Vad vill du boka?

Att tänka på inför ditt besök ;

- Är du
gravid eller har någon kronisk sjukdom? Informera alltid via eklundensspaochrelax@gmail.com innan du bokar din tid.
- Du som kund har fullt ansvar över att boka rätt behandling & fylla i alla uppgifter korrekt.
- Fyll gärna i så mycket info som möjligt om din kropp och hud så jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Åldersgräns ;

- Elleebana Lash Lift: Rekommenderad ålder från 16 år med målsmans tillåtelse


Avbokning ;

- Avbokning ska ske minst 24h innan
bokad tid.
- Vid sjukdom går det bra att skicka ett sms eller mail samma dag men då innan kl 8,30
- Uteblivet besök debiteras.
- Har du bokat din tid via BokaDirekt? Gör din avbokning med hjälp av din avbokningskod du fått till din mail senast 24 timmar innan ditt besök.


Sen ankomst ;

- Är du sen, meddela gärna så vi vet om det
- Vid sen ankomst kortas din behandlingstid ned
- Vid senare ankomst än 15 min avbokas din tid, och du debiteras.

Ni kan betala med kort, swish eller faktura.
 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Erbjudande

Boka Elleebana Lash Lift inkl. keratin & färg av fransar och bryn. NU 595 kr (Ord 695 kr inkl färg av fransar & bryn.
(Rekommenderad ålder: från 16 år med målsmans tillåtelse)

Elleebana Lash Lift är en behandling där man böjer sina egna fransar. Äntligen kan du slänga din ögonfranstång! Behandlingen håller i upp till 12 veckor med Elleebanas fantastiska produkter men man rekommenderar att göra om behandlingen efter 6-8 veckor då allas franscykel är olika. I denna behandling ingår färgning av fransar. Vi vårdar även dina fransar under hela behandlingen med hjälp av Strong Hold limmet som tillför keratin och biotin.

• 100% skonsam mot dina egna fransar
• Produkterna är inte testade på djur
• Veganvänliga produkter

Den här behandlingen är perfekt för den som inte tål limmet för fransförlängning eller som helt enkelt inte har vågat testa fransarnas värld än! Kanske har du redan enormt långa fransar som du vill ha extra böj på?

Att tänka på inför ditt besök:

• Ha ingen makeup på eller runt fransarna/ögonen
• Böj inte dina fransar med franstång innan behandling
• Undvik remover eller produkter runt ögonen som innehåller olja eller dylikt samma dag som behandling.
(Även linser ska tas ut innan).

Efter behandling:
Undvik träning, dusch,bastu samt tvätt av fransar minst 24 h efter din behandling (även mascara).

Det finns även kontraindikationer som är viktiga att ni meddelar mig innan ni bokar er behandling, så att er tid hos mig ska bli så bra som möjligt.
Kontraindikationer som tex ögonsjukdomar, rinnande ögon, överkänslig hud/ögon, gravid eller om du ammar, m.fl

Så har du någon fundering eller vill få mer info kan du alltid kontakta mig på eklundensspaochrelax@gmail.com


Tiden är ca tid.
Ord pris 695:-

Reiki Healing

Healing med djupavslappning och påfyllning av kroppens energiförråd. Effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Kropp och själ får möjlighet att återhämta sig på rätt sätt, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem. Reiki aktiverar även immunförsvaret.

Under en behandling kan du bl.a komma att känna värme från mina händer då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen.

Healing ges med kläder på så ta på/med sköna kläder.

Godkänt enligt friskvård.

I tiden ingår även samtal om din upplevelse.

Massage

Här njuter du av avslappnande helkroppsmassage och en liten ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask efter huden behov som avslutas med serum, ansiktskräm och ögonkräm.
En varm chokladolja hälls över din kropp samtidigt som du får en helkroppsmassage samt ansikte.
Inkl en liten ansiktsbehandling med choklad, kaffe och havtorn.

OBS!! Kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.

-En energigivande massage som stimulerar energiflödet i kroppen. Massagen renar kroppen på slaggprodukter och överskottsvätska samt ökar upptagningen av syre och näringsämnen i vävnaderna. Blandningen av choklad och kaffe gör att du får mer energi samtidigt so det har en lugnande effekt.
Här njuter du av en helkroppsmassage med en varm choklad, kaffe och havtornsolja.

OBS!! Kom med oömma kläder då oljan kan färgas av

-En energigivande massage som stimulerar energiflödet i kroppen. Massagen renar kroppen på slaggprodukter och överskottsvätska samt ökar upptagningen av syre och näringsämnen i vävnaderna. Blandningen av choklad och kaffe gör att du får mer energi samtidigt so det har en lugnande effekt.

Här njuter du av en helkroppsmassage med en varm choklad, kaffe och havtornsolja och varma lava stenar samt en ansiktsbehandling med choklad, kaffe och havtorn.
Rengöring, peeling, ansiktsmask som sedan avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.

Denna behandling ökar blod och lymfcirkulationen och är mycket djupgående, den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.


OBS!! Kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.
En helkroppsmassage med en varm choklad, kaffe och havtorns olja och med varma lava stenar.
Denna behandling ökar blod och lymfcirkulationen och är mycket djupgående, den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

OBS!! Kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.
Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.
Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.
Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.
Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor har olika egenskaper.

För mer info om de olika oljorna kolla hemsidan.
Ansiktsbehandlingar

En lätt och skön ansiktsbehandling med produkter från Rosen Serien, som består av rengöring, peeling, en ansiktsmask efter hudens behov som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.
En behandling med produkter från Rosen Serien som består av rengöring, peeling, ansiktsmassage och en ansiktsmask efter hudens behov. Under tiden masken verkar får du njuta av härlig hand och nackmassage som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.
En djuprengöring med Lumi SPA, peeling Galvanic SPA- behandling som rengör och återfuktar huden, som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.

Kurpris 6 gånger (rek 2 ggr/vecka) 2250 kr
En djuprengöring med Lumi-SPA en maskin som ger en härlig lyster, mjukhet, lenhet, klarhet, uppfräschad hy, mildrat intryck av porerna och omfattande rengöring med peeling, ansiktsmassage, en ansiktsmask efter hudens behov, under tiden masken får verka får du njuta av en härlig hand och nackmassage som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.
Rengöring med Lumi SPA, peeling Galvanic spa-behandling
En applicering i två steg som ger optimal överföring av ingredienser med anti-ageing till huden. De innehåller ageLOC en egendomsskyddad teknologi som riktar in sig på de synliga ålderstecknens uppkomst. Omvandla trött och stressad hy till en hud som känns återupplivad, genomfruktad, mjuk och len
Efter det appliceras en ansiktsmask efter hudens behov, line corrector för att minska linjerna runt ögon, mun och i pannan som sedan avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.

Fransar & Bryn

20% i samband med ansiktsbehandling
20% i samband med ansiktsbehandling
20% i samband med ansiktsbehandling

Kroppsbehandlingar

Skrubben masseras in för att öka cirkulationen samt avlägsna döda hudceller. I behandlingen används en skrubb som tas bort med en varm handduk, och avslutas med en lättare massage.~

Under tiden du ligger inbäddad får du njuta av en välgörande ansiktsrengöring med rengöring, peeling som sedan avslutas med en lätt ansiktsmassage.
Skrubben masseras in för att öka cirkulationen samt avlägsna döda hudceller.
I behandlingen används en skrubb som tas bort med en varm handduk, och avslutas med en lättare massage.

Under tiden du ligger inbäddad får du njuta av en välgörande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask efter hudens behov som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.

Fötter & Händer

Fötterna får en mjukgörande behandling med skrubb, inpackning, filning och klippning av tånaglar (KLIPPER EJ PÅ DIABETIKER) Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage och hand massage.

Ej medicinsk/pedikyr behandling. Behandlingen görs endast på friska fötter.

Öronljus

kan hjälpa dig som har:

~Överskott av vax/propp
~knaster, lock, dovhet, irritation och klåda, vätska i öronen
~Tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation
~Inför flygning

Finns även ljus och köpa om man vill göra det hemma.

Barnens SPA

En lätt rengöring, mask och ansiktsmassage.

Gäller barn mellan 5-15 år
En mjuk och avslappnade helkroppsmassage.

Gäller barn mellan 5-15 år
Fötterna får en mjukgörande behandling med skrubb och en härlig fotkräm.

Gäller barn mellan 5-15 år
sfkm_logo.png

Eklundens Spa & Relax

jag heter Elin Stefansson och är Diplomerad hudvård & spa terapeut, och min salong finns i Valdemarsviks Centrum (Vångströms) Jag erbjuder er massage och olika kropp och hudvårdsbehandlingar, och nu även Ellebana Lash Lift.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt kalendern eller tidsbokning.
Helger enligt öv

Adress
Storgatan 4
615 30 Valdemarsvik
Öppna i Google Maps 🗗