller Anna. Obs! Du behöver inkomma med din beställning senast 10 dagar innan kurstillfället.

ÖVRIG INFORMATION
Kursledare är Maria Löfgren från HälsoStund och Anna Tollwé från Hello Good Living tillsammans utgör vi AromaAkademin.

Medtag Oljekitet samt anteckningsblock och penna. Obs! Undvik material/nagellack på naglarna då oljorna löser upp material/lack.

Varmt välkomna!
UTBILDNINGENS UPPLÄGG & DIPLOMERING
Utbildningen omfattar både teori och praktik. Utbildningen är upplagd som så att vi tillsammans går igenom det skriftliga materialet, oljorna som används och dess verkan, samt tekniken som ni sen får utföra på varandra under dag 1. Dag 2 tar ni emot kunder, sista kundbehandlingen är examinerande. Efter godkänd examination mottas diplom vid kursens slut.

PRIS OCH BOKNING
Utbildningen kostar 2 900 kr exkl. eteriska oljor. Du bokar din plats och betalar in anmälningsavgiften som du får via faktura. Resterande belopp betalas via faktura senast en vecka innan utbildningstillfälle.

OLJORNA
De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta terapeutiska kvalitet. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera tillfällen och kostar ca 1600 kr. Beställ oljorna via Maria eller Anna. Obs! Oljorna behöver du beställa senast 10 dagar innan utbildningstillfälle så du hinner få hem dem i tid.

ÖVRIG INFORMATION
Kursledare är Maria Löfgren och Anna Tollwé.

Ta med: Sköna strumpor, Regndroppsmassage-oljekit samt anteckningsblock och penna. Lunch kan köpas i närliggande butik. Mikro finns på plats.

Obs! Undvik material/Nagellack på naglarna då oljorna löser upp material/lack.

Mer info om Regndroppstekniken: www.aromaakademin.se

TILLFÄLLIGA KAMPANJER

Du som vill köpa flera tillfällen med massage 60 min på en gång, ges möjlighet till en rabatt på ca 10% vid köp av ett klippkort med 5 tillfällen. Kostnad 2800 kr.

Du använder den här tjänsten när du bokar och får ett fysiskt klippkort vid ditt första besök.
Du som vill köpa flera tillfällen med Stort underhåll på fransförlängning (flat lashes) på en gång, ges möjlighet till en rabatt på ca 10% vid köp av ett klippkort med 5 tillfällen. Kostnad 2975 kr.

Du använder den här tjänsten när du bokar och får ett fysiskt klippkort vid ditt första besök.
Du som vill köpa flera tillfällen med Stort underhåll på fransförlängning (klassisk) på en gång, ges möjlighet till en rabatt på ca 10% vid köp av ett klippkort med 5 tillfällen. Kostnad 2700 kr.

Du använder den här tjänsten när du bokar och får ett fysiskt klippkort vid ditt första besök.

INDIVIDUELLA SKOINLÄGG

Fotanalys för individuella ortopediska skoinlägg

Har du besvär med fötter?

Ben - knä - höft - rygg - nacke ?

Det kan bero på nedsjukna fotvalv, på felställning / belastning av fötterna. Felbelastning kan även orsaka / förvärra besvär som knä och höftledsatros, hälsporre, hallux valgus, smärta etc.
Med datorfotografering analyserar vi fötterna under belastning och därefter tillverkas DINA INDIVIDUELLA SKOINLÄGG. Skoinläggen kostar fr. 1550 kr.

Massage

Regndroppsteknik är en behandling där vi använder oss av en kombination av fjäderstrykningar, vitaflex och andra massagetekniker tillsammans med eteriska oljor för att få kroppen i strukturell, emotionell och elektrisk balans. Behandlingen är avkopplande och uppfriskande både på ett kroppsligt och emotionell plan genom kraften i de eteriska oljorna.
Minst en behandling varje vecka är att rekommenderat tills kroppen kommer i balans och för att stärka upp sitt immunförsvar.
Regndroppstekniken har typisk använts för att hjälpa att räta upp skolios, överdriven kyfos och för att bekvämpa virus. Den är en mild och ytlig kombination av flera tekniker och har visat sig ha effekter som varierar från små till rent mirakulösa.
Massagen är gjord för att balansera kroppen med sina avslappnande och mjuka tekniker, den hjälper till att balansera kroppen energicentrum och frigöra blockeringar . alltsammans utan hårt tryck och utan att tvinga kroppen. När kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justerar sina felställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk lägre än om man tvingar in kroppen i en bättre position.

Massagen kan anpassas för att behandla olika hälsoproblem. Infektioner i luftvägarna, matsmältningsproblem, hormonbalanser, fertilietsproblem, problem med lever, galla mm kan behandlas om man byter ut några av oljorna i den vanliga regndroppsmassagen mot oljor som behövs vid respektive hälsoproblem.
Massage utförs på dina vader och fötter
Regndroppsteknik är en behandling där vi använder sig av en kombination av fjäderstrykningar, vitaflex och andra massagetekniker tillsammans med eteriska oljor för att få kroppen i strukturell, emotionell och elektrisk balans. Behandlingen är avkopplande och uppfriskande både på ett kroppsligt och emotionell plan genom kraften i de eteriska oljorna. Det finns många varianter av regndroppstekniker. Samma oljor används alltid men inte alltid i samma ordningsföljd.
En regndropps behandling tar ungefär en timma. Minst en behandling varje vecka är att rekommenderat tills kroppen kommer i balans och för att stärka upp sitt immunförsvar.
Regndroppsteknikern har typisk använts för att hjälpa att att räta upp skolios, överdriven kyfos och för att bekvämkpa virus. Den är en mild och ytlig kombination av flera tekniker och har visat sig ha effekter som varierar från små till rent mirakulösa.
Massagen är gjord för att balansera kroppen med sina avslappnande och mjuka tekniker, den hjälper till att balansera kroppen energicentrum och frigöra blockeringar . alltsammans utan hårt tryck och utan att tvinga kroppen. när kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justera sina felställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk lägre än om man tvingar in kroppen i en bättre position.

Massage kan anpassa för att behandla olika hälsoproblem även om de inte har direkt anknytning till ryggraden. Infektioner i luftvägarna, matsmältningsproblem, hormonbalanser, fertilietsproblem, problem med lever. galla mm kan behandlas om man byter ut några av oljorna i den vanliga regndroppsmassagen mot oljor som behövs vid respektive hälsoproblem.
En avslappnande behandling som får i gång blodcirkulationen i ansiktet. Detta är bra mot acne och oren hy och hjälper även till att forsla bort vätskan som ger svullnad "pluffsighet". Du känner dig både avslappnad och får en ny lyster i ansiktet, ett naturligt lyft.

Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

En filt täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig från oljan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Efter en timmes rogivande massage får du en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka.

Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

En filt täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig från oljan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Efter 80 minuters rogivande massage får du en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka.

Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!
Hot Stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.
Hot Stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.
Friskvårdsmassage är en förebyggande behandlingsform. Exempel på behandlingar är enklare problem med rygg, axlar och nacke som t ex uppkommer från ensidigt arbete, massage för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappnings­massage. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Därför ger massage god effekt vid bl a stressymtom.
Friskvårdsmassage är en förebyggande behandlingsform. Exempel på behandlingar är enklare problem med rygg, axlar och nacke som t ex uppkommer från ensidigt arbete, massage för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappnings­massage. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Därför ger massage god effekt vid bl a stressymtom.Friskvårdsmassage är en förebyggande behandlingsform. Exempel på behandlingar är enklare problem med kroppen som t ex uppkommer från ensidigt arbete, massage för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappnings­massage. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Därför ger massage god effekt vid bl a stressymtom.
Friskvårdsmassage är en förebyggande behandlingsform. Exempel på behandlingar är enklare problem med kroppen som t ex uppkommer från ensidigt arbete, massage för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappnings­massage. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Därför ger massage god effekt vid bl a stressymtom.

Fransförlängning

Black Diamond Volym har en tjocklek på 0,10 men ser ut som en 0,12/0,15
Black Diamond tar man 2 st fransar i ett knippe som en 2D volym, detta ger en vikt av 0,15. Det ser ut som mer volym tack vare de platta fransarna.
Black Diamond eller flat lashes volym har en tjocklek på 0,10 men ser ut som en 0,12/0,15
Black Diamond tar man 2 st fransar i ett knippe som en 2D volym, detta ger en vikt av 0,15. Det ser ut som mer volym tack vare de platta fransarna.
För att inte skada sina naturliga fransar är det viktigt att
borttagning av lösfransarna sker på ett korrekt sätt den dagen det är dags.

Borttagning går till så att vi lägger en upplösningsgele på dina fransar. Efter värkningstiden rullar vi sedan väldigt enkelt av de konstgjorda fransarna med hjälp av två tops.
Skonsamt och enkelt!

(Obs! kom helt osminkad till din behandling!)
Flat Lashes eller Black Diamond som det också kallas är en platt frans i sin form till skillnad från den mest använda singelfransen som är rund.

Detta ger ett utseende som kan påminnas om volym eftersom den blir lite tätare, men som man bygger på samma sätt som singelfransen. Alltså en och en. Det synliga resultatet blir någonstans mellan singel och volym.
Klassisk är metoden där en lösfrans fästs på varje egen frans.

I behandlingen ingår en grundlig rengöring av dina fransar samt konsultation för att anpassa förlängningen just till dina ögon och önskemål.

Återbesök rekommenderas med ca 3-4 veckors mellanrum.

För bokning under 18 år, krävs målsmans godkännande.

Inför ditt besök: Kom helt utan smink
Påfyllning av Flat Lashes eller Black Diamond som det också kallas. Under 50 minuter ingår tvätt av dina fransar samt påfyllning av fransar.
När det har gått 2-3 veckor har du tappat en del
lösfransar och du vill fylla på igen.

För att det skall räknas som en påfyllning skall det finnas minst 20 lösfransar kvar på varje öga. Finns det mindre fransar kvar räknas besöket som ett nytt sett.

(OBS! när du kommer till din behandling skall du vara helt!
osminkad pga hygien. helt osminkad betyder ingen typ av smink någonstans i ansiktet.)
Detta val är för dig som endast tappat ett litet fåtal fransar och behöver en liten minifixning på enstaka ställen.

Vi tvättar och fyller på nya fransar under 30 minuter.

(Obs! behöver du mer en så, boka istället påfyllning.)

*Tänk på att komma helt osminkad till din behandling
30min går snabbt och behöver vi lägga tid på rengöring finns det mindre tid för sätta fransar. *
Detta val är för dig som endast tappat ett litet fåtal fransar och behöver en liten minifixning på enstaka ställen.

Vi tvättar och fyller på nya fransar under 30 minuter.

(Obs! behöver du mer en så, boka istället påfyllning.)

*Tänk på att komma helt osminkad till din behandling
30min går snabbt och behöver vi lägga tid på rengöring finns det mindre tid för sätta fransar. *
Påfyllning av Flat Lashes eller Black Diamond som det också kallas. Under 70 minuter ingår tvätt av dina fransar samt påfyllning av fransar.
Återbesök - Stort underhåll 3-5 veckor.

När det har gått 4 veckor brukar man ha tappat en hel del
lösfransar och det är dags att fylla på igen.

För att det skall räknas som en påfyllning skall det finnas minst 20 lösfransar kvar på varje öga. Finns det mindre fransar kvar räknas besöket som ett nytt sett.

(OBS! när du kommer till din behandling skall du vara helt!
osminkad pga hygien. helt osminkad betyder ingen typ av smink någonstans i ansiktet.)

Ansiktsbehandlingar

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort.

Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Rengöring, slipning, porrengöring, inslussning av mask och avslutande kräm
Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort.

Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Rengöring, slipning, porrengöring, inslussning av mask, serum och avslutande kräm.

Ansiktsbehandlingen där vi anpassar behandling efter din hud och dina önskemål.

Vi använder endast ekologiska, naturliga produkter och kombinerar med eventuella maskiner för att nå önskat resultat.
Ansiktsbehandlingen där vi anpassar behandling efter din hud och dina önskemål.

Vi använder endast ekologiska, naturliga produkter kombinerat med eventuella maskiner.
Under en konsultation pratar och kikar vi på din hud för att se hur vi går vidare och vilken behandling vi skall utföra.
Behandlingen som passar din som vill ha en liten stund avkoppling och rengöring av huden.

*Rengöring, hudanalys, peeling, lymfriktig skön ansiktsmassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

Kemisk peel - AHA (mjölksyra & sockersyra)

AHA express, ca 30 min
*Undvik sol i minst 24 h efter behandling
Behandling med fokus på resultat. Passar exempelvis den som vill få upp lystern och förbättra hudstrukturen.

AHA-syra stimulerar nyproduktionen av kollagen, löser upp förhårdnade hudceller, hjälper huden att binda fukt och kan bleka ned pigmentfläckar. Passar utmärkt som kur-behandling! Kom 5 ggr betala för 4.

Rengöring, peeling, AHA-pensling, lymfriktig massage, fuktkräm.
Kick Off - porrengöring m. AHA-syra, ca 60 min
*Undvik sol i minst 24 h efter behandling

Rengöring, hudanalys, enzympeeling som fördelas och verkar genom att lösa upp döda hudceller, tilltäppta porer samt hudbakterier. Ansiktet packas in i en behagligt varm handduk och sedan behandlas hela ansiktet med AHA-syra. Ev. punktrepeterar vi innan vi utför en skön, lymfriktig ansiktsmassage med jojobaolja. Vi avslutar med anpassad mask och därefter fuktkräm och ögonkräm.

**Kan med fördel göras som kur om 5 ggr, 1-2ggr/vecka i 4-6 veckor. Femte kuren kostnadsfri.

Microneedling

Microneedling av hela ansiktet.

Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter

Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Behandlingen innehåller rengöring, peeling, mask, needling, aktivt serum, fuktkräm, solskydd.

För att maximera behandlingsresultatet kan Du välja till en AHA-syrapensling för 290kr

KUR 3 ggr 10% rabatt
KUR 5 ggr 15% rabatt
Microneedling - en kollagenbildande behandling effektiv på
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Celluliter
Hur funkar det?
12 micronålar penetrerar huden och skapar små kanaler, vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga. Huden triggas till att reparera de kontrollerade skador (nålstick, ej synliga) som uppstår vilket ger en bättre hudstruktur.
Medan de små kanalarena fortfarande är öppna så slussas ett aktivt serum enkelt djupt ned i huden.
Nållängden anpassas efter vad och var på kroppen man behandlar och behandlingen är snabb, säker och effektiv.
Oavsett om du enbart önskar en uppfräschning, finare struktur eller om du vill förminska synligheten av gamla ärr eller ytliga blodkärl så är detta behandlingen för dig!

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan. Vi talar om vilka förväntningarna på behandlingen är och planerar utefter det.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet beror på hudtyp samt vilket problem som ska behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

För att maximera behandlingsresultatet kan Du välja till en AHA-syrapensling för 290kr/tillfälle

Behandlingen innehåller rengöring, peeling, mask, needling, aktivt serum, fuktkräm, solskydd.


KUR 3 ggr 10% rabatt
KUR 5 ggr 15% rabatt
Microneedling på utvalt område.
Här behandlas antingen ögonparti och panna inkl argrynka, eller läppar och hakparti.

Rengöring, peeling, needling, aktivt serum, fuktkräm och solkräm.

För att förhöja och maximera resultatet av behandlingen kan Du lägga till en AHA-syrapensling. Då tillkommer 190kr

Ögonfransar och bryn

*Avslutas med en ögonkräm.

*Avslutas med en ögonkräm.


Kom utan mascara eller i god tid för att ta bort den.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel.

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Vi erbjuder Lash Lift med eller utan färgning av fransarna.
Vill ni även färga och plocka bryn i samband med behandlingen så går det också bra. (Se fler alternativ i bokningskalendern)

Att tänka på:
- Är du gravid eller ammar så avråds du att göra behandling pga att hormonerna kan ha effekt på resultatet.

- Kom utan kontaktlinser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

- Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

- Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

- Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
- Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.
- Undvik värme (vattenånga/bastubad/öppen eld/cigarettändare osv.) 48h efter behandling, då fransarna kan vara väldigt värmekänsliga.
Kom utan mascara eller i god tid för att ta bort den.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel.

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Vi erbjuder Lash Lift med eller utan färgning av fransarna.
Vill ni även färga och plocka bryn i samband med behandlingen så går det också bra. (Se fler alternativ i bokningskalendern)

Att tänka på:
- Är du gravid eller ammar så avråds du att göra behandling pga att hormonerna kan ha effekt på resultatet.

- Kom utan kontaktlinser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

- Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

- Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

- Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
- Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.
- Undvik värme (vattenånga/bastubad/öppen eld/cigarettändare osv.) 48h efter behandling, då fransarna kan vara väldigt värmekänsliga.
Kom utan mascara eller i god tid för att ta bort den.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel.

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Denna lyxbehandling innehåller ett stärkande keratinlim och vi tillägger även en keratinbehandling på dina fransar efter böjning och färgning för att ge de extra näring, stärker fransarna och gör de något längre samt bättre hållbarhet på färgning.
Vill ni även färga och plocka bryn i samband med behandlingen så går det också bra. (Se fler alternativ i bokningskalendern)

Att tänka på:
- Är du gravid eller ammar så avrådes du att göra behandling pga att hormonerna kan ha effekt på resultatet.

- Kom utan kontaktlinser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

- Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

- Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

- Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
- Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.
- Undvik värme (vattenånga/bastubad/öppen eld/cigarettändare osv.) 48h efter behandling, så fransarna kan vara väldigt värmekänsliga.

Behandlingen kan upprepas först när du bytt ut alla fransar.
Kom utan mascara eller i god tid för att ta bort den.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!

Detta är en semi-permanent fransböjning som håller ca 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och personlig skötsel.

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom franspermanent.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Denna lyxbehandling innehåller ett stärkande keratinlim och vi tillägger även en keratinbehandling på dina fransar efter böjning och färgning för att ge de extra näring, stärker fransarna och gör de något längre samt bättre hållbarhet på färgning.

Att tänka på:
- Är du gravid eller ammar så avrådes du att göra behandling pga att hormonerna kan ha effekt på resultatet.

- Kom utan kontaktlinser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

- Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

- Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

- Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
- Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.
- Undvik värme (vattenånga/bastubad/öppen eld/cigarettändare osv.) 48h efter behandling, så fransarna kan vara väldigt värmekänsliga.

Behandlingen kan upprepas först när du bytt ut alla fransar.

SPA- och kroppsbehandlingar

*Du får en kraftfull skrubb på benen med kaffe, choklad, mint, havtorn och havssalt. Avslutas med att benen masseras med kaffe- och chokladolja. Mycket effektiv behandling mot celluliter.

Behandlingen utföres ej på gravida eller personer med högt blodtryck.


20 min 275:-
Boka 3 behandlingar betala för 2
*Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage. Inlindad i en värmefilt får du även en ansiktsbehandling med hudrengöring, peeling och massage i ansiktet. En fantastisk stund som avslutas med fuktkräm och brynplock.

Vaxning Sockervax | Roll-on vax

Armar
20 min 370,00 kr
Armhålor
10 min 300,00 kr
Bikini
20 min 300,00 kr
Bröst
30 min 395,00 kr
Haka
10 min 150,00 kr
Behandlingen utförs med sockervax.

Tänk på att håren måste vara 3-5 mm långa MINST. Det betyder att det minst måste ha gått 2 veckor sedan du rakade benen senast, helst längre tid.
Tänk även på att om du bokar tiden så kommer du bli debiterad även om dina hår inte är tillräckligt långa.
Behandlingen utförs med sockervax.

Tänk på att håren måste vara 3-5 mm långa MINST. Det betyder att det minst måste ha gått 2 veckor sedan du rakade benen senast, helst längre tid.
Tänk även på att om du bokar tiden så kommer du bli debiterad även om dina hår inte är tillräckligt långa.
Mage
30 min 250,00 kr
Rygg
30 min 395,00 kr
Rygg + Axlar
40 min 475,00 kr
*Vaxning av halva ben (ovanför knät) med Roll-on vax

OBS! minst 3 mm utväxt krävs, för bästa resultat.


*Vaxning av hela ben med Roll-on vax

OBS! minst 3 mm utväxt krävs, för bästa resultat.


Överläpp
20 min 150,00 kr

PLASMA PEN

Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Åtstramning av huden runt om linjer för att räta ut linjerna.
Konsultation krävs innan Du påbörjar en Plasma Pen-behandling.

1x1cm från 500 kr
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Behandling av hela pannan, halsen eller kinder.
Här går vi igenom vilka önskemål du har, hur behandlingen går till, kontraindikationer, pris, hälsokontroll osv.

Vad är PlasmaPen för något:

PlasmaPen behandling är en icke invasiv behandling av hud för att effektivt lyfta och tighta till överskottshud. En behandling som endast får utföras av utbildad och godkänd personal och med godkänd maskin med engångsprober.

Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektiva och långvariga resultat. PlasmaPens "ljus" skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls.. När kontakten sker mot hud (1-2mm ovan, ingen direkt kontakt med huden) bildas en kväve-syremix som skapar denna "blixt" av plasmaljus.
Plasman skapar en kontraktionsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Samtidigt stimuleras huden förnyelse av fibroblaster som är nödvändiga för hudens självläkning och kollagenproduktion.

Förnyelse samt självläkning sker i upp till 3 månader.
Hur många behandlingar behövs?
1-3 behandlingar kan vara nödvändiga beroende på utgångspunk, önskemål samt läkningsprocess.(Vi är alla olika) Behandlingar på samma yta görs tidigast med 3 månaders mellanrum. Återbesök görs 6-8 veckor efter behandling, (ingår) då bedömning görs om ytterligare behandling.
Vilka områden kan behandlas?
Övre/undre ögonlock, kråksparkar, munrynkor, hals, panna, ögonbrynslyft, kinder, nasolabialveck, argrynkan mm.

ATT TÄNKA PÅ INNAN BEHANDLING:
Du kommer att behöva fylla i en hälsodeklaration där du intygar om god hälsa mm.

Du får inte ha solat solarium eller gjort en spraytan på 4 veckor innan behandling. Du får inte ha kontaktlinser under behandlingen samt på 72 timmar efter behandlingen. Du får inte ha gjort botox, fillers, kemisk peeling, laser behandling eller andra injektioner på minst 4 veckor innan behandling.
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling.

Behandling av linjerna vid ögonvrån mot tinningen.
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Behandling för att lyfta huden runt läpparna.
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Åtstramning av linjer mellan näsa och mungipa.
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Åtstramning av lös hud, påsar samt linjer under ögonen
Kostnadsfritt återbesök efter ca 6-8 veckor efter en behandling med Plasma Pen.
Öronen
75 min 1.500,00 kr Mer info
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Åtstramning av huden framför örat
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Åtstramning av linjer runt övre läppen.
Tiden inkluderar bedövning med Emla.
Läs INFO/KONSULTATION innan du bokar en Plasma Pen-behandling

Åtstramning av överskottshud och hängande övre ögonlock.

HälsoStund

Vi erbjuder dig en bredd av sköna och välgörande behandlingar i en lugn och trivsam miljö, i Skarphagens Centrum. Här finns bland annat hudvårdsbehandlingar, massage, healing, fotanalys, fransförlängning, m.m.

Medlem i SFKM.

Betalning kort, Swish, Klarna samt Wellnet

F-skatt

Gratis parkering i området.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån: 8-17
Tis: 8-17
Ons: 8-17
Tor: 8-17
Fre: 8-17
Adress
Skarphagsgatan 29
603 64 Norrköping
Skarphagen
Öppna i Google Maps 🗗