Vad vill du boka?

Du kan utnyttja ”Friskvårdspengen” till Taktil stimulering.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Taktil stimulering är en mild massageform. Man ”boar in” kroppen i täcken och varma handdukar och bara den kroppsdel som för tillfället masseras blottläggs, detta för att den som masseras ska känna sig varm och trygg.

Vid massagen, som består av varsamma strykningar över huden, används olja. Beröringen stimulerar hormonet oxytocin, som aktiverar det parasympatiska nervsystemet och ger lugn och ro och även smärtlindring.

Andra positiva effekter av Taktil stimulering är muskelavslappning, bättre sömn, sänkt blodtryck, lindring av stress, oro och ångest. Taktil stimulering stärker kroppsuppfattningen och ger en bättre självkänsla.

Alpas Recreation

Rekreation – återskapande, återhämtning – är ett stort behov i dagens samhälle. Någon har sagt att det är inte alla måsten som gör oss trötta och stressade, utan bristen på återhämtning.

Vi kan under livets gång vara med om sådant som gör att livet inte blir som vi tänkt oss och som kan påverka vårt inre mående på ett sätt som gör att vi får sänkt livskvalité.

Taktil stimulering kan vara en hjälp på vägen att hitta balans i tillvaron.

Jag vill med mitt företag möta ditt behov av återskapande och återhämtning. Jag vill bidra till en ökad livskvalité. Genom Taktil stimulering vill jag erbjuda tillfälle till avkoppling, lugn och ro.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Önskar Ni göra en bokning samma dag - Vänligen ring för tidsbokning.

070-604 14 37
Adress
Per Nils väg 4
793 41 Insjön
Leksand Ö
Öppna i Google Maps 🗗