Hvad vil du booke?

Hej, vad roligt att du hittat hit!

Som barn var du oftast avslappnad. Du andades lugna andetag, var nyfiken, kreativ och gick helt upp i det du gjorde. 
Du hade nära till skratt och var full av energi.

Vi har allt detta i oss och vi kan vara där igen, trots att livets påfrestningar och stress kanske tagit oss på villovägar.

Med Christinas Andrum vill jag erbjuda en motvikt till det ofta höga tempo som vi lever i. Jag vill välkomna dig till en plats där du kan stanna upp och bara vara, vila, återhämta dig och andas lugnare andetag. En plats med upplevelser för alla sinnen. Jag vill också hjälpa dig att hantera stress och att ha kraft till att göra det som du tycker om och som är viktigt för dig.

Jag arbetar med kroppsorienterade behandlingar såsom muskulär avslappning, medveten andning, medveten närvaro och massage. Jag har också Ergonovas relaxfåtölj som långsamt gungar dig till ro. Till allt jag erbjuder ingår att sitta en stund vid brasan med en kopp te eller kaffe.

Dessa behandlingar understöds av min kompetens som socionom med vidareutbildning inom mental träning, KBT (kognitiv beteendeterapi) och ACT (acceptance commitment therapy).


Hittar du ingen tid som passar, eller är ni en grupp som vill komma på en egen tid, kanske för utbildning, personalvård eller för att fira något, KONTAKTA MIG!

För inspiration och nyheter följ gärna Christinas Andrum på Instagram och Facebook.


VARMT VÄLKOMMEN till Christinas Andrum!
Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Christinas Andrum

Välkommen till Christinas Andrum!
På Säby säteri, vid sjön Mogden, 12 km nordväst om Ulricehamn får du koppla av i en vacker och rogivande miljö.

I värmen framför brasan i huset från 1600-talet njuter du av stillheten och lugnet.

Här kan du ta paus och bara vara, få redskap för bättre hälsa och mindre stress och njuta av upplevelser för alla sinnen.

Show contact information
Websted
Åbningstider Enligt bokningskalendern
och enligt överenskommelse.
Adresse
Säby Säteri 101
523 98 Hökerum
Åbn i Google Maps 🗗