Vad vill du boka?

Öppnar 1/3-21 igen men har man symtom som tex ont i halsen, huvudet, feber mm så boka då om tiden eller hör av er till mig på sms. Har tagit bort klassisk massage för tillfället.

Ha en bra sommar

 Tar emot Friskvårds kuponger

Betalning hos mig
Swish
Kort betalning
klarna

Går att köpa precentkort hos mig eller här på sidan


Ta hand om er


Säljer Maria Åkebergs produkter,änglar och älvorJag öppnar 15 min innan behandling 

välkommen


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medialt

I denna healingen sitter klienten på en stol och jag tar bort blockeringar i chakrana jobbar i auran.Jag är en kanal ett verktyg från andevärlden. Jag kan inte påverka vart energin tar vägen någonstans utan den kommer dit den behövs bäst.


Jobbar inte med någon under 18 år
Reiki healing går till så att man ligger på en massage bänk och jag kommer att känna av vart du har dina spaningar någon stans. Och där i från jobbar jag med att balansera dina chakran. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser,metoden kommer från japan.

Jobbar inte med någon under 18 år
Jag tolkar korten intuitivt alltså läser av bilder och symboler på korten jag siar inte. Jag ändvänder korten som ett verktyg. Man kan lägga en stjärna på ett år ungefär. Bra om man har några frågor som man vill ha svar på när man kommer till mig.
Sedan är det upp till mottagaren att tolka om jag siar eller inte.


Jag jobbar inte med någon under 18 år

Massage

I denna behandling får man ansikte och skalp massage. Bra om man har mycket spänningar i ansiktet och har svårt att slappna av. kan bokas till om man har bokat en massage och vill lägga till denna massage också.
Bambu massage är en massageteknik som innebär andvändandet av kompakta varma bambuinstrument för att knåda och massera kroppens muskler.
Man tror att massagen kommer från Asien.

Effekter av Bambu massage

. Avslappning
. Ökar cirkulationen
. Ökar rörligheten i lederna
Lägger varma stenar på kroppen och kommer att jobba med varma stenar under massagen förutom i ansiktet där jag jobbar med kalla stenar. Lägger på täcke och filt när massagen är klar så det behåller värmen och får ligga par minuter och bara vara.
Det är en avkopplande massage men vill man jobba hårdare i musklerna så kan man göra det med.
Halvkropps massage lägger varma stenar på kroppen och jobbar med stenar under massagen.
Choklad massage är en djup avslappnande massage där greppen inte är så djupa utan fokus ligger på flöde, värme och avslappning jobbar med varm olja.

Choklad innehåller antioxidanter som skyddar kroppen från yttre påverkan.Koffeinet ökar cirkulationen i kroppen. Chokladen frigör även våra må bra hormoner.
Takti pro orginal metoden taktil massage är en lugn massageman är bara på huden och masserar inte i musklerna .Man aktiverar oxytocinet i kroppen som är ett hormon som är lugnande.
Effekter:Ökad förmåga till kommunikation ,stärkt kroppsuppfattning,minskad aggressivitet, förbättrad mag-och tarmfunktion,avslappning ,lugn och ro bättre sömn,lindring av smärta.
Takti pro orginal metoden taktil massage är en lugn massageman är bara på huden och masserar inte i musklerna .Man aktiverar oxytocinet i kroppen som är ett hormon som är lugnande.
Effekter:Ökad förmåga till kommunikation ,stärkt kroppsuppfattning,minskad aggressivitet, förbättrad mag-och tarmfunktion,avslappning ,lugn och ro bättre sömn,lindring av smärta.

Spa

Njut av en ansikskur
det ingår :rengöring ,hudanalys,peeling,ansiksmassage,maskoch avslutande ansiks kräm

Använder
Maria Åkerbergs produkter
I ansikskur ingår:rengöring,peeling,ansiksmask och ansiks kräm
Bada med en när och kär i bubbel badkar med doft av aroma olja som innehåller apelsin och lavendel som är är mild och lugnande olja.

Frukt korg,cider och choklad ingår badrock och handduk

Ta med egna badkläder
Unna dig att bada i ett bubbel badkar med doft av aroma olja som innehåller apelsin och lavendel som är milda och lugnande eteriska oljor.

Det som ingår är badrock och tofflor

Får ta med egna badkläder
Njut med någon kär med kurbad 30 min där det ingår frukt korg,cider,handduk,badrock. Efter badet kan man få välja mellan klassisk massage eller sten massage 30 min
Sätt dina trötta fötter i ett härligt fotbad där du sedan får skrubb,mask,massage och slutligen en härlig fotkräm
Sätt dina händer i ett härligt hand bad få sedan skrubb,mask, massage och slutligen en härlig hand cream från Maria åkerberg
Börjar med att man får en skrubb på kroppen som tar bort döda hudceller på kroppen, sedan duschar man och sedan får man ligga i plast med en inpackning på kroppen. man får både täcke och filt under tiden. Medans den verkar får man en skalp massage.
Skrubb av hela kroppen som tar bort döda hudceller och ökar blodcirkulationen.

Annas Lugn och Harmoni

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Går även att skicka mejl anna @lugnochharmoni.com eller ett sms om jag inte svara i telefonen.
Adress
Warenbergsgatan 10
521 35 Falköping
Öppna i Google Maps 🗗