Vad vill du boka?

Linda Vigvinter är certifierad Atlasprofs® i René-Claudius Schümperlis metod AtlasPROfilax® (se www.atlasprofilax.ch/se), vilken är en klart revolutionerande väg till förbättrad hälsa. Vår specialitet är att arbeta med smärta av olika slag där basen består av AtlasPROfilax® och på det bygger vi sen på med en ganska gedigen verktygslåda. Du ser själv några av de saker vi kan erbjuda här på Bokadirekt. Linda är också specialiserad på fascia och dess påverkan i kroppen. Speciellt med inriktning på EDS Ehlers-Danlos Syndrom och dess problem. Linda tillhör idag en av de främst utbildade på behandling av fascia i Sverige och dess funktion. När den översta kotan - Atlaskotan; den som huvudet vilar på - inte ligger rätt, rubbas såväl balans som kroppshållning. Även viktiga funktioner som blodförsörjning, nerver, ryggmärg och lymfsystem kommer i kläm. AtlasPROfilax® innebär en mycket skonsam korrigering av Atlas och behöver oftast bara göras en gång då den utförs rätt. Vi följer upp dig med ett återbesök där vi kontrollerar att korrigeringen lyckats och där du får hjälp att lösa upp spänningar i rygg och nacke. Hos de flesta är Atlas ur sitt rätta läge från födseln och man kan gärna göra AtlasPROfilax® i förebyggande syfte.  Linda Vigvinter är även sen 2019 Dipl. Fazer Fascia Therapy massör. Fascial Therapy with FAZER by Artzt Vitality. I samarbete med fascia-experten Dr. Robert Schleip och Fascia Research Group. Vill du få snabbare, bättre och mer långvariga resultat av dina massagebehandlingar? Jag arbetar med specialtillverkade behandlingsredskap som ger snabbare, bättre och mer bestående resultat än vanlig klassisk massage. Betalning sker kontant eller med Swish. Stamkunder kan få faktura. Om någon tid i kalendern inte passar ring så ordnar vi något.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Boka denna tiden när du inte är säker på vad du vill. På denna tiden anpassas din behandling till just dig och det du behöver.
Denna behandling passar dig som har en skada på ett specifikt område eller en lokal inflammation samt akut skada.
Akuttid
60 min 1.200,00 kr Mer info
Endast utanför ordinarie tider så som mån, ons, lördagar och söndagar i VAXHOLM eller enligt överenskommelse.
Vänligen ring 076-8031003.
Dessa tider är för dig med akut besvär som behöver hjälp så omgående som möjligt. Lämpligt är sådant som: ryggskott, nackspärr, muskelbristning, enklare frakturer eller liknande besvär.
OBS! Du kan inte boka denna tid för en "Atlasprofilax®behandling".

AtlasPROfilax

Boka denna även om du bara vill ha en kostnadsfri undersökning. Om du sen bestämmer dig för en atlasprofilax har du den möjligheten. Annars ingen kostnad.
Neuromuskulär massage av de djupaste musklerna i nackrosetten så att atlas kan lägga sig rätt, utan manipulationer eller ytterlägen.
En säker och skonsam metod till bättre välbefinnande.
Uppföljning av din atlasbehandling och koppning samt c1pro behandling på berörda ställen.
Neuromuskulär massage av de djupaste musklerna i nackrosetten så att atlas kan lägga sig rätt, utan manipulationer eller ytterlägen.

Övrigt

Mjukar upp stela muskler och leder, ökar blodflödet till musklerna och lättar upp muskelrörligheten. Enkelt och effektivt.
Torrkoppning utförd på kroppen och dess muskler för bättre välbefinnande och snabbare självläkning, speciellt framtagen som uppföljning efter en atlasprofilax behandling.
Fascial Therapy with FAZER by Artzt Vitality.
I samarbete med fascia-experten Dr. Robert Schleip och Fascia Research Group.
Vill du få snabbare, bättre och mer långvariga resultat av dina massagebehandlingar?
Jag arbetar med specialtillverkade behandlingsredskap som ger snabbare, bättre och mer bestående resultat än vanlig klassisk massage.
Detta är till dig med en specifik skada eller ett mindre område som behöver behandlas lite mera frekvent och kortare.

Fascial Therapy with FAZER by Artzt Vitality.
I samarbete med fascia-experten Dr. Robert Schleip och Fascia Research Group.
Vill du få snabbare, bättre och mer långvariga resultat av dina massagebehandlingar?
Jag arbetar med specialtillverkade behandlingsredskap som ger snabbare, bättre och mer bestående resultat än vanlig klassisk massage.
För att hinna få en rejäl genomgång av din kropp och balansera upp den, bli av med värk och hinna med full skanning av SCENAR/COSMODIC så bokar man denna tiden.
Vår egen framtagen massageteknik utförs på IR-madrass.
Tejpning med kinesiotejp på berörda kroppsdelar.
Här bokar man för att enbart få värmebehandling med vår egen PMEF IR-madrass. PEMF och IR-madrass ger djup värme, lindrar spänningar, hjälper lymfsystemet, skapar mikrocirkulation samt hjälper mot smärta m.m.

C1 Pro - Arninge Hälsan

Linda Vigvinter är certifierad Atlasprofs® i René-Claudius Schümperlis metod AtlasPROfilax® (se www.atlasprofilax.ch/se), vilken är en klart revolutionerande väg till förbättrad hälsa.
Linda är också specialiserad på fascia och dess påverkan i kroppen. Speciellt med inriktning på EDS Ehlers-Danlos Syndrom och dess problem.

Linda tillhör idag en av de främst utbildade på fascia i Sverige och dess funktion.

När den översta kotan - Atlaskotan; den som huvudet vilar på - inte ligger rätt, rubbas såväl balans som kroppshållning. Även viktiga funktioner som blodförsörjning, nerver, ryggmärg och lymfsystem kommer i kläm. AtlasPROfilax® innebär en mycket skonsam korrigering av Atlas och behöver oftast bara göras en gång då den utförs rätt. Vi följer upp dig med ett återbesök där vi kontrollerar att korrigeringen lyckats och där du får hjälp att lösa upp spänningar i rygg och nacke. Hos de flesta är Atlas ur sitt rätta läge från födseln och man kan gärna göra AtlasPROfilax® i förebyggande syfte.

Betalning sker kontant eller med Swish. Stamkunder kan få faktura.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Om någon tid i kalendern inte passar, ring så ordnar vi något.
Adress
Saluvägen 1
187 66 Täby
Arninge Centrum, ICA-huset
Öppna i Google Maps 🗗