Mitä haluat varata?

Jag vill att du informerar innan behandling om du är gravid, eller om du har någon
kronisk sjukdom.

Om du vet att du har någon sjukdom och är tveksam på att göra någon behandling,
prata med din läkare.

Masserar aldrig en skadad nacke!!

Jag gör enbart pedikyr på friska fötter, ej på personer som har diabetes eller vet med
sig att man har fotvårtor eller svamp. Då är du välkommen när du har behandlat dig
för detta. Vid alla behandlingar får du information om hur man ska sköta sin hudvård
och vad man ska använda för produkter.

Använder chokladolja vid vissa behandlingar, den kan färga av sig. Ta gärna på oömma kläder.

Använd inte kontaktlinser vid färg av fransar.

Jag gör alltid ett kundkort vid första besöket, där jag ställer frågor om t ex eventuella
mediciner, din hudvård mm. Det gör jag för att du som kund skall känna dig trygg i att
komma till mig. Allt som vi pratar om stannar mellan oss!!

Avbokning avbehandlingar måste ske 24 timmar före avtalad tid, 100 % debitering på ej avbokad tid.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandling

I denna behandling används härliga produkter som innehåller choklad, kaffe och havtorn. Huden rengörs och peelas med en härlig peeling bestående av jojobakorn. En ansiktsmask i samma tema läggs på, därefter en varm chokladolja och du får njuta av en ljuvlig ansikts-, nacke-, ögon & dekolletagemassage. Behandlingen avslutas med en härlig fuktkräm.
I denna behandling använder jag mig av en maskin som heter Beauty Wizard. Den drivs med galvanisk ström. Maskinen har 4 program: Rengöring, Motion, Nutrient, Lifting. Två av programmen har inbyggd värme. Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, peeling. En vitaminmask läggs på under en varm handuk och ansiktet får njuta av värmen från den infraröda lampan. Efter får din hud känna av en exklusiv algmask med spirulina, knöltång och havtorn med Omega 3 och 7. Algmasken är cellaktiverande, cirkulationsökande samt åtstramande. En energikick för trött och åldrande hud! I ansiktsmassagen gör jag "det naturliga ansiktslyftet", det innebär att jag stimulerar vissa punkter i ansiktet. Genom tryck i massagen så ökar blodcirkulationen i huden så att ansiktet renas från slaggprodukter. En lymfriktig massage tar vid. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.
En djuprengörande & uppstramande behandling med rengöringsmask i två steg som passar de flesta hudtyper. Behandlingen börjar med rengöring varpå huden värms upp med infrarött ljus. Behandlingen fortsätter med lymfriktig ansikts -, ögon -, dekolletagemassage samt vitaminmask . Avslutas med fuktkräm & ögonkräm.

En behandling för dig som vill det där lilla extra med huden!

Momenten är de samma som i ansiktsbehandling "Kick off" men vi lägger till AHA-syra. Läs mer om AHA-syra nedan!

AHA - kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnad kan lösas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.

Choklad Seriens – AHA-syror;
• Balanserar talgproduktionen
• Ökar cirkulationen, huden får en mild rodnad. Rodnaden är ingen skadlig hudirritation, den lägger sig efter en stund.
• Stimulerar cellförnyelse
• Påskyndar läkning
• Reducerar ärrbildning
• Ökar hudens förmåga att binda fukt
• Avlägsnar döda hudceller
• Stimulerar bildandet av elastin- och collagenfibrer
• Verkar uppbyggande och stärker hudens immunförsvar
• Choklad Seriens AHA–syror transporteras ner i hud, skonsamt och effektivt.
• Dämpar produktionen av hudhormoner som orsakar acne.

Behandlingsområden;
• Acne
• Feta områden som T- zonen
• Överpigmenterade områden
• Bra resultat på ärr och rynkor
• Ger en skonsam behandling som även passar känslig hud.
• Dämpar produktionen av hudhormoner som orsakar acne

Denna blir ett bra resultat även med att göra som kurbehandling 4-6 gånger. För mer info ring 070-3140589
OBS! ej Aha-syra när du går under en antibiotikakur
Fått lära mig mer nytt och mer resultatinriktat till kunder som är medvetna med att få ett bra och hållbart resultat, framförallt just detta ,med ansiktet. Som hudterapeut har jag börjat med AHA-behandlingar. Chokladserien AHA-syror består av socker och mjölksyra. Tillsammans bildar dessa syror olika molekylvikter i hudens lager där de fyller olika funktioner. Syrorna samarbetar med varandra och ger ett bra resultat. Jag som terapeut använder salongsprodukter som manipulerar hudens naturliga PH-värden, vilket gör att det är EXTRA V IKTIGT med för- och efterbehandlingar. AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnad kan lösas upp och pigmentering kan blekas ner.

Chokladseriens AHA-syror + Balanserar talgproduktionen + Ökar cirkulationen + Stimulerar cellförnyelse + Påskyndar läkning + Reducerar ärrbildning + Ökar hudens förmåga att binda fukt + Stärker hudens immunförsvar Jag söker DIG som vill se ett resultat. Vi träffas på en hudanalys som är kostnadsfri, där jag informerar, kolla din hud och ger dig hudråd med produkter som passar dig. Du ska vara beredd att följa mina råd, före vi börjar denna kurbehandling och efter. Du som har ngt av detta, skicka en intresse anmälan till mig, vi hörs om dina förväntningar och bokar in en tid. Har du ngt av detta? AHA-acne AHA-pigmentering AHA-Hudföryngring AHA-Ärr och rynkor.kuren är 5-6 gånger, 1 gång/v. Total pris:2500

Microneedling är en mycket effektiv behandling som passar för:
* Hud med akne och/eller ärr
* Hudbristningar
* Fina linjer/rynkor
* Celluliter
* Generell hudföryngring/hudförbättring
Behandlingen passar de flesta hudtyper och anses vara en av de säkraste metoderna inom naturlig hudvård. De tunna nålarna triggar igång tillväxten av kollagen vilket gör att huden blir mer spänstig och ungdomlig samt att olika problem i huden förbättras.

I ansiktsbehandling "microneedling" ingår rengöring, peeling, enzympeeling, AHA-syra, exlusive peeloffmask, medans den ligger på så får du en härlig fot eller handmassage. För bästa resultat så boka in en tid på en ansiktsbehandling där vi gör förevård och jag förklarar även hur du sköter huden bäst efter.


För bäst resultat gör man x antal behandlingar i kur i kombination med AHA-behandling, då lämnar jag ett paketpris. Ring 070-3140589 för mer information


Konsultation
20 min 0,00 kr Mer info
Rengöring, peeling, hudanalys, lymfriktig ansikts -, ögon -, dekolletagemassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm & ögonkräm.

Ansiktsbehandling med ryggmassage

Startas med en skön och avslappnande rygg & nackmassage, därefter följer rengöring, hudanalys & peeling. Din hud analyseras därefter och enpassande ansiktsmask läggs. I denna behandling ingår även exklusiv c-vitaminbehandlingmed rosenrot som arbetas in i huden med en maskin som heter Beauty Wizard där galvanisk ström används. (Obs!! Ej C-vitaminbehandling för citrusallergiker.) Avslutas med fuktkräm & ögonkräm

Fötter

Peeling, oljeinpackning med värme, fixning av nagelband, klipp av naglar samt borttagning av förhårdnader. En ljuvlig fot- och vadmassage. Insmörjning med fotkräm.

Avslutas med lackning.

Make up

Jag lär ut hur du lägger en vardagsmakeup, som kan förstärkas till en festmakeup!! Jag sminkar dig medans du får information om hur man kan lägga sitt smink och vilka färger som passar dig. Sminkar även till beställning!

Massage

En varm chokladolja hälls på kroppen samtidigt som du får en mjuk svepande helkroppsmassage som ger optimal njutning för hela kroppen. Som avslutning ligger du inlindad i en värmefilt medans ditt ansikte får en avslutande massage.
En varm choklad/kaffeolja hälls på din kropp samtidigt som du får en kraftfull ljuvlig helkropps energimassage.
En härlig behandling för kropp & sinne där en varm choklad/kaffe olja hälls på din kropp samtidigt som du får en ljuvlig helkroppsmassage.
En härlig energimassage från topp till tå
Hot Stone Massage bygger på orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten används en chokladolja alternativ massageolja. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.
Rygg, axlar, nacke & dekolletagemassage
Rygg, nacke, axlar, armar, dekolletage, ansiktsmassage

Massage ansikte

Föryngringsmassagen ökar cirkulationen samt genomblödningen i huden som blir varm, får en fin lyster, ger lyft och minskar fina linjer. Huden delas upp i olika zoner som aktiveras med tryck från pannan till halsen. Varje tryck kan också ge en positiv effekt på vissa av våra inre organ.
Ett snabbt och smidigt sätt att få ett piggt och fräscht ansikte! Massagen har på sikt en föryngrande effekt men redan efter ett tillfälle känner du att huden "vaknar till liv" och får mer lyster! C-vitaminserum slussas därefter in med Beuty Wizard med galvanisk ström
Kom 4 gånger och få 5:e gången gratis (vi gör upp ett schema)
En underbar ansiktsmassge där du verkligen får njuta! Massagen är lymfriktig vilket gör att slaggämnen som stagnerat i ansiktet frigörs.
Massagen ingår i de flesta behandlingarna av ansiktet men du kan givetvis boka endast massagen om du så önskar

Massage med ansiktskur

Hot Stone Massage bygger på orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten används en chokladolja alternativ massageolja. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Efter du har fått helkroppsmassage så ingår det en ansiktskur med rengöring, peeling, enzympeeling, varma handdukar, ansiktsmask och massage i ansiktet med varma stenar
Här njuter du av en avslappnade helkroppsmassage. Nedbäddad får du en hudrengörning, peeling, ansiktsmask. En härlig ansiktsmassage tar vid, avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

Tema-träff

Välkommen på en tema-träff!

Arbetslaget, tjejkväll, möhippa, födelsedag mm, mm...

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul, och kanske samtidigt lära sig något nytt?!
Dra ihop ett gäng och kom till Mig!
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris: 275: -/pers. inkl. hälsofika och specialerbjudanden.


* Lär dig om antiinflammatorisk mat
Hur kan du få bättre hälsa, hud, energi?
Föreläser, vi gör upp en plan där du får ett fullvärdigt koncept till att förbättra dina vanor 6-8 personer eller kommer jag till dig och då kan vi vara fler beroende på platser. Lättare fika ingår

• Hudvårdskurs med ekologisk hudvård
Teori varvas med praktiska övningar. Fokus på vårt ansikte och hur man bäst tar hand om det. 4–6 personer, lättare fika ingår

• Varför ekologisk hudvård?
Vet du vad dina hudvårdsprodukter innehåller? Hudvårdskurs om hållbar, ekologisk hudvård.
Teori (och några lätta praktiska övningar) om hur du bäst sköter om din hud! 6–12 personer

• Fotkur i grupp
Hur tar man bäst hand om sina fötter? Farväl till sprickor och förhårdnader! Ta med fotbalja, fotfil och handduk.
Praktik varvas med teori. 4-6 personer

• Make-up på ett bra och vårdande sätt!
Grunderna i en enkel make-up med mineralsmink c/o mineralsmink, ett 100% naturligt och fullsorterat make-upmärke.
Teori varvas med praktik. 4–6 personer.

Ögon & Bryn

Färg av bryn inklusive plockning av bryn
Plockning och forma bryn
Färgning av fransar & bryn inklusive plockning av bryn
Färg av bryn eller fransar vid ansiktsbehandling
Färg av fransar
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Åsas hud och hälsa

Hösten 2011 förverkligade jag min dröm att kunna jobba med skönhetsvård.

Jag började då min utbildning på Ewas Utbildning där jag avslutade
studier och praktik april 2013 och blev diplomerad naturkosmetisk hudvårds & Spaterapeut.

Har fortsatt med vidarutbildning och är nu även certifierad Naturkosmetisk Hudterapeut.Jag brinner för människors välmående, det yttre såväl som det inre. Kropp

och själ hänger ihop på många sätt och mitt mål är att koppla ihop dessa två
med min verksamhet.

I grunden för mina behandlingar använder jag endast naturliga ekologiska
produkter för att just du skall känna dig trygg oavsett val av behandling.

Jag har valt att arbeta med Rosenserien samt chokladserien som båda är
tillverkade i Sverige. Produkterna har inga inslag av mineralolja.
Mineralsmink som heter c/o mineralsmink
Har även ett näringstillskott, Juice PLUS+

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Mellangatan 2
571 41 Nässjö
Handskeryd-Södergården
Avaa Google-kartoissa 🗗